Thea
Εκκολαπτόμενο μέλος
αντιμετοπίζω ένα πρόβλημα με την καλυψούλα μου.τις τελευτεαίες δυο μέρες δεν έχει καθόλου όρεξη για παιχνίδι,κοιμάται συνέχεια και έχει ένα μελαγχολικό ύφος που με τρομάζει. την είχα αφίσει για δύο βδομάδες σε ένα πετ σοπ να την προσέχουν και την ημέρα που την πήρα ήταν μεσα στη τρελλή χαρά! πρίν από ενάμισυ μήνα την στείρωσα αλλά πάντα είχε όρεξη για παιχνίδι και για καβγά (σε φιλικό επίπεδο βέβαια) και χθές που την πλησίασα και αρχίσα να την χαιδεύω στο στομάχι και εκείνη με δάγκωνε πάνώ στο παιχνίδι ξαφνικά μου έκανε τον απειλητικό ήχο που κάνουν όταν εκνευρίζονται...δεν μπορώ να καταλάβω τι έχει συμβεί...είναι χαδιάρα μόνο όταν ξαπλώνω και έρχαται και κουρνιάζει στα χέρια μου με πολύ γουργουριτό, ή όταν θέλει φαγητό (που αναζητάει συνέχεια...)
βοηθήστε με σας παρακαλώ γιατί στεναχοριέμαι...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha
Περιβόητο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Thea
Εκκολαπτόμενο μέλος
ο κος πάνος αύριο δεν είναι ανοιχτος...

βασικά με ακολουθεί συνέχεια και ξαπλώνει και κοιμάται...
Thea
Εκκολαπτόμενο μέλος
aretha
Περιβόητο μέλος
Οι τσίμπλες στα μάτια, σε συνδυασμό και με τη ληθαργική συμπεριφορά που περιγράφεις, είναι πολύ πιθανό να σημαίνουν κάποια λοίμωξη. Προς το παρόν, καθάρισε τα ματάκια της με λίγη γάζα βρεγμένη με φυσιολογικό ορό και άφησέ την να κοιμηθεί, αφού θέλει. Το ότι έχει όρεξη για φαγητό είναι πολύ καλό.
Πάντως, στη θέση σου δεν θα άφηνα να περάσει άλλη μια μέρα χωρίς να τη δει γιατρός. Μπορεί να μην είναι κάτι απειλητικό για τη ζωή της, αλλά είναι κρίμα να ταλαιπωρείται το καημένο. Αν δεν δέχεται καθόλου αύριο ο γιατρός σας, δοκίμασε να τον βρεις στο τηλέφωνο για να σου δώσει κάποια συμβουλή, ή πήγαινέ την σε κάποιον άλλον να τη δει. Εδώ θα βρεις και τη λίστα με τους προτεινόμενους από τα μέλη του mycat κτηνιάτρους.
Περαστικά!
Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος
Raisa
Περιβόητο μέλος
Ελπίζω να μην είναι τίποτε!
Thea
Εκκολαπτόμενο μέλος
πήρα χθες τον κύριο πάνο να τον ρωτήσω και μου είπε πως δεν είναι τίποτα.Η συμπεριφορά της οφείλεται στοπ ότι την άφισα δυο βδομάδες σε πετ σοπ και όπως την είχαν κλεισμένη σε κλουβί φοβήθηκε και έπαθε κατάθληψη και πως θα επανέλθει σε κανα δυό μέρες μέχρι να εγκλιματιστεί πάλι στον χώρο του σπιτιού...τώρα για τις τσίμπλες μου είπε πως θα πρέπει να την πάω να την δεί άλλα όχι άμμεσα γιατί εάν την ξαναβάλω σε γατοφόρο η ψυχολογική της κατάσταση θα γίνει χειρότερη αλλά μου είπε πως δεν θα είναι κάτι σημαντικό...εξ άλλου είναι υγειέστατη όπως είχαν δείξει οι εξετάσεις μετά την στείρωση...
επομένως ήταν απλά ένα ψυχολογικό σοκ και τώρα την αφήνω μόνη της χωρίς να επέμβω...έτσι μου είπε να κάνω ο κος πάνος!!!
Raisa
Περιβόητο μέλος

Αυτό με τις τσίμπλες ΄πάντως κοίτα το λίγο...υπάρχει άραγε πιθανότητα να κόλλησε κάτι στο πετ σοπ που την είχες????

aretha
Περιβόητο μέλος

(Πάντως εγώ, για καλό και για κακό, θα κοίταζα και τη θερμοκρασία της, γιατί τσίμπλες και λήθαργος μαζί είναι ύποπτος συνδυασμός)

julia
Διακεκριμένο μέλος
Αν θές δες αν έχει βγάλει και τρίτο βλέφαρο... (σημάδι πόνου....και ότι κατι τρέχει...)
Δεν ξέρω αν την είδε τελικά ο γιατρός σου.. αλλά καλό θα ήταν έστω και γι αυτήν την φορά αν είναι δυνατόν να την δεί κάποιος άλλος άμεσα...

Για τους Κτηνιάτρους αυτά είναι έτσι και αλλιώς καταστάσεις ρουτίνας.. και θα το δεί αμέσως αν είναι κάτι σοβαρό και τι θα πρέπει να κάνετε...
Εύχομαι όλα να είναι περαστικά γρήγορα!

Thea
Εκκολαπτόμενο μέλος
οι τσίμπλες υποχώρησαν απο μόνες τους, δεν ξέρω πως και γιατί αλλά τις τελευταίες δυο μέρες δεν έχω δει τιποτα...και μάλιστα παρατήρησα πως η όρεξή της επανήλθε στο φυσιολογικό και η συμπεριφορά της σε μένα είναι όλο και πιό τρυφερή κάτι που με κάνει να χαίρομαι απίστευτα!
βέβαια έκανα ένα μικρό λαθάκι... επειδή είχε το πρόβλημα αναπροσαρμογής με το σπίτι και γενικά με την κατάθλιψη που πιστεύω πως πέρασε τα βράδυα την ανέβαζα στο κρεβάτι και κοιμόταν μαζί μου για να νοιώθει ασφάλεια και σιγουριά...και τώρα έφερε από μόνη της μία πετσέτα μου την οποία είχα χρισημοποιήσει μετά το μπάνιο και κοιμάται δίπλα στο μαξιλάρι μου, πάνω στην πετσέτα... λολ...
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Η πιθανη αιτια?
την είχα αφίσει για δύο βδομάδες σε ένα πετ σοπ να την προσέχουν και την ημέρα που την πήρα ήταν μεσα στη τρελλή χαρά!
Α βλεπεις? εκανα λαθος.. στην αρχη παντως ειχε μια πολύ κακη εικονα αρα καλο ειναι να μη τη ξκαναπας εκει για φιλοξενεια.
maroula
Εκκολαπτόμενο μέλος
καλησπέρα σας.... η καλυψούλα σχετικά με την συμπεριφορά της έχει καλυτερέψει και τελικά ήταν λόγω στεναχόριας και επαναπροσαρμογής...άρα θέμα χρόνου!!!
οι τσίμπλες υποχώρησαν απο μόνες τους, δεν ξέρω πως και γιατί αλλά τις τελευταίες δυο μέρες δεν έχω δει τιποτα...και μάλιστα παρατήρησα πως η όρεξή της επανήλθε στο φυσιολογικό και η συμπεριφορά της σε μένα είναι όλο και πιό τρυφερή κάτι που με κάνει να χαίρομαι απίστευτα!
βέβαια έκανα ένα μικρό λαθάκι... επειδή είχε το πρόβλημα αναπροσαρμογής με το σπίτι και γενικά με την κατάθλιψη που πιστεύω πως πέρασε τα βράδυα την ανέβαζα στο κρεβάτι και κοιμόταν μαζί μου για να νοιώθει ασφάλεια και σιγουριά...και τώρα έφερε από μόνη της μία πετσέτα μου την οποία είχα χρισημοποιήσει μετά το μπάνιο και κοιμάται δίπλα στο μαξιλάρι μου, πάνω στην πετσέτα... λολ...
Περαστικά στο γατουλίνι σου και απο εμένα, η δεύτερη μου γατούλα ειχε και αυτη αλλαγή συμπεριφοράς λόγω κατάθλιψης, ειναι και αυτο το επάγγελμα που λειπω αρκετες ώρες απο το σπίτι με αποτέλεσμα να ήταν μόνη της η καημενούλα.
Φοβαμαι μήπως πάθει τα ίδια και το φοινικάκι υπάρχουν μέρες που ειναι μελαγχολικο και δεν εχει διάθεση για τίποτα παρολο που τρώει κανονικά.
Το βράδυ τον παίρνω στο κρεββάτι μου και παίζω μαζί του οποτε ειμαι σπίτι .
Πρέπει επειγόντως να φέρω και το δευτερο νινάκι για να εχει παρέα..στεναχωριέμαι που το αφήνω μόνο του λογω δουλειας η σκέψη μου ειναι συνέχεια στον μικρούλη
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool