Πατσαβουράκι αγάπη μου

εμ τι? ψεμματα? κουκλακι εισαι πατσαβουρακο... :up::rolleyes:
ασπρο ασπρο και παχυ, της μανας σου καμαρι :rolleyes::D
Αρνάκι άσπρο και παχύ
Της μάνας του καμάρι
Πήγε να βγει στην εξοχή
Μα ήταν η πόρτα του κλειστή
Και ʽκείνο σε στενό κλουβί
δεν έβοσκε χορτάρι

Αρνάκι άσπρο και παχύ
Της μάνας του καμάρι
Ήλιο δεν είδε, ούτε βροχή
Ποτέ δε βόσκησε τη γη
Αλεύρι είχε για τροφή
Και μάλιστα από ψάρι.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αρνάκι άσπρο και παχύ
Της μάνας του καμάρι
Πήγε να βγει στην εξοχή
Μα ήταν η πόρτα του κλειστή
Και ʽκείνο σε στενό κλουβί
δεν έβοσκε χορτάρι

Αρνάκι άσπρο και παχύ
Της μάνας του καμάρι
Ήλιο δεν είδε, ούτε βροχή
Ποτέ δε βόσκησε τη γη
Αλεύρι είχε για τροφή
Και μάλιστα από ψάρι.

:lol::lol::up::up::up::D:P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αχ κουνελάκι ,κουνελάκι
ξύλο που θα το φας
μέσα σε ξένο περιβολάκι
με γάτες τριγυρνάς!!

Πώς μου αρέσει η μυτούλα
κι αυτά τα ροζ αυτιά,
πλησίασε τη Μπασσετούλα,
που σε ποθεί βαθιά!!!
:whistle::whistle::whistle::whistle::whistle::whistle:
Νιάου

Αχ κουνελάκι ,κουνελάκι
ξύλο που θα το φας
μέσα σε ξένο περιβολάκι
με γάτες τριγυρνάς!!

Πώς μου αρέσει η μυτούλα
κι αυτά τα ροζ αυτιά,
πλησίασε τη Μπασσετούλα,
που σε ποθεί βαθιά!!!
:whistle::whistle::whistle::whistle::whistle::whistle:
Νιάου
Ax, ευχαριστώ πολύ Μπασσετάκι για το ωραίο σου ποιήμα.Ελπίζω να μη με θέλεις για το κορμί μου, πιο συγκεκριμένα τα κρέας μου.Τέλος πάντων.Σου στέλνω ένα φιλάκι!:kiss::kiss::kiss:

Ax, ευχαριστώ πολύ Μπασσετάκι για το ωραίο σου ποιήμα.Ελπίζω να μη με θέλεις για το κορμί μου, πιο συγκεκριμένα τα κρέας μου.Τέλος πάντων.Σου στέλνω ένα φιλάκι!:kiss::kiss::kiss:

δε θελω να σε στενοχωρησω αλλα για το κρεας σου σε θελει ομορφε μου πατσαβουρα...:P:D αν ποτε συναντηθειτε, κρατα μια ... αποσταση ασφαλειας ετσι για σιγουρια... :lol::whistle::whistle:
και προσεξε! μην ξεγελαστεις επειδη εχει γλυκια οψη κ φαινεται παρθενοπιπιτσα, εχει αποδειχτει μεγαλη κυνηγος ! :P
το...πνιγει το κουνελι !:D

δε θελω να σε στενοχωρησω αλλα για το κρεας σου σε θελει ομορφε μου πατσαβουρα...:P:D αν ποτε συναντηθειτε, κρατα μια ... αποσταση ασφαλειας ετσι για σιγουρια... :lol::whistle::whistle:
και προσεξε! μην ξεγελαστεις επειδη εχει γλυκια οψη κ φαινεται παρθενοπιπιτσα, εχει αποδειχτει μεγαλη κυνηγος ! :P
το...πνιγει το κουνελι !:D
Παρθένοπιπι τι?:lol::lol::lol:

Γεια σας παιδια!Ειμαι καινούρια στο site αυτο και ηθελα να σας ρωτησω κατι.Επροκειτο να παρω ενα κουνελακι απο εναν γνωστο μου το οποιο ειναι απλα κουκλακι!Εγω θελω να το παρω πολυ και να το φροντιζω και ολα αυτα,το θεμα ειναι ομως οτι
1)ειμαι φοιτητρια και σχεδον καθε σαββατοκυριακο ταξιδευω αποσταση μιας ωρας για να πηγαινω στο πατρικο μου και νομιζω οτι θα ηταν μεγαλη ταλαιπωρια αυτο για το κουνελακι και
2)η μανα μου ειμαι σιγουρη οτι δε θα το δει με καλο ματι!!!
ειμαι πολυ φιλοζωη και στο παρελθον ειχα και σκυλακι και πολλα γατακια αλλα με τη διαφορα οτι οταν τα χα ειχαμε μεγαλο χωρο για να παιζουν να κυνηγανε ακριδουλες τα γατακια κλπ.τωρα μενω σε πολυκατοικια ομως και σαν φοιτητρια αλλα και στο κανονικο μου σπιτι:( φυσικα εχω 2 παπαγαλους εξω στο μπαλκονι αλλα θελω ενα κουνελακι για να ισχυει το 2 λαλουν και 1 χορευει χαχα
Τεσπα περα απο τη πλακιτσα τωρα,ειναι μεγαλη ταλαιπορεια για το αμοιρο το ζωακι να το πηγαινοφερνω τουλαχιστον μια φορα τη βδομαδα για μια ωρα μονο μεσα στο κλουβακι του και πιθανον και στις αποσκευες?χρειαζομαι αποψεις!

Γεια σας παιδια!Ειμαι καινούρια στο site αυτο και ηθελα να σας ρωτησω κατι.Επροκειτο να παρω ενα κουνελακι απο εναν γνωστο μου το οποιο ειναι απλα κουκλακι!Εγω θελω να το παρω πολυ και να το φροντιζω και ολα αυτα,το θεμα ειναι ομως οτι
1)ειμαι φοιτητρια και σχεδον καθε σαββατοκυριακο ταξιδευω αποσταση μιας ωρας για να πηγαινω στο πατρικο μου και νομιζω οτι θα ηταν μεγαλη ταλαιπωρια αυτο για το κουνελακι και
ειμαι πολυ φιλοζωη και στο παρελθον ειχα και σκυλακι και πολλα γατακια αλλα με τη διαφορα οτι οταν τα χα ειχαμε μεγαλο χωρο για να παιζουν να κυνηγανε ακριδουλες τα γατακια κλπ.τωρα μενω σε πολυκατοικια ομως και σαν φοιτητρια αλλα και στο κανονικο μου σπιτι:( φυσικα εχω 2 παπαγαλους εξω στο μπαλκονι αλλα θελω ενα κουνελακι για να ισχυει το 2 λαλουν και 1 χορευει χαχα
Τεσπα περα απο τη πλακιτσα τωρα,ειναι μεγαλη ταλαιπορεια για το αμοιρο το ζωακι να το πηγαινοφερνω τουλαχιστον μια φορα τη βδομαδα για μια ωρα μονο μεσα στο κλουβακι του και πιθανον και στις αποσκευες?χρειαζομαι αποψεις!
Καλως ηρθες!!!!!!!!!!!!!:up:
  • Θα ηθελα να σου πω οτι δεν νομιζω οτι θα ειναι ταλαιπωρεια για το κουνελακι αν το αγαπας!
  • Δεν νομιζω οτι η μαμα σου δεν θα συμπαθησει το κουνελακι γιατι οι μαναδες συνεχια λενε <<ναι>>στην γνωμη των παιδιων τους.:).....Εεεε....και στο κατω -κατω ειναι μια δικη σου επιλογη:cool:
Αυτα...:lol::lol::lol:

Καλως σας βρηκα!Τελικα αποφασισα οτι θα το παρω το κουνελακι μου και ειμαι μεσα στη τρελη χαρα!
Αυτό ειναι το κουνελάκι που έχω βαλει στο avatar,ειναι πριν λιγο καιρο οταν καταφεραν να το βγαλουν foto οι φίλοι μου!Δεν ειναι φατσα?Εγω προσωπικα το χω ερωτευθεί!Το χω ονομάσει κιόλας Λίλα!:lol:

Αχουτοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο......... !!!!!!!!!!!

Ευχαριστώ ευχαριστώ ευχαριστώ!Το σκυλακι δικο σου ειναι?γιατι ειναι και αυτο πολυ ομορφουλικο!!!αχ τι ψυχουλες που ειναι τα σκασμενα! :D:D:D

του θειου μου ειναι αλλα το προσεχω και εγω:up:

Προσωπικά πιστεύω πωσ το κουνελάκι θα ταλαιπορηθει πολυ με τα δρομολόγια και πρέπει να κοιτάμε πρώτα τισ δικές του ανάγκες και τι θα είναι πιο εύκολο για αυτό.:(Ο Πατσαβούρας, κάνει ενα ταξίδι το χρόνο για να πάμε στο χωριό μας και κάνει και εμετό πότε πότε από τη ζαλάδα.:( Ευτηχώς δεν είναι κάτι το ανησυχιτικό όπως λέει και ο γιατρός του.:) Τώρα που το πήρες ίσως θα είναι καλήτερο να το δίνεις σε κάποιο γνωστό σου να σου το φροντίζει όσο θα λείπεις.:cool:Λοιπόν καλώς ας έρθει ο νέος κούνελος!:cool:

Προσωπικά πιστεύω πωσ το κουνελάκι θα ταλαιπορηθει πολυ με τα δρομολόγια και πρέπει να κοιτάμε πρώτα τισ δικές του ανάγκες και τι θα είναι πιο εύκολο για αυτό.:(Ο Πατσαβούρας, κάνει ενα ταξίδι το χρόνο για να πάμε στο χωριό μας και κάνει και εμετό πότε πότε από τη ζαλάδα.:( Ευτηχώς δεν είναι κάτι το ανησυχιτικό όπως λέει και ο γιατρός του.:) Τώρα που το πήρες ίσως θα είναι καλήτερο να το δινεις σε καποιο γνωστο σου να σου το φροντίζει όσο θα λείπεις.:cool:Λοιπόν καλώς ας έρθει ο νέος κούνελος!:cool:
Καλοοοοο...αυτο δεν το ειχα σκεφτει:rolleyes:

Γεια σας παιδια!:D
Αυτη τη στιγμη γραφω απο το χωριο ου και ισως αργησω να σας ξαναδω.:/:Πως παν τα κεφια?

Γεια σας παιδια!Καιρό είχα να μπω γιατί ήμουν διακοπές:)
Τελικά το κουνελάκι δε θα το πάρω γιατί θα είναι μεγάλη ταλαιπωρία αυτό το πάνω κάτω με το κτελ για το κουνελάκι και δε θέλω.Προτιμώ να το χαρίσουν αλλού τα αφεντικά του,καπου που δε θα τραβάει ταλαιπωρία παρά σε μένα.Το αφεντικό του στεναχωρήθηκε που δε θα το πάρω τελικά γιατι ήξερε οτι θα το φρόντιζα όπως αυτός αλλά πλέον δεν έχει καμία σημασία.Ίσως να πάρω μια και καλή κατοικίδιο οταν θα τελείωσω τα πάνω κάτω με τα κτέλ κανα σκύλο η καμιά γατούλα:up:Λοιπόν αυτά!Θα μπαίνω στο forum να μαθαίνω νέα σας!Φιλιά:D

Γεια σας παιδια!Καιρό είχα να μπω γιατί ήμουν διακοπές:)
Τελικά το κουνελάκι δε θα το πάρω γιατί θα είναι μεγάλη ταλαιπωρία αυτό το πάνω κάτω με το κτελ για το κουνελάκι και δε θέλω.Προτιμώ να το χαρίσουν αλλού τα αφεντικά του,καπου που δε θα τραβάει ταλαιπωρία παρά σε μένα.Το αφεντικό του στεναχωρήθηκε που δε θα το πάρω τελικά γιατι ήξερε οτι θα το φρόντιζα όπως αυτός αλλά πλέον δεν έχει καμία σημασία.Ίσως να πάρω μια και καλή κατοικίδιο οταν θα τελείωσω τα πάνω κάτω με τα κτέλ κανα σκύλο η καμιά γατούλα:up:Λοιπόν αυτά!Θα μπαίνω στο forum να μαθαίνω νέα σας!Φιλιά:D
Χαιρομαι που πηρατε μια μη επιπολαια αποφαση!:)Οπως ειπατε και σεις καντε λιγη υπομονη και ισως καταφερετε να υιοθετισετε ενα ζωακι.:D

πατσαβουρα, τελεια η υπογραφη σου, ομορφη σαν εσενα. περιμενω κ τη δικια μου, ε? και τη θελω σπεσιαλ :rolleyes::rolleyes:
σε φιλω γλυκα, η φιλη σου πασχαλια:D

Θα μου κάνεις και εμλενα μία Πατσαβούρα τώρα που είμαι και στεναχωρημένη;:(Η φίλη σου Σίμπα!:cool:Θα σου δώσω φωτογραφία

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back