Silenia
Εκκολαπτόμενο μέλος
έχω 2 γατάκια στο σπίτι και δεδομένου ότι θα μετακομίσω σε μικρό διαμέρισμα και θα έχω την τουαλέτα τους μέσα στο σπίτι, σκέφτηκα να αγοράσω μια τουαλέτα με φίλτρα ανθρακα.... για να περιορίσω τις οσμές
Είχε κανεις τέτοια τουαλέτα ? κατά πόσο είναι αποτελεσματική ? Εκτός από το καθημερινό καθάρισμα και την χρήση καλής αμμου, τί αλλο να κάνω για να μην μυρίσει το σπίτι ?Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος

Εχω την λεκάνη στο μπάνιο χωρίς παράθυρο(με εξαερισμό) και την καθαρίζω συνήθως δύο φορές την ημέρα(με δύο γάτες).

Δύο χρόνια τώρα δεν έχω πρόβλημα.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιωάννα-μπιάνκα
Πολύ δραστήριο μέλος
η αχρηστη γατομανα!!

το μονο που ξερω ειναι οτι θα αγοραζω(αμα βρισκω φυσικα) καλης ποιοτητα αμμο!!οταν θα 'μαι σπιτι θα εχω την αμμο στο μπαλκονι αλλα οταν θα λειπω θα την βαζω μεσα γιατι φοβαμαι μην μου πεσει η τρελομπιανκα!

οι κλειστες αμμολεκανες πως ειναι?δεν ανεβαζει κανεις φωτο?βρε δωρα δεν μου εξηγεις και το φιλτρο του ανθρακα, γιατι δεν εχω ιδεα??εσυ η κακια εκτροφεας φανταζομαι ολα αυτα τα υπουλα τα ξερεις!!
moukelis
Επιφανές μέλος
Ποσα δινεις για την πληροφορια;εγω παλι δεν εχω ιδεα τι θα κανω!!η αχρηστη γατομανα!!
το μονο που ξερω ειναι οτι θα αγοραζω(αμα βρισκω φυσικα) καλης ποιοτητα αμμο!!οταν θα 'μαι σπιτι θα εχω την αμμο στο μπαλκονι αλλα οταν θα λειπω θα την βαζω μεσα γιατι φοβαμαι μην μου πεσει η τρελομπιανκα!οι κλειστες αμμολεκανες πως ειναι?δεν ανεβαζει κανεις φωτο?βρε δωρα δεν μου εξηγεις και το φιλτρο του ανθρακα, γιατι δεν εχω ιδεα??εσυ η κακια εκτροφεας φανταζομαι ολα αυτα τα υπουλα τα ξερεις!!
![]()
Για τη φωτο θα χρεωθεις εξτρα.
Η μαυραγοριτισσα εκτροφεας
ιωάννα-μπιάνκα
Πολύ δραστήριο μέλος
Ποσα δινεις για την πληροφορια;Για τη φωτο θα χρεωθεις εξτρα.
Η μαυραγοριτισσα εκτροφεας
για τη πληροφορια θα σου δωσω μια κουραδιτσα της μπιανκα!!

απο τις σκυλισιες!! και 5 ευρω η φωτο!!
(να σε καλοπιασω!)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος

Εμεις εχουμε μια τετοια (με πολυ πιο ομορφο γατο ομως συνηθως μεσα).
Τα φιλτρα μπαινουν στις θυριδες απο πανω και κρατουν μεσα τους τις μυρωδιες.
ιωάννα-μπιάνκα
Πολύ δραστήριο μέλος
Δεκτο.
Εμεις εχουμε μια τετοια (με πολυ πιο ομορφο γατο ομως συνηθως μεσα).
![]()
Τα φιλτρα μπαινουν στις θυριδες απο πανω και κρατουν μεσα τους τις μυρωδιες.
ουυυυυυυυυυυυυ
!! και που το βρηκες αυτο δωρα?και ποσο σου κοστισε?Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιωάννα-μπιάνκα
Πολύ δραστήριο μέλος
εγω μενω σε μικρο διαμερισμα σχετικα και δεν εχω προβλημα με τις οσμες. Εχω 2 ανοιχτες αμμολεκανες, αμμο που κανει σβολους και τις καθαριζω 3+ φορες τη μερα και δεν μυριζει καθολου το σπιτι.
μηπως οι οσμες εξαρτωνται και απο τη γατα?η δικια μου π.χ. η αρχηβρωμιαρα που οπως ειπα παραπανω ειναι σκυλισια τα μυρωδικα της δεν πρεπει να 'σαι στο ιδιο δωματιο οταν τα ξεφωρτονεται!!

το ειπα οσο πιο κοσμια μπορουσα!

ιωάννα-μπιάνκα
Πολύ δραστήριο μέλος
καλε δεν παθαινουν κλειστοφοβια εκει μεσα??και οταν πας να την ανοιξεις να την καθαρισεις πως νιωθεις??
moukelis
Επιφανές μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
Αυτο το βρηκα σε ενα κοινοτατο πετ σοπ εις την νησο Καλυμνο και ειχε εκει 27 ευρω.ουυυυυυυυυυυυυ!! και που το βρηκες αυτο δωρα?και ποσο σου κοστισε?
ιωάννα-μπιάνκα
Πολύ δραστήριο μέλος

ιωάννα-μπιάνκα
Πολύ δραστήριο μέλος

moukelis
Επιφανές μέλος
ιωάννα-μπιάνκα
Πολύ δραστήριο μέλος
Ρωτα ρωτα ακορεστο πλασμα.

ειναι αρκετα ψηλο αυτο το μαραφετι?γιατι οι γατες ξερω οτι λορδωνονται οταν τα κανουν!!εσενα καμπουριαστα τα κανουν?

moukelis
Επιφανές μέλος

ιωάννα-μπιάνκα
Πολύ δραστήριο μέλος

thanks παντως...καληνυχτα δωριτσα!
moukelis
Επιφανές μέλος

Καλο βραδυ!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool