Πείτε όνομα για σωματείο

Πείτε όνομα για σωματείο
Επιτρέπονται οι πολλαπλές ψήφοι.

Αποτελέσματα της δημοσκόπησης (Ψήφισαν 0)
  • Γαλή και Κύων/ Felis &Canis

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Ζώα σε Ανάγκη/ Animals in need

• SOS Αδέσποτα/ SOS strays

• Γατοφωλία και Σκυλοστέκι/Cat place& Dog corner

• Thessaloniki Cat & Dog group

• ThessAnimal

• Πυθαγόρας

• Κυρίως Γάτες / Μainly Cats

• Αδεσποτη Γάτα /Stray Cat

• Cat Paradise ο παραδεισος της γατας

• Animalia

• Total voters
    0

yasmin1gr

Περιβόητο μέλος

Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα.
Η πρωτη συναντηση του νεου σωματειου εγινε δυσκολευόμαστε ομως με το ονομα και με το αν θα ασχοληθουμε και με σκυλακια παραλληλα μιας και πολλα μελη μας βοηθουν και σκυλια .

πειτε μας την γνώμη σας η και προτεινετε ονόματα.
Α δεν ξερω πως να το βαλω υπαρχει και το Animalia

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μπερδεύτηκα λίγο...:redface: Δεν είναι το Thessaloniki Cat Group;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ψήφισα Ζώα σε ανάγκη..animals in need..μου χτυπάει καλύτερα στο αυτί :)

ψηφισσα το thessanimal αφθορμητα μου φανηκε πιο συμπηκνομενο:)
καλη επιτυχια στην προσπαθεια σας!:up:

Ψήφισα το γαλή και κύων μου άρεσε καλύτερα.....:up::up::up:
Καλή επιτυχία.....

Ναι αυτο ειναι απλα φανηκε σε πολλους μεγαλο το ονομα η δυσχρυστο για να το λενε σε κυριες μεγαλης ηλικιας με γατες πχ.. απο που εισαι τσουπρα μου? ... απο το thessaloniki Cat Group...κι εξισου ειναι ενα υθεμα αν θα βοηθαμε κι επισημα εκτος απο ανεπισημα σκυλακια

Και το Πυθαγόρας είναι καλό γι' αυτό που λες για τους μεγαλύτερους σε ηλικία, αλλά πού κολλάει;

Επίσης να προσθέσω ότι αφού έχετε μέλη που ξέρουν από σκυλιά, είναι καλή ιδέα να ασχοληθείτε και με αυτά. :)

Ρυκομήπως σου ειναι ευκολο να προσθεσεςι το ανιμαλια στην δημοσκοπηση?? δεν ξερω πως

"Φίλοι του ανθρώπου" ?

Ψηφισα Θεσσανιμαλ...μου ακουγεται καλυτερα..

Ψηφισα SOS αδεσποτα γιατι νομιζω αυτο θα ειναι το κυριωτερο αντικειμενο σας.Αν μπορουμε να συνδραμουμε και με προσφορες σε ειδος εδω ειμαστε.Απο μενα παντος καλη επιτυχια:):):)

Ευχαριστω νικι το θεμα με αυτο το ονομα ειναι οτι ειναι σαν εντατικη νοσοκομειου και φοβαμαι οτι θα μας φερνει ο καθενας οτι βρισκει χωρις να σκεφτεται εξισου υπαρχει και το stray.gr ηδη φοβαμαι μην μας μπερδευουν.

Σαιξπηρ το φιλοι του ανθρωπου ειναι λιγο δεσμευτικο γιτι εκτος απο φιλοι μας ειναι και αλλα πραματα τα ζωα αλλα και πολύ ανθρωποκεντρικο, .. μοιαζει με το Φιλανθρωπος-φιλανθρωπικο... καλη η προσπαθεια
πειτε κι αλλα.. χαιρομαι που λετε γιατι προτιματε το καθενα

Ωραια ευχαριστω αρηθα μου εβαλες και το Ανιμαλια τωρα ειναι πιο ολοκληρωμενο

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back