Πεντικιούρ με τα ψάρια!

sabi

Πολύ δραστήριο μέλος

Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα.
μηπος κοσμος εχει τρελαθει?:hmm:καταλαβενω οτιμειλαμε για γατες,αλλα δεν μπορουσα να μην το πω.πωσο τρελοι πρεπει να ειναι οι ανθροποι για να κανουν πεντικιουρ με τα ψαρια....:confused:τα ψαρια ρωτεισε κανεις?:hmm:εγω αγαπαω ολα τα ζωα και δεν μπορουσα να μεινω αδιαφορει σε κατι τετιο.Το ειχα ακουσει και πρην,αλλα το περασα για αστιο,και ομος δεν ειναι,διστιχος,και δεν ειναι φαρσα τσεκατεζμενο.:/:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Όσο πάει και γίνονται περισσότεροι οι ανώμαλοι!
Πεντικιούρ με τα ψάρια.. αν είναι δυνατόν. Μ****ες !

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ναι για κάποιους όλα τα ζώα είναι ή μεζέδες ή για να ικανοποιήσουν τις άρρωστες ορέξεις τους (με διάφορους απίστευτους τρόπους). Από το να τρώνε ζωντανά καλαμάρια κ να τα ονομάζουν γκουρμέ, μέχρι να κάνουν πεντικιούρ με ψάρι.:mad:

Επειδη μπερδευτικα τι ακριβως κανουν με τα ψαρια?ζωντανα?οι κινεζοι το κανουν η ολοι υπολοιποι τρελοι που θελουν να ειναι στη μοδα?(ακου μοδα):hmm:

Επειδη μπερδευτικα τι ακριβως κανουν με τα ψαρια?ζωντανα?οι κινεζοι το κανουν η ολοι υπολοιποι τρελοι που θελουν να ειναι στη μοδα?(ακου μοδα):hmm:

Καλά οι κινέζοι το πιστεύω να κάνουν μανικιούρ με τα ψάρια ζωντανά. Είναι μ*****ς από την φύση τους.
Δεν νομίζω όμως να κάνουν μανικιούρ με ζωντανά ζώα (έξω από την κίνα). Σάμπι για πες..

νεα μοδα το λενε οι συχαμενη.γεινετε με ενα ιδους ψαριου που λεγετε 'garra rufa(κυπρινοι)οι πελατες βαζου το ποδια τους σε γιαλες γενατα ζοηδανα μιρκα ψαρακια,και τα ψαρια αυτα αφερουν νεκρα κυτταρα.δεν εχουν δοντια για αυτο δεν δαγονουν ενδονα(μακαρη!)και δεν κανουν ζημια στο ποδια.και καστιζει αυτο απο 35ευρο το 15'.τα ξεκινεισαν στην Τουρκια,και τωρα εχει φτασι στην Ελλαδα.προσπαθω να βρω περεσοτερες λεπτομεριες,διλαδι μαλον τους κρατανε νιστικα μονιμος για να κανουν την δουλια ανα πασα στηγμη.τι κανουν οταν αυτα μεγαλονουν,αν δεν ψοφανε στην διαρκια του πεντικιουρ.οπιος εχει ενεδριο ξερει πωσο δισκολα να τα κρατας τα ψαρια,και πωσο ευκολα τα χανεις.οσο ειπαρχουν ανθροποι που ζητανε διαφορα τετια τοσο να εποφερουν τα ζωα.:/:

Συνημμένα

• 1217454084jpg.jpg
    1217454084jpg.jpg
    4,4 KB · Εμφανίσεις: 217
  • fishkalo469572.jpg
    fishkalo469572.jpg
    124,5 KB · Εμφανίσεις: 65
Καλά οι κινέζοι το πιστεύω να κάνουν μανικιούρ με τα ψάρια ζωντανά. Είναι μ*****ς από την φύση τους.
Δεν νομίζω όμως να κάνουν μανικιούρ με ζωντανά ζώα (έξω από την κίνα). Σάμπι για πες..
δισριχος ειρθε και στην Ελλαδα .:/:ενα κομμωτηριο στην Κηφισια το εχει,για αυτο θελω να μαζεψω πληροφοριες για να κανω καταγγελια αν γεινετε.:mad:

Ευχαριστω για τις πληροφοριες σου,θα προτιμησω να κανω μονη μου τα ποδαρια μου,μη ψοφησουν τα καημενα κι απ τη μποχα(και αν εξελιχθουν σε πιρανχας τι γινεται?)Υποθετω πως κατι μεγαλοκυραδες κανουν αυτες τις μ@#%$*@ς (μη χασουν και δεν ειναι ιν).
ΨΩΝΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Ευχαριστω για τις πληροφοριες σου,θα προτιμησω να κανω μονη μου τα ποδαρια μου,μη ψοφησουν τα καημενα κι απ τη μποχα(και αν εξελιχθουν σε πιρανχας τι γινεται?)Υποθετω πως κατι μεγαλοκυραδες κανουν αυτες τις μ@#%$*@ς (μη χασουν και δεν ειναι ιν).
ΨΩΝΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Μεγαλοκυράδες καλά το είπες! Κηφισιά είναι το κωμμοτήριο! Τι περιμένεις;;; Ματσωμένες γριές που δεν ξέρουν τι να κάνουν.. :mad:

Μεγαλοκυράδες καλά το είπες! Κηφισιά είναι το κωμμοτήριο! Τι περιμένεις;;; Ματσωμένες γριές που δεν ξέρουν τι να κάνουν.. :mad:
Μη νομιζεις πως αυτες τις μ.........τις κανουν μονο κατι γριες,και οι νεες εχουν γινει πολυ μεγαλυτερα ψωνια,φτανει να ιν(για μενα αουτ ειναι αλλα τη να λεμε τωρα).

ΨΩΝΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
μακαρη να ειταν πιρανχες να τους τα φαγανε τα ποδαρια τους να μην ξανα κανoυν τις βλακιες.εχω παει τωρα το προη σε καπια μαγαζια που πουλανε ψαρια για να ρωτησω αν χρεαζετε αδια για κατι τετιο,ος συνηθος η νομοθεσια δεν ειναι ετημη για αυτα.να δω μηπος να ,πορεσω να κανω κατι απο το GREENPEACE.:/::blink:

Ευτυχως που δεν τρωω ψαρια.
αλλα για σκεψου να θελανε να καθαρισουν καποιο αλλο σημειο?θα το κανανε?:hmm:

Ευτυχως που δεν τρωω ψαρια.
αλλα για σκεψου να θελανε να καθαρισουν καποιο αλλο σημειο?θα το κανανε?:hmm:
στην Τουρκια ,λενε ,οι ανθροπη πανε στα ποταμια που ζουνε αυτα τα ψαρια και ξαπλονουν στο νερο.και ερχετε ψαρι,οπιο γουσταρει να ερθει,και τροει νεκρα κυτταρα απο παντου.και πειγενουν ατομα που εχουν ψοριαση,λεπρα και τ.π.αλλα ολο αυτο γενετε στην φυσι και τελους παντον με την θελειση τον ψαριον.τωρα τους εβαλαν σε ενα κομμωτιριο με ολες τις μηροδιες,και χιμιες,τους πιανουν απο μεγαλο ενεδριο τους βαζουν στο μικρο και εκει πλεον μπενουν και τα ποδια.πωσο πειναζμενα πρεπει να ειναι τα ψαρια για να αρχιζουν να τρωνε αμεσως μετα απο την μετακωμηση τους!!!!!!!!!

Τ ο ξαναλεω ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΡΩΩ ΨΑΡΙΑ

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back