Πεθαίνω ν' ακούσω για τα γατούνια σας

ενα τεταρτο με τι? εκει σπουδαζει το αγορι μου..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ενα τεταρτο με το αυτοκίνητο ! που σπουδαζει βρε ? τρίκαλα ?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ενα τεταρτο με το αυτοκίνητο ! που σπουδαζει βρε ? τρίκαλα ?

ναι τρικαλα!!ωραια!!για να ερχεται με το μηχανακι!!

ο δικός μου είναι βολο, ωραια τους ανταλλάξαμε. :) πάντως δεν θα έχετε πρόβλημα και κάθε μέρα θα μπορεί να σου έρχεται... ΤΕΦΑΑ σπουδαζει ?

ο δικός μου είναι βολο, ωραια τους ανταλλάξαμε. :) πάντως δεν θα έχετε πρόβλημα και κάθε μέρα θα μπορεί να σου έρχεται... ΤΕΦΑΑ σπουδαζει ?

ναι!τεφαα.εννοειται καθε μερα!!(εκτος απο οταν θα ερχονται οι δικοι μου!:sick::D)
απο του χρονου παλι ομως γιατι τωρα θα παει στρατο..:(
κτηνιατρος υπαρχει καρδιτσα?πρεπει να βρουμε πετ-σοπ παντως!

κοιτα, τόσο κουτσοχωρι δεν είναι η καρδίτσα, λογικά θα έχει κτηνίατρο, όμως θα πάω να το ψάξω σύντομα....;) αν και δεν ξέρω ποσο τους εμπιστευομαι τους γιατρους εκει...:hmm: και πάλι αν δεν υπάρχει καλός στη καρδιτσα, ξέρω 2-3 καλούς τρίκαλα
υπάρχει όμως και το κτηνιατρείο στο πανεπιστήμιο. αρκει να προσέξουμε να είναι καθηγητες οι γιατροι και όχι φοιτητες

κοιτα, τόσο κουτσοχωρι δεν είναι η καρδίτσα, λογικά θα έχει κτηνίατρο, όμως θα πάω να το ψάξω σύντομα....;) αν και δεν ξέρω ποσο τους εμπιστευομαι τους γιατρους εκει...:hmm: και πάλι αν δεν υπάρχει καλός στη καρδιτσα, ξέρω 2-3 καλούς τρίκαλα
υπάρχει όμως και το κτηνιατρείο στο πανεπιστήμιο. αρκει να προσέξουμε να είναι καθηγητες οι γιατροι και όχι φοιτητες

μπα!δεν τους εμπιστευομαι την γατα μου εκει!!ελπιζω τουλαχιστον να εχει hontos:redface:

moukelis να ρωτήσω κάτι τελευταιο ?:) στα μικρά γατάκια τί τροφή προτιμάς από τότε που αρχίζουν να τρώνε μέχρι να τα δώσεις ? :hmm:
Δινω royal canin weaning και μετα τους τεσσερις μηνες growth.Στα νορβηγακια ισως το γυρισω στην αντιστοιχη της Hill's γιατι η εκτροφεας τους μου ειπε οτι της φαινεται πιο τραχυ το τριχωμα.

A, ok ευχαριστώ !:) θα τις προτιμήσω και για τα δικά μου

Υπαρχουν κι αλλες τροφες,καλυτερης ή ελαφρως υποδεεστερης ποιοτητας,δοκιμασε αυτες κι αν δεν κανουν στα δικα σου διαλεξε κατι αλλο.Παντως εγω με αυτες τις δυο ειδα μεγαλη διαφορα στο τριχωμα και στην αναπτυξη τους.

της δικιας μου η τριχα δεν ειναι πολυ μαλακη και δεν ξερω τι μπορει να φταει..:/:

Τι της δινεις Ιωαννα;Μπορεις να βαζεις μερικες σταγονες ελαιολαδο στην τροφη της.Ισως ειναι ετσι τραχια η τριχα απο τη φυση της.

Τι της δινεις Ιωαννα;Μπορεις να βαζεις μερικες σταγονες ελαιολαδο στην τροφη της.Ισως ειναι ετσι τραχια η τριχα απο τη φυση της.

royal canin για στειρωμενα και εδω και 2 μηνες την ανακατευω με τις φυτικες της royal που ειναι για λαμπερο τριχωμα, ευεξια, κ.τ.λ.και την χτενιζω συχνα.το ελαιολαδο σε τι θα βοηθησει?

Κανει πιο στιλπνη και γυαλιστερη την τριχα.Τοτε μαλλον απλα ετσι ειναι το τριχωμα της.

Κανει πιο στιλπνη και γυαλιστερη την τριχα.Τοτε μαλλον απλα ετσι ειναι το τριχωμα της.

:lol:αμαν βρε δωρα μ'αυτες τις λεξεις σου.με κανεις να γελαω!!οταν θα την παρω μαζι μου θα το δοκιμασω κι αυτο.αν βρω σπιτι που να μου το νοικιαζουν με γατα.....:/:

Γιατι καλε,τι εχει η λεξη "στιλπνη";:confused:
Μια χαρα θα βρεις,μην αγχωνεσαι.

:lol:αμαν βρε δωρα μ'αυτες τις λεξεις σου.με κανεις να γελαω!!οταν θα την παρω μαζι μου θα το δοκιμασω κι αυτο.αν βρω σπιτι που να μου το νοικιαζουν με γατα.....:/:

ιωαννα αν δεν βρίσκεις εύκολα σπίτι που να δεχονται γάτα, καλύτερα να το κρατησεις και κρυφό νομίζω το γατάκι:redface::hmm:

μαλλον αυτο θα κανω κωνσταντινα!εκτος αν μου το ξεκαθαρισουν αυτοι απο πριν οτι δεν δεχοναι ζωα..

(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)
αυτη ειναι η μπιανκα κωνσταντινα πριν καιρο βεβαια γιατι τωρα εχει γινει ειλικρινα φοραδακι!!:redface:
τις προσφατες δεν μπορω να τις ανεβασω γιατι ειναι μεγαλες σε μεγεθος..:/:

Συνημμένα

• DSC00968.jpg
    DSC00968.jpg
    137,3 KB · Εμφανίσεις: 32
(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)
αυτη ειναι η μπιανκα κωνσταντινα πριν καιρο βεβαια γιατι τωρα εχει γινει ειλικρινα φοραδακι!!:redface:
τις προσφατες δεν μπορω να τις ανεβασω γιατι ειναι μεγαλες σε μεγεθος..:/:[/quote

κουκλι είναι μωρε ! :D σκέτη γλύκα, αν θέλεις να την γνωρίσουμε με τα αγοράκια μου να κάνουν παρεα :redface:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back