moukelis
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιωάννα-μπιάνκα
Πολύ δραστήριο μέλος
πες έτσι βρε ιωαννα- μπιανκα!αντε κ να είμαστε μαζι θεσ/νικη. Περιμένω να μου πεις για την λευκή γατούλα σου !
καταρχας με λενε ιωαννα!!(χαρηκα) μακαρι να 'μαστε μαζι θεσσαλονικη!ποσο εχεις βγαλει??
τι να σου πω για την μπιανκα μου?? ειναι ενα ασπρο τερατακι!!τα δικα σου??
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Silenia
Εκκολαπτόμενο μέλος
ο Οζ μου είναι μαυρος με μια λευκή βεντάλια στην κοιλίτσα του. Και ο Δημητράκης κάτασπρος
Δεν τα έχω φωτό πρόσφατες, γιατί είχαμε κάνει εξετάσεις αίματος για λευχαιμία και ειτζ....
τα καημένα τα είχαν ξυρίσει.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2
Περιβόητο μέλος
Να σου ζήσουν τα γατουνια που υιοθέτησες

Ευχομαι και σε εσένα Ιωάννα - Μπιανκα με το καλό να περάσεις στην σχολή που θέλεις. ΤΟ ίδιο και απο εσένα περιμένουμε εντυπώσεις απο την σχολή!!!!!!!!!!!!

elvenstar
Επιφανές μέλος
ιωάννα-μπιάνκα
Πολύ δραστήριο μέλος
Ευχομαι και σε εσένα Ιωάννα - Μπιανκα με το καλό να περάσεις στην σχολή που θέλεις. ΤΟ ίδιο και απο εσένα περιμένουμε εντυπώσεις απο την σχολή!!!!!!!!!!!!![]()
σ'ευχαριστω παρα πολυ αναστασια!!(συγνωμη αν κανω λαθος το ονομα σου) ανυπομονω να ξεκινησω στη σχολη...ελπιζω μονο να μην απογοητευτω με το πως αντιμετωπιζουν εκει τα ζωα..
Silenia
Εκκολαπτόμενο μέλος

Silenia
Εκκολαπτόμενο μέλος

ιωάννα-μπιάνκα
Πολύ δραστήριο μέλος
βρε ιωαννα γιατί να απογοητευτεις ? ε, δεν νομίζω να αφήνουν τους φοιτητες να κάνουν και πειράματα με όσα ζωακια πάνε στο πανεπιστημιακο !![]()
δεν ξερω τι μπορει να αντικρισουμε εκει περα..

Silenia
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο σεβάχ είναι ράτσας ¨? γιατί μου μοιάζει με σαρτρέ
αν και για βρετανική κοντότριχη ...... τί είναι ? βρετανικούλης ?Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Silenia
Εκκολαπτόμενο μέλος
ΈΧΕΙΣ ΔΊΚΙΟ, ΕΛΛΑΔΑ ΖΟΥΜΕ !δεν ξερω τι μπορει να αντικρισουμε εκει περα..![]()
moukelis
Επιφανές μέλος
Πες μου οτι ξερεις και χρωματισμους να πεθανω!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιωάννα-μπιάνκα
Πολύ δραστήριο μέλος
constantin παιδι μου εισαι ο ανθρωπος μου,επιτελους αλλος ενας τρελος και παλαβος με τις φυλες!Πες μου οτι ξερεις και χρωματισμους να πεθανω!

Silenia
Εκκολαπτόμενο μέλος
χα, ναι προσπαθω να τις αναγνωρίζω όσο μπορω και γω....constantin παιδι μου εισαι ο ανθρωπος μου,επιτελους αλλος ενας τρελος και παλαβος με τις φυλες!Πες μου οτι ξερεις και χρωματισμους να πεθανω!
από τρελα δεν είδες τίποτα, είναι νωρις....
φτιάχνω δικιά μου εγκυκλοπαιδεια με γάτες, έχω καπου στις 2000 σελ και προσθέτω.... άσε είμαι καραψωνάρα, ειμαι μικρό κ νομίζω ότι μπορω να μάθω τα πάντα ! Υ.Γ δεν θέλω να πεθάνεις γι αυτό δεν λέω τίποταΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος

Θαυμασια,εχω γραψει ενα αρθρο για τους χρωματισμους αλλα ειναι αρκετα γενικο και δεν εχει τα χρωματα υπο αναγνωριση.Φυσικα και μπορεις να μαθεις τα παντα,φροντισε και εσυ και η συμφοιτητρια σου με την ασπρουλιαρα γατα να τελειωσετε εγκαιρως τη σχολη για να προλαβετε και καμια γεννα μας,να εχουμε δικους μας κτηνιατρους!
Silenia
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ιωαννα μη γελας θα σε βαλω στη γωνια στο ενα ποδι!
Θαυμασια,εχω γραψει ενα αρθρο για τους χρωματισμους αλλα ειναι αρκετα γενικο και δεν εχει τα χρωματα υπο αναγνωριση.Φυσικα και μπορεις να μαθεις τα παντα,φροντισε και εσυ και η συμφοιτητρια σου με την ασπρουλιαρα γατα να τελειωσετε εγκαιρως τη σχολη για να προλαβετε και καμια γεννα μας,να εχουμε δικους μας κτηνιατρους!
δεν θα χασω ευκαιρία να δω τα νορβηγάκια

ιωάννα-μπιάνκα
Πολύ δραστήριο μέλος
Ιωαννα μη γελας θα σε βαλω στη γωνια στο ενα ποδι!
φροντισε και εσυ και η συμφοιτητρια σου με την ασπρουλιαρα γατα να τελειωσετε εγκαιρως τη σχολη για να προλαβετε και καμια γεννα μας,να εχουμε δικους μας κτηνιατρους!
δωρακι πιες κανα τσιπουρακι!!!

απο κοντα δεν φανερωθηκες τοσο!!σπιτι εισαι?για να ερθω να σου σπασω κανενα τζαμακι!!
εγω αν μπορεσω θα πηδηξω και χρονιες για να προλαβω τα γιγαντομωρα σου!!!

moukelis
Επιφανές μέλος
Η σημερινη νεολαια...τς τς τς...δωρακι πιες κανα τσιπουρακι!!!
απο κοντα δεν φανερωθηκες τοσο!!σπιτι εισαι?για να ερθω να σου σπασω κανενα τζαμακι!!
εγω αν μπορεσω θα πηδηξω και χρονιες για να προλαβω τα γιγαντομωρα σου!!!![]()

ιωάννα-μπιάνκα
Πολύ δραστήριο μέλος
Η σημερινη νεολαια...τς τς τς...![]()
καλα εχεις πολυ γελιο!!παλιογρια!!!

εσυ παιδι μου ουτε για 20 δεν φαινεσαι γι'αυτο μην λες τετοια και καρφωνεσαι!!
moukelis
Επιφανές μέλος

Οριστε,την προγκηξαμε την κοπελουδα.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool