Περίεργα υγρά!!!

FOXYFREAK

Νεοφερμένο μέλος

Η FOXYFREAK αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αιγάλεω (Αττική). Έχει γράψει 97 μηνύματα.
καλησπερα σε όλους,

εδω και μερικες μερες η Μικα η θυληκια γατουλα μου που δεν εχει στειρωθει ακομα βγαζει περιεργα υγρα απο κατω και γλυφεται συνεχως. Εχω αρχισει να ανησιχω μηπως μπορει καποιος να μου πει τι μπορει να ειναι;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ποσο ειναι η μικρη;Φωναζει;Δε μου αρεσει καθολου σαν συμπτωμα,μου θυμιζει πυομητρα.Τι χρωμα ειναι τα υγρα;Πρεπει να τη δει γιατρος αμεσα,ποσες μερες εχει που βγαζει;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αν ειναι για μεγαλο διαστημα αστειρωτη και εχει συχνα οιστρους μπορει να ειναι πυομητρα η αν ειναι μικρη σε ηλικια μπορει να εχει οιστρο.
Για ποιο σιγουρα ομως ρωτα και τον γιατρο σας

η γατούλα μου έχει κλήσει τον χρόνο και δυστηχώς δεν μπορεσα να την παω για στείρωση ακομα. Είχε συχνά οίστρο και φώναζε αλλα τωρα είναι στα κανονικά της. Εκτός απο αυτό το συμπτωμα. Τι ακριβώς ειναι πυομήτρα; πυον στην μητρα δηλαδή;;;;;; αχ μη μου λετε τέτοια!!:(

Αν ειχε συχνα οιστρους,και με τετοιο συμπτωμα,εμενα μονο εκει παει το μυαλο μου.
https://www.iatronet.gr/article.asp?art_id=752
Πρεπει να τη δει αμεσα γιατρος,ποσες μερες ειναι ετσι;Ειναι πολυ σοβαρο αν ειναι αυτο,χρειαζεται χειρουργειο αμεσα.

πρεπει να την πας γρηγορα στο γιατρο αυριο ειναι Κυριακη θα ειαι ακομα πιο δυσκολο να βρεις κτηνιατρο

πω πω την καημενη.. ειναι αρκετες μερες αυτο και δεν καταλαβα τι ακριβως συμβαινει. ναστε καλα εδω στο φορουμ που παντα με βοηθατε. Θα την παω στον γιατρο. ευχαριστω πολυ.

περαστικα στην γατουλα σου! ενημερωσε μας για την εξελιξη της, ολα θα πανε καλα..!

παντα τυχενει οταν δεν εχω πληρωθει..... τι ειναι αυτο το πραγμα επιτελους! μηπως να ασφαλιζουμε τις γατουλες μας ; καλη ιδεα! Θα κοιταξω αν μπορεσω να κανω κατι σημερα αλιως απο δευτερα δεν υπαρχει αλλος τροπος. Αυτα τα υγρα τα παρατηρησα γιατι εχει γεμισει το σπιτι και δεν μπορουσα να καταλαβω. Με λιγα λογια οταν θα την παω στον γιατρο θα την στειρωσει ετσι δεν ειναι;

μίλησα με τον γιατρο και του είπα το προβλημα. το ίδιο μου ειπε και εκείνος ότι πρεπει να είναι πυομήτρα. του εξηγησα το οικονομικο προβλημα κ αν θα ηταν αργα για την δευτερα να το κανουμε. Μου ειπε οτι μπορω να της παρω αντιβιοση για να την προετιμασω για την ενχειρηση κι ολας. Μου συστησε το ogmedin 312 mg , να της δινω με σύριγγα 2 φορες την ημερα. Με εχει πιασει ανχος τωρα.

Εκτος απο τη στειρωση αν εχει παθει μολυνση η μητρα θα της κανει και καθαρισμο...Δεν ξερω κατα ποσον εχει προχωρησει η κατασταση και ποσο σοβαρο ειναι.

μίλησα με τον γιατρο και του είπα το προβλημα. το ίδιο μου ειπε και εκείνος ότι πρεπει να είναι πυομήτρα. του εξηγησα το οικονομικο προβλημα κ αν θα ηταν αργα για την δευτερα να το κανουμε. Μου ειπε οτι μπορω να της παρω αντιβιοση για να την προετιμασω για την ενχειρηση κι ολας. Μου συστησε το ogmedin 312 mg , να της δινω με σύριγγα 2 φορες την ημερα. Με εχει πιασει ανχος τωρα.
Φροντισε να παιρνει τακτικα την αντιβιωση της.Τι σου ειπε,οτι δεν υπαρχει κινδυνος να την πας τη Δευτερα;

αν γλείφεται συνέχεια κ μυρίζουν τα υγρά που βγάζει ειναι πυομήτρα πρέπει να την πας αμέσως στον γιατρό:(:(

μου ειπε οτι θα της κανει και καθαρισμο οπως λες moukelis αλλα αν παρω την αντιβιοση θα μπορεσω να την παω την Δευτερα. Του εξηγησα οτι βγαζει αρκετά υγρα αλλα τρωει και πινει κανονικα ευτυχως. Αν περνει την αντιβιοση θα βελτιοθει η κατασταση της μεχρι να βρω την ακρη και να παω την Δευτερα. Επισης του ανεφερα οτι η κοιλιτσα της ειναι λιγο πρησμενη. Τωρα ψαχνω για φαρμακειο....

Τι να πω...περαστικα.Λεγε μας νεα της.

γμτ και ειναι μικρη..περαστικα ξανα!

μου ειπε οτι θα της κανει και καθαρισμο οπως λες moukelis αλλα αν παρω την αντιβιοση θα μπορεσω να την παω την Δευτερα. Του εξηγησα οτι βγαζει αρκετά υγρα αλλα τρωει και πινει κανονικα ευτυχως. Αν περνει την αντιβιοση θα βελτιοθει η κατασταση της μεχρι να βρω την ακρη και να παω την Δευτερα. Επισης του ανεφερα οτι η κοιλιτσα της ειναι λιγο πρησμενη. Τωρα ψαχνω για φαρμακειο....
Το ότι πίνει κ τρώει κ δεν έχει πέσει σε λυθαργο ειναι πολύ καλό γιατί σημαίνει ότι το πρόλαβε στην αρχή δώσε αντιβίωση μέχρι να φύγει εντελώς η φλεγμονή κ μετά να την πας για στείρωση όχι τώρα ακόμα κ αν σου πει ο γιατρός να κάνετε τώρα στείρωση να μην δεχτείς πρώτα να γίνει καλά η γατούλα κ μετά να κάνεις την επέμβαση.
Περαστικά σας κ όλα θα πάνε καλά. Εμένα κ οι δύο η θηλυκές μου είχαν πυομήτρα :(:(

αυτο μου κανει εντύπωση οτι παρόλο που εχει την φλεγμονή μπορώ λεει ο γιατρος να την παω. Τώρα γύρησα βρήκα επιτέλους το φαρμακείο. Ποιός της δίνει το φάρμακο τώρα; Θα γίνει θέμα με την πριγκιπεσα..... :-)

Διαβασα στο λινκ οτι αυτο συμβαίνει σε γατουλες που είναι άνω των 7 χρονων λίγο περίεργο δεν είναι που συμβαίνει στην γατούλα μου αυτο;

Οχι,οσο περισσοτερους οιστρους εχει μια γατα,τοσο αυξανεται ο κινδυνος.Το ποσοστο γατων που το εμφανιζουν ακομη και μετα τον πρωτο οιστρο εχει αυξηθει δραματικα.

μου ανέφερε ο γιατρός ότι το φαινόμενο του συχνού οίστρου οφήλεται στις κλιματικές αλλαγές. :(

Την πρώτη δόση της την έδωσα με τα χίλια ζόρια έπρεπε να την πιασω χειροπόδαρα στην αγκαλιά μου... αλλα ακόμα με αγαπάει :lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back