Πεθαίνω ν' ακούσω για τα γατούνια σας

ευχαριστω... η αλλη κοπελα ακομα δεν μπηκε να μας πει κι αυτη τα καλα νεα!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

και εγω αρχικα γι'αυτο δεν ηθελα τη σχολη αυτη αλλα αλλαξα γνωμη.ξερω οτι καθε μερα θα γυρναω κλαιγοντας..νομιζω ομως οτι θα γινω στην πορεια και πιο δυνατη..εξαλλου ο,τι θα κανω θα 'ναι απο την μεγαλη αγαπη μου γι'αυτα!αυτο εχει σημασια..

ναι αυτο ειναι αληθεια! Θα γινεις πιο δυνατη και οσο θα σκεφτεσαι οτι βοηθας ζωακια θα νιωθεις φανταστικα! :up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλημερα!περασαμε βρε!!λογικα και η constantin περασε! κτηνιατρικη καρδιτσας! αντε αποκτησατε 2 μελλοντικους κτηνιατρους!:D

Περασαμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε !:up:

Περασαμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε !:up:
μπράβοο και σε σένα!!!!καλή σταδιοδρομία!!!!:up::up::up:

Μπραβο,καλη σταδιοδρομια!Σε ποια πολη;

Ευχαριστώ πολύ... μια χαρα εγώ εκλεισα και σπίτι. κάποιος να πει στην ιωαννα να τσακιστει να πάει για σπίτι γιατί στο τελος θα μείνουν μόνο τσαντίρια.:( Εγώ που πήγα είδα κ έπαθα να βρώ σπίτι που να δεχεται γατάκια μέσα... δηλαδη, αν είναι δυνατόν. που ζουμε ?

Μπραβο!!! Συγχαρητηρια και σε σενα και καλη σταδιοδρομια!!! :up:

Μπραβο!!! Συγχαρητηρια και σε σενα και καλη σταδιοδρομια!!! :up:

σ ευχαριστώ κ εσενα πολύ:happy:

Α, μια ερωτησούλα. τί άμμο χρησιμοποιείτε για τα γατάκια σας ? Εγώ σκοπεύνω να δοκιμάσω μια με άρωμα πορτοκάλι, την biokats που είδα και το άρθρο.... ώς τώρα χρησιμοποιούσα άμμο χωρίς άρωμα. Τί προτείνε ? Εχετε δοκιμάσει καμία καλή ?

Ω,θα σας εχουμε και κοντα!:up:
Και γιατι παρακαλω δεν συγκατοικειτε;Και θα εχουν και παρεα τα γατουνια σας.
Σκεφτειτε το κοπελουδες.

Α, μια ερωτησούλα. τί άμμο χρησιμοποιείτε για τα γατάκια σας ? Εγώ σκοπεύνω να δοκιμάσω μια με άρωμα πορτοκάλι, την biokats που είδα και το άρθρο.... ώς τώρα χρησιμοποιούσα άμμο χωρίς άρωμα. Τί προτείνε ? Εχετε δοκιμάσει καμία καλή ?
Εγω επαιρνα everclean αλλα πλεον με τοσες γατες δε με συμφερει και την εκοψα.Παιρνω τη biokat's και κανει την ιδια δουλεια και ειναι και σε καλυτερη τιμη.

να σου πώ... έχω κλείσει μια γκαρσονιερα και ο ιδιοκτήτης μου απαγορευσε πρώτον να συγκατοικήσω κ δευτερον μου εκλεισε και συμβόλαιο για 2 χρόνια. εχει απαιτήσεις... αλλά από την άλλη, μόνο αυτός δεχότανε τα γατια μου μέσα στο σπίτι και είχε την απαραίτητη βεράντα.... μόνο ερήπεια βρήκα εκτός από αυτόν:(

πως σε λενε καλε?δεν μας ειπες..τους ελεγες για τα γατια?γιατι τι τους νοιαζει παρακαλω?δεν υπαρχει τιποτα, ε? αντε!να τα πω στους γονεις μου που θελουν να παμε και το σαββατοκυριακο....αγχωθηκα τωρα!!!!

θα την σκεφτώ και τη everclean ... :) να μωρε, είναι που έχω 2 αγοράκια και πρέπει να κάνω κάτι με τις οσμές.... είχα διαβάσει καπου ότι βοηθάει να βάζω μαγειρική σόδα μέσα στην άμμο για τις οσμές... αλλά στην μια εβδομάδα έπρεπε να αδειάσω όλη την άμμο

πως σε λενε καλε?δεν μας ειπες..τους ελεγες για τα γατια?γιατι τι τους νοιαζει παρακαλω?δεν υπαρχει τιποτα, ε? αντε!να τα πω στους γονεις μου που θελουν να παμε και το σαββατοκυριακο....αγχωθηκα τωρα!!!!

κωνσταντίνα με λένε... :P άσε. Το τί άκουσα .... :down:ηταν μία εξυπνη και μου είπε, πέτα τα στο δρόμο τα γατιά αλλιως δεν βρίσκεις σπίτι:down:

κωνσταντίνα με λένε... :P άσε. Το τί άκουσα .... :down:ηταν μία εξυπνη και μου είπε, πέτα τα στο δρόμο τα γατιά αλλιως δεν βρίσκεις σπίτι:down:

να σε ρωτησω, σπιτι πως βρηκες?στην τυχη?ψαχνοντας?

Εγω επαιρνα everclean αλλα πλεον με τοσες γατες δε με συμφερει και την εκοψα.Παιρνω τη biokat's και κανει την ιδια δουλεια και ειναι και σε καλυτερη τιμη.

moukelis να ρωτήσω κάτι τελευταιο ?:) στα μικρά γατάκια τί τροφή προτιμάς από τότε που αρχίζουν να τρώνε μέχρι να τα δώσεις ? :hmm:

στην καρδιτσα υπαρχουν πετ-σοπς??θα βρουμε bio-cats και royal??????????

αχ για πετ σοπ δεν κοιταξα καθόλου μέσα στον πανικό....:) κοιτα, σιγουρα υπέρχει πετ σοπ, αλλά αν δεν βρούμε ότι θέλουμε πεταγόμαστε τρίκαλα, ενα τεταρτο είναι

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back