escape
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η escape αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Σύρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 122 μηνύματα.
13-06-09
22:09
Ψάχνω στο forum κάτι σχετικό και βρίσκω μόνο διάσπαρτες πληροφορίες. Ίσως δε ψάχνω σωστά, όμως τώρα χρειάζομαι μια συμβουλή και είπα επι τη ευκαιρία να τα κατχωρήσουμε.
Η ερωτήσεις μου είναι 2:
1) Ποιά είναι απαγορευτικά; (κάτι έχω δεί εδω για το depon)
2) Ποιά είναι ακίνδυνα χωρίς εντολή γιατρού;
Πώς γίνεται τα περισσότερα προβλήματα να σκάνε σαββατοκύριακο;;;
Εμείς σήμερα μάλλον πονάμε απο εναν παλιότερο τραυματισμό και δεν προνόησα να ρωτήσω το γιατρό...
Η ερωτήσεις μου είναι 2:

Εμείς σήμερα μάλλον πονάμε απο εναν παλιότερο τραυματισμό και δεν προνόησα να ρωτήσω το γιατρό...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιβανα
Επιφανές μέλος
Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα.
13-06-09
22:35
ΜΗΝ δωσεις παναντολ κ ντεπον, και γενικα οτι εχει παρακεταμολη, ειναι δηλητηριο για τις γατες. ουτε ασπιρινη 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia
Διακεκριμένο μέλος
Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα.
15-06-09
10:14
Κανένα ανθρώπινο παυσίπονο δεν είναι ασφαλές για την γάτα. (Ερωτηματικά υπάρχουν για τα παιδικά σιρόπια...)
Και χωρίς την κατάλληλη εμπειρία ή/και τηλεφωνική επικοινωνία έστω με τον Κτηνίατρο, δεν είναι επίσης καλό να παίρνονται πρωτοβουλίες.
Και χωρίς την κατάλληλη εμπειρία ή/και τηλεφωνική επικοινωνία έστω με τον Κτηνίατρο, δεν είναι επίσης καλό να παίρνονται πρωτοβουλίες.

JohnDVM
Διάσημο μέλος
Ο Ιωαννης Λεκκας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 2.366 μηνύματα.
15-06-09
12:32
Οι απαντήσις στις ερωτήσις σου εναι:Ψάχνω στο forum κάτι σχετικό και βρίσκω μόνο διάσπαρτες πληροφορίες. Ίσως δε ψάχνω σωστά, όμως τώρα χρειάζομαι μια συμβουλή και είπα επι τη ευκαιρία να τα κατχωρήσουμε.
Η ερωτήσεις μου είναι 2:
1)Όλα τα ανθρώπινα παυσίπονα ειναι απαγορευτικά για τα ζωα
2) κανενα δεν ειναι ακινδυνο , θα πρεπει να μιλησεις με τον κτηνιατρο σου να σου πει ποια κτηνιατρικα παυσιπονα μπορεις να της δωσεις

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki