LETOS
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η Γεωργία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Κλημέντι (Κόρινθος). Έχει γράψει 136 μηνύματα.
05-03-09
09:35
Καλημέρα σε όλους!! Για άλλη μια φορά χρειάζομαι τα φώτα σας!
Η γάτα μου, σχεδόν 2 ετών είναι στειρωμένη εδώ και ένα χρόνο περίπου. Δεν έχει κανένα σύμπτωμα οίστρου, είναι πολύ γλυκιά και ήρεμη από τότε που στειρώθηκε.Όμως: της αρέσει και όταν λέμε της αρέσει τρελαίνεται στην κυριολεξία να σηκώνει τον πισινό της και να της δίνω ελαφρά χτυπηματάκια στο τέλος της ράχης μπροστά από την ουρά! Παραδίνεται από την ευχαρίστηση!Κάθε φορά που τη χαϊδέυω σηκώνει τον πισινό της και περιμένει!Τί είναι πάλι αυτό? Απλά ένα βίτσιο ή κάτι άλλο...?

Η γάτα μου, σχεδόν 2 ετών είναι στειρωμένη εδώ και ένα χρόνο περίπου. Δεν έχει κανένα σύμπτωμα οίστρου, είναι πολύ γλυκιά και ήρεμη από τότε που στειρώθηκε.Όμως: της αρέσει και όταν λέμε της αρέσει τρελαίνεται στην κυριολεξία να σηκώνει τον πισινό της και να της δίνω ελαφρά χτυπηματάκια στο τέλος της ράχης μπροστά από την ουρά! Παραδίνεται από την ευχαρίστηση!Κάθε φορά που τη χαϊδέυω σηκώνει τον πισινό της και περιμένει!Τί είναι πάλι αυτό? Απλά ένα βίτσιο ή κάτι άλλο...?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia
Διακεκριμένο μέλος
Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα.
05-03-09
09:38
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
LETOS
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η Γεωργία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Κλημέντι (Κόρινθος). Έχει γράψει 136 μηνύματα.
05-03-09
09:43
χαχαχαχα!!!!Πολύ αστείο!!Λες και βλέπω τη δικιά μου!!
Δηλαδή είναι όντως βίτσιο?!!!
Δηλαδή είναι όντως βίτσιο?!!!
Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος
Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα.
05-03-09
09:47
Θέλει το μασσάζ της, αρκετά έντονο βέβαια

LETOS
Εκκολαπτόμενο μέλος
05-03-09
09:49
Ευχαριστώ πολύ παιδιά!!Λέω και εγώ: στειρωμένη να σηκώνει τον πισινό!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum