Περίεργη αναπνοή

Χαχα όχι είμαι ψυχραιμη..θα φροντισω να παραμείνω κιολας ετσι =Ρ
Είναι καλος ο κτηνίατρος ναι..τουλάχιστον στη περιοχη θεωρω πως είναι ο καλυτερος,βασικα είναι φιλόζωος και ο ιδιος και θεωρω πως αυτή είναι η σημαντικοτερη παραμετρος.Εχει και αδυναμια στο γατουλη μου,ειναι πολύ ηρεμος ο κακομοιρης..ακομη και αιμα που του πηρε από τον λαιμο κιολας ουτε που κουνηθηκε..τιποτα,καμια αντιδραση!Ξετρελαθηκε ο γιατρος για αυτό αλλωστε μας κερασε και κονσερβα!!<3

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αστέρι ο γατούλης σου Αθηνά, γεγονός!:clapup:
Όποτε θέλεις, θα χαρούμε να μας τον γνωρίσεις περισσότερο ανοίγοντας ένα δικό του θέμα εδώ, ώστε να μάθουμε την ιστορία του, το ονοματάκι του και να τον απολαύσουμε σε φωτογραφίες του που θα ποστάρεις :)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πολύ χαίρομαι που δεν ήταν κάτι σοβαρό! Περαστικά σας και όλα καλά να πάνε και με τις υπόλοιπες εξετάσεις σας! :flowers:

Θα συμφωνήσω απόλυτα με την alkyone, εξάλλου κι εγώ έχω φύσημα και το ανακάλυψα εντελώς τυχαία. Και έμαθα πως δεν είναι καθόλου ασυνήθιστο.
Τώρα το φύσημα μπορεί να είναι είτε εκ γεννετής και να είναι ανατομικό το πρόβλημα, είτε έχει δημιουργηθεί επίκτητα από χίλιους δυό λόγους. Το δικό μου για να καταλάβεις δημιουργήθηκε από απανωτές ιώσεις του αναπνευστικού που επειδή δεν υπήρχαν αμυγδαλές να το τραβήξουν, πήγαινε παρακάτω και δημιούργησε μια πάχυσνη των τοιχωμάτων της μητροειδούς βαλβίδας. Που όμως δεν είναι τόση που να έχει κάνει καρδιακή ανεπάρκεια.
΄Οσο για το υπερηχογράφημα θα δείξει ακριβώς αυτό, αν δηλαδή υπάρχει κάποιο ανατομικό πρόβλημα ή αν υπάρχει κάτι άλλο που δημιούργησε το φύσημα.
Αυτά είναι από τις ευτυχείς συγκυρίες γιατί πάμε στον γιατρό (ή στον κτηνίατρο στην περίπτωσή σου) για κάτι άλλο και μαθαίνουμε τυχαία κάτι που αν δεν το ξέραμε ίσως στο μέλλον να δημιουργούσε πρόβλημα.
Αφού ο βήχας δεν ήταν από την καρδιά, μην χολοσκάς. Τα σοβαρά καρδιακά προβλήματα κάνουν βαρβάτο βήχα και δεν θα είναι τίποτα σημαντικό. Θα δεις.:)

νομίζω τα νεά γενικά είναι πολύ πολύ καλα!όπως ο υπέροχος γατούλης σας...περαστικά σας κι ελπίζω ο υπέρηχος να μη δείξει τίποτα ανησυχητικό.

Ναι ευτυχως τα νεα μας ηταν καλα!Τελικα το φυσημα είναι αρκετα συνηθισμενο,και οντως δεν υπαρχει λογος ιδιαίτερης ανησυχιας..είναι καλο που το ξερουμε βεβαια και εμεις και εσεις,κυριως σε περιπτωση που χρειαστεί κατι στο μελλον!Σας ευχαριστω τοσο πολύ για το ενδιαφερον σας..είναι πραγματικα πολύ ενθαρυντικο!

Με τις υγείες σας λοιπόν, κι από δω κι εμπρός να μην ξαναϋπάρξει λόγος ανησυχίας, γερός και δυνατός ο μικρός! :D

Βοήθεια!!! περίεργοι ήχοι

η γατα μου γεννησε πριν ενα μηνα περιπου 5 μικρα και πριν μια εβδομαδα το ενα απο αυτα εχει αρχισει οταν αναπνεει να ακουγεται ενας περιεργος ηχος σαν να γουρουριζει παρα πολυ δυνατα, ομως καταλαβαινω οτι δεν ειναι αυτο, και προσπαθει συνεχεια κατι α βγαλει απο τον λαιμο του να κανει εμετο και δεν μπορει. τι μπορω να κανω? θα του περασει και σε τι οφειλεται?εχω ανησυχησει πολυ, υπαρχει περιπτωση να παθει κατι? πχ να μην μπορει να αναπνευσει?

Απάντηση: Βοήθεια!!! περίεργοι ήχοι

Πηγαινε το στον κτηνιατρο να το δει και να σου πει τι εχει.

φοβαμαι οτι επειδη ειναι πολυ φοβτσιαρικα ακομα λογω των γατων που τα πειραζουν οτι δεν θα ειναι ευκολο, αλλα θα κανω οτι περναει απο το χερι μου για να το παω.

Τελευταία επεξεργασία:
Δεν εχεις και αλλη επιλογη. Εμεις δεν μπορουμε να σου πουμε τι εχουν και ακομα και αν ειμασταν κτηνιατροι, διαγνωση εξ' αποστασεως δεν μπορει να γινει.

Ναι ξέρω, απλά ρώτησα σε περίπτωση που κάποιος είχε κάτι παρόμοιο..
Πήγα σε κτηνίατρο και μου έδωσε amoxil και μου είπε ότι σε λίγες μέρες θα είναι καλά :clapup::clapup::D ευχαριστώ για το ενδιαφέρον!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back