fivaras
Νεοφερμένο μέλος
Ο fivaras αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Ιθάκη (Κεφαλλονιά). Έχει γράψει 2 μηνύματα.
04-10-09
20:24
Εχω μια γατουλα 2 μηνων και κατι και μολις χθες εκανε το πρωτο της εμβολιο. Γενικα ειναι ατιθαση αλλα μετα απο το εμβολιο η συμπεριφορα της αλλαξε και δεν θελει ουτε χαδια ουτε αγκαλιες. Τσαντιζεται με το παραμικρο και δαγκωνει. Ειναι φυσιολογικο αυτο λογω του εμβολιου; Η μηπως τρομαξε απο την εμπειρια; Πως να τη βοηθησω να επανελθει;
Ευχαριστω
Ευχαριστω
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα.
04-10-09
20:29
Πολλες φορες μερικα κανουν ετσι μετα το εμβολιο αν δεν φτιαξει μεχρι αυριο θα σου λεγα να την ξαναπας στο γιατρο
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα.
04-10-09
20:44
τα ιδια παθαινει και η δικια μου μετα το εμβολιο, ενω ειναι χαδιαρα, μετα το εμβολιο αρχιζει τα γρυλλισματα, δεν θελει να την αγγιζω και ουτε τρωει..μετα απο 24 ωρες επανερχεται, δεν νομιζω οτι πρεπει να κανεις κατι τωρα, ασε την να ηρεμισει, και αν συνεχισει η ιδια συμπεριφορα μιλησε με τον γιατρο σου..
ANNA KATΣΑΡΟΥ
Διάσημο μέλος
Η ANNA KATΣΑΡΟΥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 59 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 2.622 μηνύματα.
04-10-09
20:57
Τα στρεσσάρει η άσχημη εμπειρία μάλλον...
Τα δικά μου μόλις δούν τη γατοφόρο εξαφανίζονται...άσε που με κάνουν ρεζίλι γιατί τα πάω στο γιατρό με τα πόδια ..απέχει 200-300 μέτρα περίπου και σε όλη την διαδρομή φωνάζουν σαν να τα σφάζουν τα καθίκια ..(δεν φτάνει που είναι ασήκωτα και που πέφτει το χέρι)με κοιτάνε οι περαστικοί απορημένοι 
ενώ στο γυρισμό προς το σπίτι δεν βγάζουν άχνα...

Τα δικά μου μόλις δούν τη γατοφόρο εξαφανίζονται...άσε που με κάνουν ρεζίλι γιατί τα πάω στο γιατρό με τα πόδια ..απέχει 200-300 μέτρα περίπου και σε όλη την διαδρομή φωνάζουν σαν να τα σφάζουν τα καθίκια ..(δεν φτάνει που είναι ασήκωτα και που πέφτει το χέρι)με κοιτάνε οι περαστικοί απορημένοι 
ενώ στο γυρισμό προς το σπίτι δεν βγάζουν άχνα...

fivaras
Νεοφερμένο μέλος
Ο fivaras αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Ιθάκη (Κεφαλλονιά). Έχει γράψει 2 μηνύματα.
05-10-09
15:54
Ευχαριστω για τη βοηθεια, σημερα η cherry μου ειναι μια χαρα απλα μαλλον ποναγε λιγο χθες. Ελπιζω να μην τραβαω τα ιδια σε καθε εμβολιο.
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα.
05-10-09
16:14
η δικια μου καθε φορα με το εμβολιο παθαινει το ιδιο πραγμα..δεν νομιζω να ειναι πονος, αλλα αντιδραση οργανισμου. ευτυχως ειναι κατι παροδικο!
Selina Kyle
Τιμώμενο Μέλος
Η Ριάνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.131 μηνύματα.
05-10-09
16:16
Τα καυμενούλια 
Αλλά είναι για να μην αρρωστάνε μετά

Αλλά είναι για να μην αρρωστάνε μετά

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum