Περίεργη αντίδραση σε σφύριγμα

εξηγώ πολύ απλά πως το σφύριγμα που περιγράφει ερεθίζει το ακουστικό πεδίο της γάτας του γιατί εκπέμπει υπερίχους, όπως ακριβώς και με την σφυρίχτρα. πίστεψέ με έχω εκπαιδεύσει πολλά σκυλιά και ξέρω κάτι παραπάνω επι του θέματος, μιας και η σφυρίχτρα είναι απαραίτητο εργαλείο, και έχω διαβάσει πολλά σχετικά με σφύριγμα και σφυρίχτρα. δεν είναι καθόλου άσχετο, καθώς εξηγώ πως η γάτα, όπως και κάθε ζώο αντιδρούν στους υπέριχους κι όχι στο σφύριγμα ή την σφυρίχτρα.:)

ναι καλε...το ξερω οτι αντιδρουν στους υπερηχους...αλλα ο γιωργος σφυριζε με το στομα...δεν βγαζει υπερηχους το στομα του..:lol::lol:...αυτο σου εξηγω τοση ωρα...:lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

δοκιμασα να σφυριξω να δω πως θα αντιδρασει...
ετρεξε αμεσως κοντα μου και.... αρχισε να δαγκωνει!!!:lol::lol::lol:

εγω παλι δεν θα το κανω.....γιατι δεν μπορω να σφυριξω!!!!!!!:lol::lol::lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα;492269 οταν διαβαζω το ρολο μου για το θεατρικο.. [/quote:
ηθοποιος εισαι καλε; τι εκπληξη ηταν αυτη!
(ειχα συμφαγει παλια με ηθοποιο ομογενη αλλα αυτος ηταν γομαρι)

Πάντως και εμένα η Σίσσυ όταν της σφυρίζω με συγκεκριμένο σφύριγμα παρακαλώ έρχεται πάνω μου. ;)

Πάντως και εμένα η Σίσσυ όταν της σφυρίζω με συγκεκριμένο σφύριγμα παρακαλώ έρχεται πάνω μου. ;)

πάντως, όσο πιο υψηλή είναι η χρεια του σφυρίγματος, τόσο περισσότερο θα αντιδρά η γάτα:)

Εγω παλι οσο και να σφυριξω στην Καραμελα...αφοδευμενη με εχει, ο μικρος παντως ετρεχε προς τη μαμα μου που του σφυριζε γιατι δοκιμασε με "ψιψιψιψι" "ελα ελα ελα"και την εγραφε.Τι να πω; Αγνωσται αι βουλαι των γατων!

Εγω παλι οσο και να σφυριξω στην Καραμελα...αφοδευμενη με εχει, ο μικρος παντως ετρεχε προς τη μαμα μου που του σφυριζε γιατι δοκιμασε με "ψιψιψιψι" "ελα ελα ελα"και την εγραφε.Τι να πω; Αγνωσται αι βουλαι των γατων!

:lol::lol::lol:!!! εμένα όποτε ακούει σφύριγμα ξετρελένετε! η φρου, απλά κοιτά και αν με δει να κινούμε έρχετε με την υποψία πωσ όλο και κάτι θα φάει!!!

:lol::lol::lol:!!! εμένα όποτε ακούει σφύριγμα ξετρελένετε! η φρου, απλά κοιτά και αν με δει να κινούμε έρχετε με την υποψία πωσ όλο και κάτι θα φάει!!!
:lol: Σου λεει τι αδικα να σηκωθω;

:lol: Σου λεει τι αδικα να σηκωθω;

:lol::lol:!!!η φρου αν είναι για φαγητό, είναι και η πρώτη...άντε, και στο να με ακολουθεί, επίσης ειναι η πρώτη...όταν καταλαύειόμως πως δεν πείζει φαγητό...μην την είδατε την κυρία!!!

εντομευαξύ της έχω βάλει 4 φορές φαγητό και ακόμα πεινάει...έλεος πια δηλαδή!!! κάθετε τώρα και μου νιαουρίζει:confused:

ενα αλλο κουλο που παρατηρισα οταν ο ηχος εχει συγκεκριμενο τονο μπαινει μεσα στην αμολεκανη για λιγα δευτερα και βγαινει εξω χωρις να κανει τπτ.

Τωρα πρεπει να της μαθω να κατουραει και να κανει τα κακα της κιολας μιας που μπαινει :P μετα να σφηριζω και να μου φερνει τις παντοφλες :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Κάτι τέτοιες στιγμές μετανιώνω που δεν ξέρω να σφυρίζω:P:P:P

ενα αλλο κουλο που παρατηρισα οταν ο ηχος εχει συγκεκριμενο τονο μπαινει μεσα στην αμολεκανη για λιγα δευτερα και βγαινει εξω χωρις να κανει τπτ.

Τωρα πρεπει να της μαθω να κατουραει και να κανει τα κακα της κιολας μιας που μπαινει :P μετα να σφηριζω και να μου φερνει τις παντοφλες :lol::lol::lol::lol::lol::lol:
Προσεχε μονο μην σφυριξεις λαθος καμια φορα και τα κανει πανω στις παντοφλες:lol:

Εμένα πάλι την ενοχλεί ο ήχος της φλογέρας...είχε πάρει η κόρη μου μια φλογέρα για να παίξει τα κάλαντα και μόλις την ακούει να παίζει γίνεται έξαλλη...της κάνει επιθέσεις στα πόδια(χωρίς νύχια) ενώ όταν παίζει πιάνο κάθεται δίπλα και παρακολουθεί,της αρέσει πολύ...:hmm::hmm::hmm:Άβυσσος η ψυχή της γάτας...:lol::lol::lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back