kostasss
Νεοφερμένο μέλος
Ο kostasss αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 63 μηνύματα.
23-11-07
12:22
χθες στην εκπομπη ζουγκλα μεταξυ αλλων ακουστηκε οτι το ορθοπεδικο τμημα του νοσοκομειου κανει πειραματα σε ζωα.Συγκεκριμενα σπανε ποδια κουνελιων .Αν ειναι δυνατον ! προκειτε για βασανισμο.
οσο για την υποθεση νεκροφιλιας ,εμποριας οργανων χωρις την συγκαταθεση των συγκενων το αφηνω ασχλιαστο.θα πω απλα ντρεπομαι που ζω στην ελλαδα
οσο για την υποθεση νεκροφιλιας ,εμποριας οργανων χωρις την συγκαταθεση των συγκενων το αφηνω ασχλιαστο.θα πω απλα ντρεπομαι που ζω στην ελλαδα
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Desdemona
Διάσημο μέλος
Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα.
23-11-07
13:10
Στα περισσότερα πανεπιστημιακά νοσοκομεία (και όχι μόνο) γίνονται πειράματα σε ζώα και μάλιστα εν κρυπτώ (με τη σιωπηρή συγκατάθεση πολλών φορέων βέβαια). Είναι απαράδεκτη τακτική δυστυχώς...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μελινάκι
Πολύ δραστήριο μέλος
Η μελινάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα.
23-11-07
15:00
οχι ρε γμτ...ετσι μου ρχετε ν αυτοκτονησω!!!!!

LIFE
Πολύ δραστήριο μέλος
Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα.
23-11-07
23:30
Μελινα μου αν και ξερω οτι δεν μιλας σοβαρα,πραγματικα δεν θελω να το ξανακουσω αυτο..Δεν θα μπω σε θεωριες κτλ αλλα θα σου πω μονο αυτο...Χρειαζομαστε τετοια παιδια σαν κι εσενα για ελπιζουμε σε ενα καλυτερο αυριο..Ισως εσεις καταφερετε παραπανω απο εμας στο μελλονοχι ρε γμτ...ετσι μου ρχετε ν αυτοκτονησω!!!!!![]()
kittycat irene
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η kittycat irene αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Άβδηρα (Ξάνθη). Έχει γράψει 177 μηνύματα.
25-11-07
13:40
Σορρυ αλλα ανακαληψα κατι, οτι στην ελλαδα υπαρχουν παρα πολοι μλκς
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki