prince
Διάσημο μέλος
Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα.
29-09-08
18:54
πολλά λευκά δοντάκια και όλα καλά......
(μεταξύ μας δεν θα ήθελα να βρεθώ στα δοντάκια της γατούλας αυτής.... πολύ επικύνδινη μου φάνηκε...)
(μεταξύ μας δεν θα ήθελα να βρεθώ στα δοντάκια της γατούλας αυτής.... πολύ επικύνδινη μου φάνηκε...)
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
menia
Δραστήριο μέλος
Η menia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 451 μηνύματα.
29-09-08
20:13
Γυρίσαμε αλλά είμαστε ακόμη σε κατάσταση ζάλης από τη νάρκωση! Ολα καλά! Επικίνδυνο αυτό το πλασματάκι?
Η φωτογραφία σε ξεγελάει!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
natalo9
Δραστήριο μέλος
Η natalo9 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 414 μηνύματα.
29-09-08
20:40
Mπραβο!!!!!!

Περιμένουμε φωτο για να κανουμε συγκριση το πριν και το μετα!!

Περιμένουμε φωτο για να κανουμε συγκριση το πριν και το μετα!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum