sabi
Πολύ δραστήριο μέλος
καταλαβενω οτιμειλαμε για γατες,αλλα δεν μπορουσα να μην το πω.πωσο τρελοι πρεπει να ειναι οι ανθροποι για να κανουν πεντικιουρ με τα ψαρια....
τα ψαρια ρωτεισε κανεις?
εγω αγαπαω ολα τα ζωα και δεν μπορουσα να μεινω αδιαφορει σε κατι τετιο.Το ειχα ακουσει και πρην,αλλα το περασα για αστιο,και ομος δεν ειναι,διστιχος,και δεν ειναι φαρσα τσεκατεζμενο.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
irene_marga
Εκκολαπτόμενο μέλος
Πεντικιούρ με τα ψάρια.. αν είναι δυνατόν. Μ****ες !
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar
Επιφανές μέλος

dafni.ps
Πολύ δραστήριο μέλος

irene_marga
Εκκολαπτόμενο μέλος
Επειδη μπερδευτικα τι ακριβως κανουν με τα ψαρια?ζωντανα?οι κινεζοι το κανουν η ολοι υπολοιποι τρελοι που θελουν να ειναι στη μοδα?(ακου μοδα)![]()
Καλά οι κινέζοι το πιστεύω να κάνουν μανικιούρ με τα ψάρια ζωντανά. Είναι μ*****ς από την φύση τους.
Δεν νομίζω όμως να κάνουν μανικιούρ με ζωντανά ζώα (έξω από την κίνα). Σάμπι για πες..
sabi
Πολύ δραστήριο μέλος

Συνημμένα
sabi
Πολύ δραστήριο μέλος
δισριχος ειρθε και στην Ελλαδα .Καλά οι κινέζοι το πιστεύω να κάνουν μανικιούρ με τα ψάρια ζωντανά. Είναι μ*****ς από την φύση τους.
Δεν νομίζω όμως να κάνουν μανικιούρ με ζωντανά ζώα (έξω από την κίνα). Σάμπι για πες..
ενα κομμωτηριο στην Κηφισια το εχει,για αυτο θελω να μαζεψω πληροφοριες για να κανω καταγγελια αν γεινετε.
dafni.ps
Πολύ δραστήριο μέλος
ΨΩΝΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
irene_marga
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ευχαριστω για τις πληροφοριες σου,θα προτιμησω να κανω μονη μου τα ποδαρια μου,μη ψοφησουν τα καημενα κι απ τη μποχα(και αν εξελιχθουν σε πιρανχας τι γινεται?)Υποθετω πως κατι μεγαλοκυραδες κανουν αυτες τις μ@#%$*@ς (μη χασουν και δεν ειναι ιν).
ΨΩΝΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
Μεγαλοκυράδες καλά το είπες! Κηφισιά είναι το κωμμοτήριο! Τι περιμένεις;;; Ματσωμένες γριές που δεν ξέρουν τι να κάνουν..

dafni.ps
Πολύ δραστήριο μέλος
Μη νομιζεις πως αυτες τις μ.........τις κανουν μονο κατι γριες,και οι νεες εχουν γινει πολυ μεγαλυτερα ψωνια,φτανει να ιν(για μενα αουτ ειναι αλλα τη να λεμε τωρα).Μεγαλοκυράδες καλά το είπες! Κηφισιά είναι το κωμμοτήριο! Τι περιμένεις;;; Ματσωμένες γριές που δεν ξέρουν τι να κάνουν..![]()
sabi
Πολύ δραστήριο μέλος
μακαρη να ειταν πιρανχες να τους τα φαγανε τα ποδαρια τους να μην ξανα κανoυν τις βλακιες.εχω παει τωρα το προη σε καπια μαγαζια που πουλανε ψαρια για να ρωτησω αν χρεαζετε αδια για κατι τετιο,ος συνηθος η νομοθεσια δεν ειναι ετημη για αυτα.να δω μηπος να ,πορεσω να κανω κατι απο το GREENPEACE.Ευχαριστω για τις πληροφοριες σου,θα προτιμησω να κανω μονη μου τα ποδαρια μου,μη ψοφησουν τα καημενα κι απ τη μποχα(και αν εξελιχθουν σε πιρανχας τι γινεται?)Υποθετω πως κατι μεγαλοκυραδες κανουν αυτες τις μ@#%$*@ς (μη χασουν και δεν ειναι ιν).
ΨΩΝΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

dafni.ps
Πολύ δραστήριο μέλος
αλλα για σκεψου να θελανε να καθαρισουν καποιο αλλο σημειο?θα το κανανε?

sabi
Πολύ δραστήριο μέλος
στην Τουρκια ,λενε ,οι ανθροπη πανε στα ποταμια που ζουνε αυτα τα ψαρια και ξαπλονουν στο νερο.και ερχετε ψαρι,οπιο γουσταρει να ερθει,και τροει νεκρα κυτταρα απο παντου.και πειγενουν ατομα που εχουν ψοριαση,λεπρα και τ.π.αλλα ολο αυτο γενετε στην φυσι και τελους παντον με την θελειση τον ψαριον.τωρα τους εβαλαν σε ενα κομμωτιριο με ολες τις μηροδιες,και χιμιες,τους πιανουν απο μεγαλο ενεδριο τους βαζουν στο μικρο και εκει πλεον μπενουν και τα ποδια.πωσο πειναζμενα πρεπει να ειναι τα ψαρια για να αρχιζουν να τρωνε αμεσως μετα απο την μετακωμηση τους!!!!!!!!!Ευτυχως που δεν τρωω ψαρια.
αλλα για σκεψου να θελανε να καθαρισουν καποιο αλλο σημειο?θα το κανανε?![]()
dafni.ps
Πολύ δραστήριο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool