PATSOUKAKI
Πολύ δραστήριο μέλος
Βέβαια βέβαια!Το τελειώσαμε!Αν θέλετε κάνω κι άλλο!πατσαβουρα, τελεια η υπογραφη σου, ομορφη σαν εσενα. περιμενω κ τη δικια μου, ε? και τη θελω σπεσιαλ
σε φιλω γλυκα, η φιλη σου πασχαλια![]()

Φυσηκά!Θα μου κάνεις και εμλενα μία Πατσαβούρα τώρα που είμαι και στεναχωρημένη;Η φίλη σου Σίμπα!
Θα σου δώσω φωτογραφία

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιβανα
Επιφανές μέλος

πασχαλια

PATSOUKAKI
Πολύ δραστήριο μέλος

ιβανα
Επιφανές μέλος

sandroulakos
Νεοφερμένο μέλος

ιβανα
Επιφανές μέλος
Τι κούκλα που είναι η πειρατίνα σου??Πολύ όμορφη γάτα!Μπράβο!!!![]()
ευχαριστω πολυ !

PATSOUKAKI
Πολύ δραστήριο μέλος
Και του Πατσαβούρα του αρέσει!και η δικια σου υπογραφη ειναι σουπερ. το δε παπιγιον σου, ειναι μουρλια, πολυ πλακα εχει !![]()
Θα ετοιμάσω και κάτι για την Καλυψούλα, την Μυρτώ και την Μπασσετ.
ιβανα
Επιφανές μέλος
Και του Πατσαβούρα του αρέσει!Θα ετοιμάσω και κάτι για την Καλυψούλα, την Μυρτώ και την Μπασσετ.
![]()
ναι ναι ! αλλα οχι πιο ωραιο απ'το δικο μου

PATSOUKAKI
Πολύ δραστήριο μέλος
Όχι βέβαια!ναι ναι ! αλλα οχι πιο ωραιο απ'το δικο μου![]()
Η Πασχαλίτσα ξεχορίζει για την τσαχπινιά της!
PATSOUKAKI
Πολύ δραστήριο μέλος
Θα κάτσουμε όλο τον Αυγουστο.Μπορεί να κάτσουμε και τον Σεπτέμβρη αν τελικά παραμείνουν κλειστά τα σχολεία μεχρι να φέρουν το εμβόλιο της γρίπης των χοίρων.Θα μου λείψετε όλοι σας αλλά πιο πολύ θα μου λείψει η Πασχαλίτσα!Θα πάρουμε και τον Πατσαβούρα αυτή τη φορά άρα θα είμαστε όλη η οικογένεια!
Μόνο ο αδερφός μου θα λείψει για τους αγώνες ιστιοπλοϊας!
Θα μου λείψετε!!!!:kiss::kiss::kiss::kiss:Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιβανα
Επιφανές μέλος
Σήμερα ετοιμαζόμαστε για το ταξιδάκι μας στο χωριό!!!Θα κάτσουμε όλο τον Αυγουστο.Μπορεί να κάτσουμε και τον Σεπτέμβρη αν τελικά παραμείνουν κλειστά τα σχολεία μεχρι να φέρουν το εμβόλιο της γρίπης των χοίρων.Θα μου λείψετε όλοι σας αλλά πιο πολύ θα μου λείψει η Πασχαλίτσα!Θα πάρουμε και τον Πατσαβούρα αυτή τη φορά άρα θα είμαστε όλη η οικογένεια!
Μόνο ο αδερφός μου θα λείψει για τους αγώνες ιστιοπλοϊας!
Θα μου λείψετε!!!!:kiss::kiss::kiss::kiss:
πατσουκακι μου, εισαι μια γλυκα !!!!! κι εμενα θα μου λειψεις, να περασεις πολυ πολυ καλα κ θα τα ξαναπουμε με το καλο οταν γυρισεις. μπραβο που θα παρετε κ τον πατσαβουρα σας

κουνελε μου να περασεις τελεια

η φιλη σου πασχαλια
moukelis
Επιφανές μέλος
ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
Διάσημο μέλος
Σίμπα!
PATSOUKAKI
Πολύ δραστήριο μέλος
πατσουκακι μου, εισαι μια γλυκα !!!!! κι εμενα θα μου λειψεις, να περασεις πολυ πολυ καλα κ θα τα ξαναπουμε με το καλο οταν γυρισεις. μπραβο που θα παρετε κ τον πατσαβουρα σας
κουνελε μου να περασεις τελεια
η φιλη σου πασχαλια
Καλα να περασετε!
Ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια!!!!Θα σας μιλώ από το ίντερνετ καφέ!Καλά να περάσεις Πατσαβουράκι!Θα μου λείψεις!
Σίμπα!

ιβανα
Επιφανές μέλος

PATSOUKAKI
Πολύ δραστήριο μέλος

SweetyCat
Πολύ δραστήριο μέλος
PATSOUKAKI
Πολύ δραστήριο μέλος

ιβανα
Επιφανές μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool