Περίεργες ιστορίες στο γραφείο

Ναταλουκο αστα να πανε...επρεπε να περναμε κανονικα επιδομα ανθυγιεινής εργασιας...αλλα τελος παντων...στο ελλαντα ειμαστε...

:up::up::up:
Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου!!!:up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Να σου πω την αλήθεια billio, αυτό κάνω. Κλείνω διακριτικά την μύτη μου και αναπνέω από το στόμα. Τώρα αν κάποια στιγμή το καταλάβει κανένας, νομίζω ότι θα του πω για ποιο λόγο το κάνω. Και ας παρεξηγηθεί. Τουλάχιστον θα είναι η αλήθεια!!!:P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ναταλουκο αστα να πανε...επρεπε να περναμε κανονικα επιδομα ανθυγιεινής εργασιας...αλλα τελος παντων...στο ελλαντα ειμαστε...

Βεβαια θα μου πειτε οτι εσυ το επελεξες, το σπουδασες, εμεις τι φταιμε?Κανεις δεν φταιει...απλα καποιος θα πρεπει να τους μιλησει για τη ρεξόνα που λεει και η διαφημηση

Α και μια συμβουλη, το εχω ανακαλυψει πανω στη δουλεια. Αν μπει κανας βρωμερος ξερετε τι, μην αναπνεετε απο τη μυτη...Απο το στομα κι ας σας περασει για χάνο....Δεν πειραζει, απο το στομα κοριτσια...Οσες εχετε γεννησει καντε την τεχνικη τοκετου ξερετε εσεις...καταπολεμαει και το αγχος:)

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::up:
Καλά εντάξει δεν λεω εσένα το πρόβλημα σου είναι μεγαλύτερο γιατί εγώ εκτός από αυτόν τον κούριερ δεν έχω άλλο κρούσμα στο γραφείο!!
Αλλά βρε παιδί μου αυτός ο κούριερ!!!:/:

Το μέσα έξω

Μια φορά θυμάμαι πέρσυ έφθασα στο γραφείο και μετά από ένα μισάωρο μπροστά στον υπολογιστή ανακάλυψα ότι φορουσα την μπλούζα μου το ανάποδο :blink:( την μέσα έξω) . :lol::lol:
Διακριτικά :redface::redface::redface:πήγα στο μπάνιο και την άλλαξα.;):D
Πάντως δεν παρατήρησα κανέναν να μου κλείνει το μάτι;) με νόημα:lol:
Θα μου πεις ήταν πολύ πρωί και μάλλον κανείς δεν είχε ξυπνήσει. Από ότι φαίνεται ούτε και εγώ όταν ντυνόμουνα.:D:lol::lol::lol::lol:
Πάντως έχω ακούσει που λένε για να μην σε ματιάξουν φόρα το βρακί σου ανάποδα. Για μπλούζα όμως δεν έχω ακούσει ποτέ .:blink:

Eμενα μου εχει τυχει πολλες φορες...τι μπλουζες αναποδα εχω βαλει..τι διαφορετικες καλτσες εχω βαλει....εχω κατεβει στο ιατρειο και με παντοφλες:D
Το καλο ειναι οτι με την ιατρικη ποδια κανεις δεν το περνει χαμπαρι...(καλα οι παντοφλες δεν σωζονταν με τιποτα....ανεβηκα και πηρα παπουτσια:P)

Eμενα μου εχει τυχει πολλες φορες...τι μπλουζες αναποδα εχω βαλει..τι διαφορετικες καλτσες εχω βαλει....εχω κατεβει στο ιατρειο και με παντοφλες:D
Το καλο ειναι οτι με την ιατρικη ποδια κανεις δεν το περνει χαμπαρι...(καλα οι παντοφλες δεν σωζονταν με τιποτα....ανεβηκα και πηρα παπουτσια:P)

:lol::lol::lol::lol::lol:
AA! και σε μένα έχει συμβεί αυτό. Πρωινιάτικα καλοντυμένη κλείδωσα και έφυγα . Μπαίνοντας στο αμάξι είδα οτι είχα φύγει με την πρόχειρη ΣΑΓΙΟΝΑΡΑ. Ξέρεις Ε? Επάνω εμφάνιση και κάτω εξαφάνιση.:D:confused::confused:
Καλά που δεν το ανακάλυψα μέσα στο γραφείο και αυτό. Δεν θα μπορούσα να κυκλοφορήσω καθόλου.:redface:

Το φωσφοριζέ στρίνγκ

Την προηγούμενη εβδομάδα έρχεται η αδερφή μου
- και μου λέει: " άστα και σήμερα η διπλανή μου στο γραφείο παρείχε δωρεάν οφθαλμόλουτρο στους άνδρες του γραφείου".
- Της λέω :Γιατί ρε σύ τι έγινε?
- Να : Εκεί που δουλεύαμε περνάει ο προιστάμενος κοιτάζει μία γλάστρα και λέει στην διπλανή μου " καλά δεν βλέπεις τα φυτά δίπλα σου που είναι έτοιμα να ξεραθούν? ρίξε τους λίγο νερό".Η διπλανή κάνοντας την ξαφνιασμένη σηκώνετε τα κοιτάει . Πάει στην κουζίνα φέρνει και τα ποτίζει. Κάθεται πίσω στην καρέκλα. Ελα όμως που τους έριξε ένα κάρο νερό (πως φαίνεται το ξανθό IQ!!:P).
- Έλα ρε συ: . Δηλαδή πόσο νερό τους έρηξε?
- Ξέρω εγώ ?: Ένα κάρο. Φυσικό ήταν να αρχίσουν να τρέχουν τα νερά έξω απο τις γλάστρες. Ξαφνικά ο Γιώργος από απέναντι του γραφείου της φωνάζει "άμα έχεις την καλοσύνη μαζεύεις τα νερά ?γιατί θα ανατιναχθούμε με τόσα καλώδια".Η κοπέλα σηκώνεται φέρνει ένα vitex και όλο χάρη σκύβει να μαζέψει τα νερά καιιιιιιιιιιιι ! τι να σου λέω !! Το παντελόνι της ήταν χαμηλοκάβαλο και από μέσα φορούσε ένα στριγγάκι το οποίο φάνηκε σχεδόν όλο.
-Σοβαρά?
-Αστα: από εκεί που όλοι εργάζονταν πάνω από τα pc ξαφνικά μέσα στο γραφείο υπήρξε μία ησυχία και τα βλέματα ήταν όλα στραμένα προς ένα σημείο.
-Όλοι οι άνδρες εε!?
-Ποιοι άνδρες βρε!Αφού μέχρι και εμένα μου έβγαλε το μάτι το φωσφοριζε στρινγκ!!!!
- !!!!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back