Περίεργη συμπεριφορά με τα παιχνίδια της

flora22

Νεοφερμένο μέλος

Η flora22 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 12 μηνύματα.
Γεια σας μια ερωτηση θα ηθελα να κανω¨η γατα μου μαζευει τα παιχνιδια της σε μια γωνια. ειναι η δευτερη φορα που ειδα να το κανει αυτο.ειναι κατι τι ανησυχητικο? Επισης την εχω δει να παιρνει ενα παιχνιδι και να το εχει πανω στο φαγητο της αρκετες φορες. Ευχαριστω εκ των προτερων.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλημέρα! Δεν το κάνουν οι δικές μου, αλλά τι ακριβώς εννοείς τα μαζεύει σε μια γωνία; Τα παίρνει και τα πηγαίνει εκεί "σκόπιμα" ή παίζοντας τυχαίνει να πετιούνται εκεί; Ίσως της αρέσει και να τα κρύβει κάπου συγκεκριμένα και μετά να τα ξαναβγάζει. Πάντως παίζοντας τα δικά μου μπορούν να στείλουν τα παιχνίδια τους οπουδήποτε! :P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αυτο που εννοω ειναι οτι υπηρχε ενα διαστημα που εψαχνα να βρω τα παιχνιδια της γιατι ελειπαν ολα (τα μικρουλικα δηλαδη αυτα που μπορει και μεταφερει με το στομα της) και τυχαια τα βρηκα στο πατωμα πισω απο κατι μαξιλαρια που ειχα ολα μαζι. Τυχαια δεν νομιζω να συμβαινει αλλωστε εχει γινει 2 φορες το τελευταιο μηνα. Δεν ξερω αν της αρεσει να το κανει αυτο. Ισως αν τα ξαναβρω εκει να μην τα βγαλω απο εκει και να περιμενω αν θα τα βγαλει απο μονη της. Απλα σαν γεγονος μου φαινεται οτι πιο πιθανον να συνεβαινε σε σκυλια.

Δεν φαντάζομαι πάντως να είναι κάτι ανησυχητικό! Είναι σαν αυτό που λένε: "Ό,τι ψάχνεις αν έχεις γάτα, είναι κάτω από τον καναπέ!" Προφανώς μες στο παιχνίδι κάποια στιγμή πετάγονται εκεί τα παιχνίδια (αν τα πετάει στον αέρα με τα ποδαράκια της όπως τα δικά μου) και μετά απλά δυσκολεύεται να τα βγάλει απο εκεί και τα αφήνει! :D

Ναι οντως απο το παιχνιδι πολυ πιθανον να πεταγονται εκει. Ευχαριστω

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back