Πεθαίνω ν' ακούσω για τα γατούνια σας

γεια σε όλους. :) έχω 2 γατάκια στο σπίτι και δεδομένου ότι θα μετακομίσω σε μικρό διαμέρισμα και θα έχω την τουαλέτα τους μέσα στο σπίτι, σκέφτηκα να αγοράσω μια τουαλέτα με φίλτρα ανθρακα.... για να περιορίσω τις οσμές :sick: Είχε κανεις τέτοια τουαλέτα ? κατά πόσο είναι αποτελεσματική ? Εκτός από το καθημερινό καθάρισμα και την χρήση καλής αμμου, τί αλλο να κάνω για να μην μυρίσει το σπίτι ?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εγω εχω τετοια,και σε μικρο διαμερισμα που ημουν με δυο γατες εκανε αψογη δουλεια.Τα φιλτρα της μονο να αλλαζεις οποτε χρειαζεται,και μια καλη αμμο που να κανει σβωλους.Εγω την καθαριζα καθε μερα και δεν ειχα κανενα προβλημα.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Και εγώ έχω αμμολεκάνη κλειστού τύπου(χωρίς πορτάκι) και με άμμο που σχηματίζει σβόλους δεν έχω κανένα πρόβλημα.:)
Εχω την λεκάνη στο μπάνιο χωρίς παράθυρο(με εξαερισμό) και την καθαρίζω συνήθως δύο φορές την ημέρα(με δύο γάτες).:)
Δύο χρόνια τώρα δεν έχω πρόβλημα.:D

εγω παλι δεν εχω ιδεα τι θα κανω!!:redface: η αχρηστη γατομανα!!:D:redface:
το μονο που ξερω ειναι οτι θα αγοραζω(αμα βρισκω φυσικα) καλης ποιοτητα αμμο!!οταν θα 'μαι σπιτι θα εχω την αμμο στο μπαλκονι αλλα οταν θα λειπω θα την βαζω μεσα γιατι φοβαμαι μην μου πεσει η τρελομπιανκα!:P:cool: οι κλειστες αμμολεκανες πως ειναι?δεν ανεβαζει κανεις φωτο?βρε δωρα δεν μου εξηγεις και το φιλτρο του ανθρακα, γιατι δεν εχω ιδεα??εσυ η κακια εκτροφεας φανταζομαι ολα αυτα τα υπουλα τα ξερεις!!:lol:

εγω παλι δεν εχω ιδεα τι θα κανω!!:redface: η αχρηστη γατομανα!!:D:redface:
το μονο που ξερω ειναι οτι θα αγοραζω(αμα βρισκω φυσικα) καλης ποιοτητα αμμο!!οταν θα 'μαι σπιτι θα εχω την αμμο στο μπαλκονι αλλα οταν θα λειπω θα την βαζω μεσα γιατι φοβαμαι μην μου πεσει η τρελομπιανκα!:P:cool: οι κλειστες αμμολεκανες πως ειναι?δεν ανεβαζει κανεις φωτο?βρε δωρα δεν μου εξηγεις και το φιλτρο του ανθρακα, γιατι δεν εχω ιδεα??εσυ η κακια εκτροφεας φανταζομαι ολα αυτα τα υπουλα τα ξερεις!!:lol:
Ποσα δινεις για την πληροφορια;:cool:Για τη φωτο θα χρεωθεις εξτρα.:cool:
Η μαυραγοριτισσα εκτροφεας

Ποσα δινεις για την πληροφορια;:cool:Για τη φωτο θα χρεωθεις εξτρα.:cool:
Η μαυραγοριτισσα εκτροφεας

για τη πληροφορια θα σου δωσω μια κουραδιτσα της μπιανκα!!:lol::lol::lol: απο τις σκυλισιες!! και 5 ευρω η φωτο!!:D(να σε καλοπιασω!)

εγω μενω σε μικρο διαμερισμα σχετικα και δεν εχω προβλημα με τις οσμες. Εχω 2 ανοιχτες αμμολεκανες, αμμο που κανει σβολους και τις καθαριζω 3+ φορες τη μερα και δεν μυριζει καθολου το σπιτι.

Δεκτο.:cool:
Εμεις εχουμε μια τετοια (με πολυ πιο ομορφο γατο ομως συνηθως μεσα).
9601_p.png

Τα φιλτρα μπαινουν στις θυριδες απο πανω και κρατουν μεσα τους τις μυρωδιες.

Δεκτο.:cool:
Εμεις εχουμε μια τετοια (με πολυ πιο ομορφο γατο ομως συνηθως μεσα).
9601_p.png

Τα φιλτρα μπαινουν στις θυριδες απο πανω και κρατουν μεσα τους τις μυρωδιες.

ουυυυυυυυυυυυυ:blink:!! και που το βρηκες αυτο δωρα?και ποσο σου κοστισε?

εγω μενω σε μικρο διαμερισμα σχετικα και δεν εχω προβλημα με τις οσμες. Εχω 2 ανοιχτες αμμολεκανες, αμμο που κανει σβολους και τις καθαριζω 3+ φορες τη μερα και δεν μυριζει καθολου το σπιτι.

μηπως οι οσμες εξαρτωνται και απο τη γατα?η δικια μου π.χ. η αρχηβρωμιαρα που οπως ειπα παραπανω ειναι σκυλισια τα μυρωδικα της δεν πρεπει να 'σαι στο ιδιο δωματιο οταν τα ξεφωρτονεται!!;)
το ειπα οσο πιο κοσμια μπορουσα!:redface::D

:confused:καλε δεν παθαινουν κλειστοφοβια εκει μεσα??και οταν πας να την ανοιξεις να την καθαρισεις πως νιωθεις??:lol:

Εγω μια χαρα νιωθω,αυτα που μπαινουν μεσα δε μπορω να ξερω.

ουυυυυυυυυυυυυ:blink:!! και που το βρηκες αυτο δωρα?και ποσο σου κοστισε?
Αυτο το βρηκα σε ενα κοινοτατο πετ σοπ εις την νησο Καλυμνο και ειχε εκει 27 ευρω.

μια χαρα τιμη!!αυριο μπορει να παω στο animal planet στην καρδιτσα να δω τι παιζει!!;)

να ρωτησω και κατι αλλο??:redface:

Ρωτα ρωτα ακορεστο πλασμα.

Ρωτα ρωτα ακορεστο πλασμα.

:lol:
ειναι αρκετα ψηλο αυτο το μαραφετι?γιατι οι γατες ξερω οτι λορδωνονται οταν τα κανουν!!εσενα καμπουριαστα τα κανουν?:redface::lol:

Ειναι αρκετα ψηλο,και δεν κορδωνονται ολες οι γατες οταν τα κανουν (ωραια κουβεντα ανοιξαμε):lol:

βρε συ και η μπιανκα και ο παλιος μου γατουλης οταν τα καναν εβαζαν τα μπροστινα τους πατουσακια στη περιμετρο της λεκανης και κορδωνονταν!!δεν ξερω αν θα τη βολεψει...:hmm:
thanks παντως...καληνυχτα δωριτσα!

Εμενα μονο η Breena το κανει αυτο,αλλα μπαινει και στην κλειστη χωρις προβλημα.Μονο οταν θα γινουν τερατα δεν ξερω αν θα τα χωραει.:lol:
Καλο βραδυ!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back