Πείτε μου τι επαγγέλλεστε!

kounelaki

Περιβόητο μέλος

Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα.
Λοιπον...ειπα να ανοιξω ενα θεματακι να γνωριστουμε λιγο... Θα ηθελα να μαθω τα ονοματα σας και που σπουδαζετε η' τι δουλεια κανετε...:)

Αρχιζω...Με λενε Ελενα και σπουδαζω νηπιαγωγος στο πανεπιστημιο της Κρητης(Ρεθυμνο)!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Hi !!!
Με λενε Ελενη και σπουδαζω παιδαγογικα δημοτικης εκπαιδευσης στον Βολο!!!:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αχ κι εγω ηθελα βολο δημοτικης αλλα δεν εφτασα τα μορια:down:

Σιγα μωρε μην σκας...:)
Η Κρητη ειναι τελεια!!!!!:up:
Μια χαρα θα εισαι...:happy:

γεια με λενε Βιβη και εχω τελειοσει ηχολιψια μουσικη τεχνολογια στη παπαντονακοπουλου και τεχνιτρια νυχιων στη αγγλια..

Ναι δωξα το θεο ειναι πολυ ομορφα κ εχω ενα υπεροχο σπιτι κ εναν ακομη πιοΤΕΛΕΙΟ κρητικο γατουλη!:lol:

γεια με λενε Βιβη και εχω τελειοσει ηχολιψια μουσικη τεχνολογια στη παπαντονακοπουλου και τεχνιτρια νυχιων στη αγγλια..
Τι καλα θα ηθελα λιγο μανικιουρ τωρα.......................

χαχαχα...βασικα κανω και μανικιουρ αλλα εχω ας το πουμε τρελα με τα σχεδια στα νυχια...εχω παρει μερος σε πολλους διαγωνισμους στο εξωτερικο στο nail art ..αλλα και η ηχοληψια μου αρεσει...πλεον δεν δουλευω σαν ηχοληπτρια αλλα γενικα σαν δουλεια με ωριμασε αρκετα...:D:D:D

Αααα!Τα σχεδιακια ειναι τρελλαααααααααα!!!!!!!!!!! Σε περιμενω Κρητη!Η φιλοξενια περιλαμβανει και το γατουλι/ια σου!:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

lloll..μακαρι να ηταν τοσο ευκολο..το καλοκαιρακι το συζηταμε...ευχαριστω πολυ ....:kiss::kiss::kiss::kiss:

Καλησπερα:D
με λενε Δημητρη Αγγελο Δ (*D~A~D*):P
ειμαι 26 ετων(στις 9 φεβρουαριου):happy:
και εδω και 10 χρονια πλεον εχω τελειωσει Κωμμοτικη-Μακιγιαζ;)
αυτα για τωρα,καλα δεν ειναι?:up:να τ'αφησω αχαχαχαχαχα:lol:

hello γειτωνα d.a.d . να σου πω βαφη κανεις??? θελω να κανω τα μαλια μου ολα φουξια ..εχω τι βαφη ..αλλα δεν μπορω να τη περασω μονη μου...τωρα εγω δεν νομιζω οτι θα κατσεις να σου βαψω τα νυχια αλλα ενα μιξαρισμενο cdακι μπορω να σου κανω οποτε θες..:lol::lol::D:D:D

Καλησπερα:D
με λενε Δημητρη Αγγελο Δ (*D~A~D*):P
ειμαι 26 ετων(στις 9 φεβρουαριου):happy:
και εδω και 10 χρονια πλεον εχω τελειωσει Κωμμοτικη-Μακιγιαζ;)
αυτα για τωρα,καλα δεν ειναι?:up:να τ'αφησω αχαχαχαχαχα:lol:
Ζητω τα Υδροχοακια!!! Κι εγω 17 Φεβρουαριου μπαινω στα 19! Γιουπι!!!

hello γειτωνα d.a.d . να σου πω βαφη κανεις??? θελω να κανω τα μαλια μου ολα φουξια ..εχω τι βαφη ..αλλα δεν μπορω να τη περασω μονη μου...τωρα εγω δεν νομιζω οτι θα κατσεις να σου βαψω τα νυχια αλλα ενα μιξαρισμενο cdακι μπορω να σου κανω οποτε θες..:lol::lol::D:D:D

Να μου τα βαψεις οχι:P
να μου καθαρισεις τα γυρω γυρω ομως,και ενα λιμαρισματακι μια χαρα θα ηταν:up:,με τετοια δουλεια που κανω θα πρεπει να ειναι περιποιημενα ε? αχαχαχαχααα:lol:

Επισης μια χαρα μου ακουστηκε αυτο για το Cdaki:P axaxxxaaxa:lol:

Ζητω τα Υδροχοακια!!! Κι εγω 17 Φεβρουαριου μπαινω στα 19! Γιουπι!!!

Ζητω ζητω:P
ετσι ετσι:up:
ιχιχιχιχιχι:D

Γεια σας! Ειμαι η ζωή και σπουδαζω στο πτετ στα γιαννενα(wanna be καλων τεχνων)... και μολισ ξύπνισα...:P

Γεια σας! Ειμαι η ζωή και σπουδαζω στο πτετ στα γιαννενα(wanna be καλων τεχνων)... και μολισ ξύπνισα...:P

Γεια σου Ζωη:)
χαρηκα:D
καλα ξυπνητουρια:P
φιλακι στην Φωφωκα απο εμας:up:

Γεια σου Ζωη:)
χαρηκα:D
καλα ξυπνητουρια:P
φιλακι στην Φωφωκα απο εμας:up:

Το καλο μου ειναι Παρο και το φιλακι θα το παρει σε κανα δύμινο:P

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back