mpoulaalekoula
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Έφη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.628 μηνύματα.
30-05-11
21:08
Προσπαθώ να προωθήσω ένα γατάκι. Είναι πανέμορφο και πολύ αγαπησιάρικο...
Δεν έχω ιδιαίτερη πείρα στο να δίνω ζωάκια και φοβάμαι πάρα πολύ σε ποια χέρια θα πάει τελικά...
Πριν από λίγη ώρα με πήρε τηλέφωνο μια κοπέλα και μου είπε ότι θέλει το γατάκι. Στην αρχή μου δημιούργησε θετική εντύπωση και μου ενέπνευσε εμπιστοσύνη. Αργότερα όμως, και ενώ είπε πως ξέρει από γάτες... μου είπε ότι ποτέ δεν είχε στειρώσει τις γάτες της και ότι από μια ηλικία και μετά τα αφήνει να πηγαινοέρχονται (μέσα-εξω) από ένα μόνιμα ανοικτό παραθυράκι.Μου είπε ότι μένει στο Μαρούσι σε πολύ ήσυχη περιοχή...Στη συνέχεια μου είπε να περάσει να το δει, να την δω και εγώ και μονο εαν θέλω της το δινω χωρίς καμία δέσμευση ή βιασύνη. Μου πρότινε εάν θέλω να πάω να δω και που μένει η ίδια και ποιες θα είναι οι συνθήκες κτλ...
Τι να κάνω? Έχω άλλα 5 που φιλοξενώ.. Δε με παίρνει να είμαι πολύ μίζερη αλλά από την άλλη ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ να σκέφτομαι ότι το γατάκι μου θα πάει κάπου που δε θα είναι πλήρως προστατευμένο..Ουφ τι να κάνω??
Δεν έχω ιδιαίτερη πείρα στο να δίνω ζωάκια και φοβάμαι πάρα πολύ σε ποια χέρια θα πάει τελικά...
Πριν από λίγη ώρα με πήρε τηλέφωνο μια κοπέλα και μου είπε ότι θέλει το γατάκι. Στην αρχή μου δημιούργησε θετική εντύπωση και μου ενέπνευσε εμπιστοσύνη. Αργότερα όμως, και ενώ είπε πως ξέρει από γάτες... μου είπε ότι ποτέ δεν είχε στειρώσει τις γάτες της και ότι από μια ηλικία και μετά τα αφήνει να πηγαινοέρχονται (μέσα-εξω) από ένα μόνιμα ανοικτό παραθυράκι.Μου είπε ότι μένει στο Μαρούσι σε πολύ ήσυχη περιοχή...Στη συνέχεια μου είπε να περάσει να το δει, να την δω και εγώ και μονο εαν θέλω της το δινω χωρίς καμία δέσμευση ή βιασύνη. Μου πρότινε εάν θέλω να πάω να δω και που μένει η ίδια και ποιες θα είναι οι συνθήκες κτλ...
Τι να κάνω? Έχω άλλα 5 που φιλοξενώ.. Δε με παίρνει να είμαι πολύ μίζερη αλλά από την άλλη ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ να σκέφτομαι ότι το γατάκι μου θα πάει κάπου που δε θα είναι πλήρως προστατευμένο..Ουφ τι να κάνω??
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Η Πουπουλίνα είναι αόρατη. Είναι μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Έχει γράψει 67.224 μηνύματα.
30-05-11
21:12
Εγώ..σε καμία περίπτωση δεν θα της το έδινα.Μαρούσι και προστατευμένο;Τι λέμε τώρα;Εδώ σε χωριό ζω εγώ..και το τι γατάκια εξωτερικά εχω χάσει απο αμάξια(χώρια τις αρρώστιες ) δεν λέγεται.Επίσης αν είναι δυνατόν να μην τα στειρώνει.Βασικά..αδέσποτα είναι τα γατιά που λεει ότι έχει..και απλά θα τα ταίζει.Αυτό..ΔΕΝ είναι υιοθεσία.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mpoulaalekoula
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Έφη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.628 μηνύματα.
30-05-11
21:17
Αυτό ακριβώς νιώθω και εγώ..Δε θέλω να το δώσω αλλά φοβάμαι και τις συνέπειες..Πάντως νομίζω πως δε θα το δώσω..Είναι τόσο όμορφο που πιστεύω θα το ερωτευτούν πολλοί!! Το έχω βάλει και εδώ..Είναι ο Mozzy!
Bijoux
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Δήμητρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 1.476 μηνύματα.
30-05-11
21:26
Είδα τις φωτογραφίες σας και νομίζω πως ο γατούλης είναι ΔΙΚΟΣ ΣΟΥ...Είναι ΘΕΟΣ!!!!
mpoulaalekoula
Πολύ δραστήριο μέλος
30-05-11
21:36
Από αυτή τη γέννα βγήκαν ολα κουκλιά!! Αλλά από τα 5, έχω ήδη διαλέξει (μέσα μου) 2 άλλα. Τι να κάνω?? Μακάρι να μπορούσα να τα κρατήσω όλα..Αλλά πολύ θα ήθελα μια σουπερ γατόφιλη από εδώ μέσα να μου τον ζητούσε.......

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum