Περίεργη συμπεριφορά

ντιμη

Νεοφερμένο μέλος

Η ντιμη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Βούλα (Αττική). Έχει γράψει 21 μηνύματα.
γεια σε ολους.η γατα μου παρουσιαζει περιεργη συμπεριφορα.πριν καποιες μερες εδειχνε εντονα πως η8ελε να ζευγαρωσει οποτε την κατεβαζα κατω να ε3οικιω8ει λιγο με το περιβαλλον που δν ειναι συνη8ισμενη και να βρει κ κανεναν γατουλη.με τα πολλα ο γατουλης βρε8ηκε την αφησα κατω,και μετα απο καποιες ωρες πηγα να την παρω.οταν την ανεβασα μπορω να πω οτι ηταν πολυ πιο ηρεμη απ οτι γενικοτερα και κοιμοταν για πολλες ωρες.τη πρωτη μερα οκ.ηταν κουρασμενη οποτε δε μου φανηκε κατι περιεργο.αλλα την επομενη μερα ειδα τα ιδια.παλι η8ελε συνεχεια να ειναι ξαπλωμενη,να κοιμαται και δεν ετρωγε .σηκωνοταν που κ που να κανει καμια ζαβολια αλλα οχι οπως εκανε ολη την ωρα.στην αμμο της την πηγα πολλες φορες δεν η8ελε να παει,νερο της εβαζα ,κονσερβες που τισ αρεσουν ,γαλα ,τιποτα δεν η8ελε.εφαγε ελαχιστα απο τη 3ηρα τροφη της σκυλιτσας που εχουμε στ σπιτι και μετα πηγε παλι για υπνο,και το πρωι που σηκω9ηκα ειχε κανει και εμμετο.χτες λοιπον παλι την ειχα ολη μερα μεσα .τις περισσοτερες ωρες κοιμοταν παλι.ειλικρινα εχω αρχισει να ανησυχω γιατι αδυνατισε και δε μπορω να τη βλεπω να μη τρωει κανονικα.χτες εφαγε λιγο κονσερβα σε ζελε και παλι για υπνο.και σημερα το πρωι της πηγα να φαει και παλι δεν εφαγε.9ελει πολυ τα χαδια ενω δε τα η8ελε ,εχει αρχισει να ηρεμει κατα πολυ αλλα δεν τρωει απο τοτε.τι μπορει να εχει?τι πρεπει να κανω για να φαει?:hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Νομίζω πως πρέπει να την πας στον κτηνίατρο. Η ατονία και η ανορεξία δεν είναι καλά σημάδια.:/:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μπορει να ειναι οτιδηποτε,απο τη στιγμη που ζευγαρωσε,δαγκωθηκε,ηρθε σε επαφη με γατουλα αδεσποτη...Ειναι εμβολιασμενη η γατουλα σας;Πρεπει να παει αμεσα στο γιατρο,δεν ειναι καθολου καλα αυτα τα σημαδια.

δηλαδη δεν υπαρχει περιπτωση να μην εχει δια8εση αν περιμενει μωρα?αυριο 9α επικοινωνησω με τον κτηνιατρο να δω τι μπορει να γινει γιατι περα απο αυτο σηκω8ηκε σημερα το πρωι και δεν παταει το ενα της ποδι το πισω .σημερα 8α προσπα8ησω να φαει οποσδηποτε.:worry:

Ειναι πολυ νωρις για να εχει ληθαργο λογω εγκυμοσυνης νομιζω,εξαλλου δεν εχω δει εγκυο γατουλα να αρνειται να φαει.Μπορει να εχει καποια φλεγμονη στην καλυτερη περιπτωση,αφου ηδη εχει δυο μερες που τρωει ελαχιστα και ειναι ληθαργικη θα σου ελεγα να τη δει γιατρος αμεσα,πηγαινε την σημερα.

Δεν νομίζω αυτή η συμπεριφορά να οφείλεται σε εγκυμοσύνη, εξάλλου η γάτα που είναι έγκυος δεν εμφανίζει τέτοια συμπεριφορά παρά μόνο πριν τον τοκετό.
Σπεύσατε στον κτηνίατρο γιατί τα συμπτώματα είναι ανησυχητικά και είναι πιθανό η γατούλα να κόλλησε κάτι, ειδικά αν δεν είναι εμβολιασμένη. Την έψαξες για τραύματα ή πληγούλες; Όσο για το φαγητό προσπάθησε να της δώσεις λίγη κονσερβούλα (και νεράκι) έστω και με το ζόρι, γιατί η ανορεξία είναι ότι χειρότερο για τη γάτα!

