julia
Διακεκριμένο μέλος
Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα.
26-09-09
18:57
Το ότι τρώει κλπ, είναι καλό σημάδι, ή δεν είναι πυομήτρα, απλά έντονος οίστρος ή πυομήτρα στα αρχικά στάδια...(γιατρός δεν είμαι.) 
Το ότι πρέπει να την δεί γιατρός πρέπει... απλά να ξέρεις ότι σε περίπτωση εγχείρησης, στείρωσης δηλ, θα πρέπει η γατουλα να είναι 12 ώρες νηστική και απο νερό και από φάρμακα εννοείτε.
Πλέον έχουν ανατραπεί τόσο τα πράγματα στην φύση, που οι γάτες μπορούν να γεννάνε απο 5 μηνών και 3-4 φορές τον χρόνο... Βλέπουμε καρκίνους, και άλλες ανίατες αρρώστιες σε γατάκια κάτω του 1 έτους...και άλλα πολλά...

Το ότι πρέπει να την δεί γιατρός πρέπει... απλά να ξέρεις ότι σε περίπτωση εγχείρησης, στείρωσης δηλ, θα πρέπει η γατουλα να είναι 12 ώρες νηστική και απο νερό και από φάρμακα εννοείτε.
Πλέον έχουν ανατραπεί τόσο τα πράγματα στην φύση, που οι γάτες μπορούν να γεννάνε απο 5 μηνών και 3-4 φορές τον χρόνο... Βλέπουμε καρκίνους, και άλλες ανίατες αρρώστιες σε γατάκια κάτω του 1 έτους...και άλλα πολλά...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar
Επιφανές μέλος
Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα.
26-09-09
19:01
οχι δεν ισχύει αυτό με τα 7 χρόνια οι δικές μου κ οι δύο το έπαθαν μετά τον πρώτο οίστρο. Εγώ σου ειπα να μην την πας τώρα για στείρωση γιατί αν της κάνει τώρα που έχει την φλεγμονή θα της κάνει κ μεγαλύτερη τομή ενώ αν συνέλθει η γατούλα τότε η τομή θα ειναι τόσο μικρούλα που ούτε θα φαίνεται άσε που δεν θα είναι κ πιο έυκολο γι αυτή κ στην ανάρρωση κ σε όλα κάνε πρώτα την αγωγή που σου έδωσε κ μετά την πας για στείρωση αυτή είναι η συμβουλή μου γιατί η Κάντυ που έκανε μεγάλη τομή υπέφερε πάρα πολύ η καημενούλα μου

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα.
26-09-09
19:57
Ναι,οι φυση ρυθμιζει τον οιστρο της γατας με τη διαρκεια της μερας και την παροχη τροφης.Αλλα στις πολεις πλεον εχει μονιμως φωτισμο,και τροφη βρισκουν σε καθε γωνια,ενω τα μωρα τους τα πετανε οι ανθρωποι,τα πατανε τα αυτοκινητα,τα φολιαζουν...Οποτε οι γατες καταληγουν να εχουν περισσοτερους οιστρους,οχι μωρα για να θηλασουν,και ζευγαρωνουν συνεχως.μου ανέφερε ο γιατρός ότι το φαινόμενο του συχνού οίστρου οφήλεται στις κλιματικές αλλαγές.
Την πρώτη δόση της την έδωσα με τα χίλια ζόρια έπρεπε να την πιασω χειροπόδαρα στην αγκαλιά μου... αλλα ακόμα με αγαπάει![]()
julia
Διακεκριμένο μέλος
Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα.
28-09-09
13:03
Τί έγινε τελικά με την γατούλα είναι καλά???

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum