Πατουσάκια και γυαλιά

maroulaki2

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η maroulaki2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 243 μηνύματα.
Τα καλοσυνεμενα γατια μου, σπασανε προ ολιγου ένα ποτήρι.
Κακην κακως σηκωθηκα να μαζεψω τα γυαλια που εξφενδονιζονται παντου δυστυχώς. Επειδη έχουν και την κακη συνηθεια μετα τη ζημια να γυροφερνουν εκει γύρω, και να θαυμαζουν τη βλακεια που έκαναν, φοβάμαι μην πάτησαν το παραμικρο γυαλακι. Τα εψαξα ένα ένα τα ποδαράκια, δεν είδα κάτι. Κι επειτα, δεν μπορω να μαι σίγουρη οτι έχω εξαφανισει και το παραμικρο θραυσμα...αχ τι μου καναν βραδιατικο.
Ελπιζω να μην πατησουν τίποτα, κι αν όμως έχουν πατήσει και πονανε, τι θα κάνω που αυριο ο γιατρός θα ναι κλειστος?
Τι σας ρωταω κι εσας στις 2 το πρωι !!!:hmm:

ευχαριστώ

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Θα βρεις έναν άλλο γιατρό ανοιχτό και θα πάτε για ραμματάκια.:)
Το πιθανότερο είναι ο κτηνίατρός σου να έχει βάλει στην πόρτα το τηλέφωνο κάποιου συνεργαζόμενου - έτσι για να μην ανησυχείς.

Ρίξε κι ένα δεύτερο σκούπισμα ή σφουγγάρισμα με έμφαση στις γωνίες και κάτω απ' τα έπιπλα. Σου έκανα την καρδιά φιόγκο, το ξέρω.:D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

μην ανησυχεις τοσο πολύ, αν σκουπισες καλα.
Έχω σπάσει άπειρες φορές ποτήρια χωρίς να ματώσει ούτε ένα πατουσάκι.:)

Να πω την αμαρτία μου πιο πολύ με ανησυχεί μήν καταπιούν κανέναν γυαλί στην βλακεία τους...

Θα συμφωνήσω με την Drusila!

Τα Χριστούγεννα πέρυσι,μου είχαν φέρει άπειρα κρασιά πεσκέσια...έτσι ο Ρίκο είχε άπειρη δουλειά!

Το χειρότερο που συνέβη είναι ότι 20 λεπτά πριν πάω στο ρεβεγιόν 31/12,
έσπασε το 3ο κατά σειρά μπουκάλι του οποίου τα γυαλιά και το κρασί έπεσαν πάνω μου!Προσπαθώντας να σώσω ότι μπορούσα,καθώς τα γυαλιά έφευγαν με το πανάκι,μου έσκισαν το μεταξωτό φόρεμα...
Τι έπαθε λοιπόν η γάτα μου;Στριγγλιές...όχι τίποτα άλλο...ήταν πολύ επίσημο ρεβεγιόν και εγώ πήγα σα λέτσος...Φυσικά διηγούμουν σε όλους την ιστορία γιατί...α!

Πάντως τα πατουσάκια είναι πολύ σκληρά για να τραυματιστούν!Ρίχνε συχνές ματιές!

Κοριτσια σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. :kiss: Εψαξα πάλι τα πατουσακια και δεν υπαρχει κατι.
Εριξα κι ενα σφουγγαρισμα να βρισκεται.
Παντως έκανα μια γυρα στο internet να βρω πληροφοριες για τις γατοπατουσες, και όντως όσο μεγαλωνουν σε ηλικία οι γατες, τόσο πιο πολυ σκληραινουν οι πατουσες. Επισης τα δικα μου βγαινουν και στον κήπο οποτε είναι σκληραγωγημένες:lol:
Φιλια!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back