γεια σε ολους.η γατα μου παρουσιαζει περιεργη συμπεριφορα.πριν καποιες μερες εδειχνε εντονα πως η8ελε να ζευγαρωσει ποποτε την κατεβαζα κατω να ε3οικιω8ει λιγο με το βεριβαλλον που δν ειναι συνη8ισμενη και να βρει κ κανεναν γατουλη.με τα πολλα ο γατουλης ρε8ηκε την αφησα κατω,και μετα απο καποιες ωρες πηγα να την παρω.οταν την ανεβασα μπορω να πω οτι ηταν πολυ πιο ηρεμη απ οτι γενικοτερα και κοιμοταν για πολλες ωρες.τη πρωτη μερα οκ.ηταν κουρασμενη οποτε δε μου φανηκε κατι περιεργο.αλλα την επομενη μερα ειδα τα ιδια.παλι η8ελε συνεχεια να ειναι ξαπλωμενη,να κοιμαται και δεν ετρωγε .σηκωνοταν που κ που να κανει καμια ζαβολια αλλα οχι οπως εκανε ολη την ωρα.στην αμμο της την πηγα πολλες φορες δεν η8ελε να παει,νερο της εβαζα ,κονσερβες που τισ αρεσουν ,γαλα ,τιποτα δεν η8ελε.εφαγε ελαχιστα απο τη 3ηρα τροφη της σκυλιτσας που εχουμε στ σπιτι και μετα πηγε παλι για υπνο,και το πρωι που σηκω9ηκα ειχε κανει και εμμετο.χτες λοιπον παλι την ειχα ολη μερα μεσα .τις περισσοτερες ωρες κοιμοταν παλι.ειλικρινα εχω αρχισει να ανησυχω γιατι αδυνατισε και δε μπορω να τη βλεπω να μη τρωει κανονικα.χτες εφαγε λιγο κονσερβα σε ζελε και παλι για υπνο.και σημερα το πρωι της πηγα να φαει και παλι δεν εφαγε.9ελει πολυ τα χαδια ενω δε τα η8ελε ,εχει αρχισει να ηρεμει κατα πολυ αλλα δεν τρωει απο τοτε.τι μπορει να εχει?τι πρεπει να κανω για να φαει?:hmm:

αν ειναι εγκυος...εχεις σκεφτει τι θα γινουν τα γατακια...θα τα κρατησεις ολα εσυ;

Ελπιζω οτι την πηγες στο γιατρο και δεν εχει κατι σοβαρο.Πες μας πως ειναι;

Μπορει να ειναι απο καποιο χτυπημημα κατα την διαρκεια του ζευγαρωματος, μεχρι πυομητρα γιατι ο γατος που ζευγαρωσε να ειχε καποια αρρωστια, μπορει επισης επειδη ειναι μικρη να εχει παθει καποια βλαβη στο γεννητικο της συστημα, θα πρεπει αμεσα να την δει κτηνιατρος και να κρινει τι χρειαζεται:hmm:

ή μπορεί να έφαγε και φόλα, κλοτσιά, οτιδήποτε....

Με ποιά λογική να ζευγαρώσει με άσχετο γατί... μόνη της και αποστάτευτη...τόσο μικρή.. δεν τον καταλαβαίνω τον συλλογισμό.:(

Ελπίζω να μην κινδυνέψει η ζωή της, πάντως είναι σημαντικό να την δεί γιατρός άμεσα....:/:

Πηγες τη γατουλα στο γιατρο;

κλοτσια δεν εφαγε .την ειχα στον κηπο και εκει δεν υπαρχει αν8ρωπος που να την χτυπησε .δεν 8α τη κατεβαζα σε αλλη περιπτωση.το ιδιο ισχυει και για τη φολα.επισης χτες πηρα τον κτηνιατρο και 9α μπορουσε σημερα οποτε χτες προσπα8ησα να το ταισω κ ενω στην αρχη με το ζορι,μετα η8ελε να φαει και απο μονη της.τα 3ημερωματα επισης παλι εφαγε μονη της 2 φορες οποτε ψιλοησυχασα σ αυτο το 9εμα .σημερα 8α ερ8ει ο γιατρος να δει το ποδι της γιατι φαινεται να μη τη ποναει οσο χτες αλλα συνεχιζει να μην το παταει πολυ.για να δουμε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back