Πειραματόζωα στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου Κρήτης

kostasss

Νεοφερμένο μέλος

Ο kostasss αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 63 μηνύματα.
χθες στην εκπομπη ζουγκλα μεταξυ αλλων ακουστηκε οτι το ορθοπεδικο τμημα του νοσοκομειου κανει πειραματα σε ζωα.Συγκεκριμενα σπανε ποδια κουνελιων .Αν ειναι δυνατον ! προκειτε για βασανισμο.

οσο για την υποθεση νεκροφιλιας ,εμποριας οργανων χωρις την συγκαταθεση των συγκενων το αφηνω ασχλιαστο.θα πω απλα ντρεπομαι που ζω στην ελλαδα:down:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Στα περισσότερα πανεπιστημιακά νοσοκομεία (και όχι μόνο) γίνονται πειράματα σε ζώα και μάλιστα εν κρυπτώ (με τη σιωπηρή συγκατάθεση πολλών φορέων βέβαια). Είναι απαράδεκτη τακτική δυστυχώς...:mad:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

οχι ρε γμτ...ετσι μου ρχετε ν αυτοκτονησω!!!!!:mad::mad::mad::mad::mad:

οχι ρε γμτ...ετσι μου ρχετε ν αυτοκτονησω!!!!!:mad::mad::mad::mad::mad:
Μελινα μου αν και ξερω οτι δεν μιλας σοβαρα,πραγματικα δεν θελω να το ξανακουσω αυτο..Δεν θα μπω σε θεωριες κτλ αλλα θα σου πω μονο αυτο...Χρειαζομαστε τετοια παιδια σαν κι εσενα για ελπιζουμε σε ενα καλυτερο αυριο..Ισως εσεις καταφερετε παραπανω απο εμας στο μελλον

Σορρυ αλλα ανακαληψα κατι, οτι στην ελλαδα υπαρχουν παρα πολοι μλκς

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back