Περίεργη συμπεριφορά

japanorange

Νεοφερμένο μέλος

Ο japanorange αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 14 μηνύματα.
Έχω μια γατούλα,την Κίρκη.Τώρα είναι 8 μηνών.Σήμερα όλη μέρα δεν είναι καλά.Δεν μπορώ να περιγράψω ακριβώς τι κάνει,παντως φαινεται να ποναει (κανει εναν θορυβο και που και που κλαιει).Τα δυο μπροστινα ποδια ειναι λυγισμενα και τα δυο πισω τα κραταει κανονικα και τα κουναει.Η ωρα της ειναι τεντωμενη.Οταν λυγισει λιγο τα ποδαρακια της ποναει πολυ.Της δωσαμε μισο buscopan και της περασε.Ειναι κατι που πρέπει να το ψάξω?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Οίστρος. 90% αν δεν έχει χτυπήσει.

Το ότι πονάει πως το καταλαβαίνετε??:hmm:

Την πήγατε σε γιατρό?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τι σημαίνει "οίστρος"?
Νομιζω ότι πονάει επειδή βγάζει μια κλαψιάρικη φωνή και αντιδρά σε συγκεκριμένη κίνηση (όταν λυγίζει τα πόδια)συσπώντας τους μυες και βγάζοντας έναν ήχο σαν ρουθούνισμα.
Δεν υπάρχει κτηνίατρος σε ακτίνα 70 χιλιομέτρων:mad:.

Οίστρος είναι όταν η θηλυκιά "ζητάει" άνδρα....
Μοιάζει πολυ με αυτό που περιγράφεις.... Σίγουρα δεν έχει χτυπήσει στην μέση της? Τρώει κανονικά??

Είναι η πρώτη σου γατούλα?

Δές και εδώ
https://www.vetmed.gr/showprodlist.asp?catid=184

Τι σημαίνει "οίστρος"?
Ότι θέλει γάτο...
Συμφωνώ με τη julia. Το πιο πιθανό είναι αυτό. Επίσης, μη δίνεις στην ψιψίνα παυσίπονα για ανθρώπους. Μπορεί να της κάνουν κακό. Γενικά μην της δίνεις φάρμακα αν δεν σου τα συστήσει κτηνίατρος.

Είμαι σχεδόν σίγουρη ότι είναι αυτό που λέτε...
Είμαι πολύ χαρούμενη γιατί ανυπομονούσα να κάνει γατάκια.Είναι η πρώτη μου γατούλα -προς το παρόν τουλάχιστον... :)
Το φάρμακο μου το σύστησε κτηνίατρος.Δεν το είχα ποτέ εμπιστοσύνη,τώρα αποδείχτηκε ότι είναι άχρηστος!
Ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές σας.Είχα αγχωθεί,ακόμη και τα κλάματα έβαλα...
Ευχαριστώ

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back