Παυσίπονα;

escape

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η escape αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Σύρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 122 μηνύματα.
Ψάχνω στο forum κάτι σχετικό και βρίσκω μόνο διάσπαρτες πληροφορίες. Ίσως δε ψάχνω σωστά, όμως τώρα χρειάζομαι μια συμβουλή και είπα επι τη ευκαιρία να τα κατχωρήσουμε.
Η ερωτήσεις μου είναι 2:
1) Ποιά είναι απαγορευτικά; (κάτι έχω δεί εδω για το depon)
2) Ποιά είναι ακίνδυνα χωρίς εντολή γιατρού;

Πώς γίνεται τα περισσότερα προβλήματα να σκάνε σαββατοκύριακο;;;:/:

Εμείς σήμερα μάλλον πονάμε απο εναν παλιότερο τραυματισμό και δεν προνόησα να ρωτήσω το γιατρό...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ΜΗΝ δωσεις παναντολ κ ντεπον, και γενικα οτι εχει παρακεταμολη, ειναι δηλητηριο για τις γατες. ουτε ασπιρινη :/:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Κανένα ανθρώπινο παυσίπονο δεν είναι ασφαλές για την γάτα. (Ερωτηματικά υπάρχουν για τα παιδικά σιρόπια...)
Και χωρίς την κατάλληλη εμπειρία ή/και τηλεφωνική επικοινωνία έστω με τον Κτηνίατρο, δεν είναι επίσης καλό να παίρνονται πρωτοβουλίες.:hmm:

Ψάχνω στο forum κάτι σχετικό και βρίσκω μόνο διάσπαρτες πληροφορίες. Ίσως δε ψάχνω σωστά, όμως τώρα χρειάζομαι μια συμβουλή και είπα επι τη ευκαιρία να τα κατχωρήσουμε.
Η ερωτήσεις μου είναι 2:
1) Ποιά είναι απαγορευτικά; (κάτι έχω δεί εδω για το depon)
2) Ποιά είναι ακίνδυνα χωρίς εντολή γιατρού;

Πώς γίνεται τα περισσότερα προβλήματα να σκάνε σαββατοκύριακο;;;:/:

Εμείς σήμερα μάλλον πονάμε απο εναν παλιότερο τραυματισμό και δεν προνόησα να ρωτήσω το γιατρό...
Οι απαντήσις στις ερωτήσις σου εναι:
1)Όλα τα ανθρώπινα παυσίπονα ειναι απαγορευτικά για τα ζωα
2) κανενα δεν ειναι ακινδυνο , θα πρεπει να μιλησεις με τον κτηνιατρο σου να σου πει ποια κτηνιατρικα παυσιπονα μπορεις να της δωσεις:)

Ευχαριστώ, τώρα ξεκαθαρίστηκε! :up:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back