PATSOUKAKI
Πολύ δραστήριο μέλος
Γεια σου Ξανη λεβεντη!Επιτελους ενας αντρας εδω πέρα!Δε λέω καλή παρέα η Κρίστι και η Σίμπα αλλά, δεν μπορούν να παίξουν τάβλιΓεια σου,Πατσαβούρα!Με λένε Ξανθούλη,αλλα με φωνάζουνε Ξάνι ή Ξαν.Η κανονική μου ιδιοκτήτρια είναι η Μαριάννα,αλλα μένω στην ξαδέρφη της για λόγους πρωσοπικους.Καλως ήρθες στην γατοπαρέα μας!!!
ΞΑΝΙΣ![]()
.Και όσο για τον Έλβις και τον Σίμπα μόνο με τη μανούλα τους μιλάω.Αλλά ας είναι, θα έρθουν και αυτοί κάποτε
.Λοιπόν είσαι νέος και αλανίαρης ή γέρος και ώριμος;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μαριάννα&ξανις!!
Νεοφερμένο μέλος
Καλησπέρα!Είμαι ορεξάτος για παιχνίδι,αλλα και πολύ τεμπελάκος...Γεια σου Ξανη λεβεντη!Επιτελους ενας αντρας εδω πέρα!Δε λέω καλή παρέα η Κρίστι και η Σίμπα αλλά, δεν μπορούν να παίξουν τάβλι.Και όσο για τον Έλβις και τον Σίμπα μόνο με τη μανούλα τους μιλάω.Αλλά ας είναι, θα έρθουν και αυτοί κάποτε
![]()
!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
PATSOUKAKI
Πολύ δραστήριο μέλος
Και εγώ έτσι είμαι!Δυχασμένη προσωπικότιταΚαλησπέρα!Είμαι ορεξάτος για παιχνίδι,αλλα και πολύ τεμπελάκος...!
.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μαριάννα&ξανις!!
Νεοφερμένο μέλος
Χοχο...Μάλιστα..και νόμιζα πως είμουν ο μοναδικός με τέτοιο χαρακτήρα...!Και εγώ έτσι είμαι!Δυχασμένη προσωπικότιτα.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
Διάσημο μέλος
Γεια σου Ξανη λεβεντη!Επιτελους ενας αντρας εδω πέρα!Δε λέω καλή παρέα η Κρίστι και η Σίμπα αλλά, δεν μπορούν να παίξουν τάβλι.Και όσο για τον Έλβις και τον Σίμπα μόνο με τη μανούλα τους μιλάω.Αλλά ας είναι, θα έρθουν και αυτοί κάποτε
![]()
Δεν ξέρω τάβλι;

ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
Διάσημο μέλος
Γεια σου,Πατσαβούρα!Με λένε Ξανθούλη,αλλα με φωνάζουνε Ξάνι ή Ξαν.Η κανονική μου ιδιοκτήτρια είναι η Μαριάννα,αλλα μένω στην ξαδέρφη της για λόγους πρωσοπικους.Καλως ήρθες στην γατοπαρέα μας!!!
ΞΑΝΙΣ![]()
Καλώς ήρθες Ξάνι...
SweetyCat
Πολύ δραστήριο μέλος
PATSOUKAKI
Πολύ δραστήριο μέλος
Καλά βρε, μην θυμώνεις Σιμπάκι.Μια υπόθεση κάναμε και εμείς:cry::cry:Αλήθεια, ξέρεις σκάκι;Δεν ξέρω τάβλι;![]()

ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
Διάσημο μέλος
Καλά βρε, μην θυμώνεις Σιμπάκι.Μια υπόθεση κάναμε και εμείς:cry::cry:Αλήθεια, ξέρεις σκάκι;![]()
Nαι!
Αλλά δεν χρειάζεται να στεναχωριέσαι!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
PATSOUKAKI
Πολύ δραστήριο μέλος
Είμαι ευαίσθητοςNαι!Αλλά δεν χρειάζεται να στεναχωριέσαι!
...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
SweetyCat
Πολύ δραστήριο μέλος

PATSOUKAKI
Πολύ δραστήριο μέλος

SweetyCat
Πολύ δραστήριο μέλος

PATSOUKAKI
Πολύ δραστήριο μέλος
SweetyCat
Πολύ δραστήριο μέλος
ιβανα
Επιφανές μέλος

μηπως να κανεις λιγο διαιτα γιατι εχουμε καλοκαιρακι???????

PATSOUKAKI
Πολύ δραστήριο μέλος
Δεν ξερω, Πασχαλώ μου.Είναι αυτό το προγούλι που απέκτησα και έχασα τους κοιλιακούς μουτι κανεις πατσαβουρακο? καποιο πουλακι μου ειπε οτι παχυνες.....
μηπως να κανεις λιγο διαιτα γιατι εχουμε καλοκαιρακι???????![]()
.Μήπως με ένα καλοκαιρινό μαύρισμα να δείχνω καλήτερα;
Γιατί αυτό το ασπρουλιάρικο δεν είναι ''ιν''.
ιβανα
Επιφανές μέλος
κουκλος εισαι, κι ας εχεις στρογγυλεψει βρε !

PATSOUKAKI
Πολύ δραστήριο μέλος
Aλήθεια?μια χαρα ειναι το ασπρο, ο ηλιος κανει κακο ....
κουκλος εισαι, κι ας εχεις στρογγυλεψει βρε !![]()

Συνημμένα
ιβανα
Επιφανές μέλος
Aλήθεια?![]()
εμ τι? ψεμματα? κουκλακι εισαι πατσαβουρακο...

ασπρο ασπρο και παχυ, της μανας σου καμαρι

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool