Περίεργος γάτος

eleni999

Πολύ δραστήριο μέλος

Η eleni999 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 808 μηνύματα.
Πέρσυ περίπου τετοια εποχή εμφανίστηκε σπιτι ενας γάτος ήταν άσπρος αρκετά παχουλος με μπόλικο τρίχωμα και φαινόταν να είναι απο σπίτι.Ηταν πολύ φιλικός κάθησε να τον χαιδεψω έφαγε μερικές κροκέτες που του έδωσα και εφυγε ...ερχοταν ετσι ολο το καλοκαιρι .Υπέθεσα οτι θα ειχε μαζι με την οικογενεια του διακοπές και εκανε βολτεσ στο χωριό.Το θεμα είναι οτι εμφανιστηκε πριν απο μερικές μέρες ειναι πολυ αδύνατος κουρεμένος και εχει πληγές και σε καποια σημεια δεν εχει τριχωμα .Δεν με αφηνει να τον αγγιζω παρά μονο όταν τρωει.Ειμαι σιγουρη οτι ειναι ο ιδιος γάτος γιατι είχε πολυ χαρακτιριστηκή φωνή.Τι μπορεί να έγινε?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τωρα... με το δικο μου φτωχο μυαλο, υποθετω οτι μαλλον τον παρατησε η οικογενεια που τον ειχε , αν υποθεσουμε οτι ειχε καποια οικογενεια. Συνεχιζω το σεναριο λεγοντας οτι μαλλον επεσε σε λαθος χερια και τον βασανισαν εξ ου και το κουρεμενο και οι πληγες οπως επισης και το οτι ειναι πλεον φοβισμενος..:hmm: Ενα ζωακι πληγωμενο απο ανθρωπους δυσκολα τους ξαναεμπιστευεται, εσενα ομως σε αφηνει να τον αγγιζεις εστω και οταν τρωει... Θυμαται οτι του φερθηκες καλα και καπως ηρεμει. Οπως και να χει εμενα προσωπικα μου φαινεται οτι τον παρατησαν στο δρομο και περασε τα πανδεινα το καημενο το γατακι..:(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τωρα... με το δικο μου φτωχο μυαλο, υποθετω οτι μαλλον τον παρατησε η οικογενεια που τον ειχε , αν υποθεσουμε οτι ειχε καποια οικογενεια. Συνεχιζω το σεναριο λεγοντας οτι μαλλον επεσε σε λαθος χερια και τον βασανισαν εξ ου και το κουρεμενο και οι πληγες οπως επισης και το οτι ειναι πλεον φοβισμενος..:hmm: Ενα ζωακι πληγωμενο απο ανθρωπους δυσκολα τους ξαναεμπιστευεται, εσενα ομως σε αφηνει να τον αγγιζεις εστω και οταν τρωει... Θυμαται οτι του φερθηκες καλα και καπως ηρεμει. Οπως και να χει εμενα προσωπικα μου φαινεται οτι τον παρατησαν στο δρομο και περασε τα πανδεινα το καημενο το γατακι..:(
κριμα ειναι για το γατακι να ταλαιποριτε οποια και αν ειναι η ιστορια του. αν μπωρης βαλτω σε ενα κλουβι μεταφορας και πειγενετον σε κανενα γιατρο να του δωση καμια αληφουλα για τις πληγες.και θα σου συνηστουσα να τον κρατουσες αν μπωρουσες, γιατι τα δηκα σου χερια ειναι χερια αγαπης και καταληλα για να φροντησουν μια γατα

αν ημουν μονη αυτο θα εκανα!!αλλα εχω ξεπερασει το οριο των 3 γατιων/σκυλιων του μηνα:(και οι γονεις μου δεν βλεπω να τον πηγαινουν στο γιατρο.:(δεν ξερω τι αλλο να κανω?

αν ημουν μονη αυτο θα εκανα!!αλλα εχω ξεπερασει το οριο των 3 γατιων/σκυλιων του μηνα:(και οι γονεις μου δεν βλεπω να τον πηγαινουν στο γιατρο.:(δεν ξερω τι αλλο να κανω?
Εχεις δηκιο και σε καταλαβενω απολυτα. αν μπωρης βαλτου στις πληγες του λιγο μπενταντιν, και πειστευω οτι θα βοηθειση πολλυ τουλαχιστον να μην παθει μοληνση.ισος να ειναι και μυκητες αυτες οι πληγες, που συμανη οτι το μπενταντιν θα του κανει πολλυ καλο

....:hmm:τωρα τι να πούμε...
Εδώ θέλει τεχνασμα για να παρεις λεφτά απο τη μαμά και το μπαμπά.
Αν ειναι καποια σοβαρή ασθένεια, μπορει να ειναι επικίνδυνο γενικότερα και για εσας και για τα δικά σας ζωάκια...Αν το πας καπως έτσι γύρω γύρω...λεω εγώ τωρα μπας και πιάσει ...

Ο δικός σας κτηνίατρος παλι ίσως να μπορούσε να βοηθήσει...Τουλάχιστον να τον εβλεπε να ξέρατε τι εχει βρε παιδι μου ...
Τι να σου πω βρε κοριτσάκι μου, να θελεις να βοηθήσεις και να μη μπορείς ειναι χάλια...Μην απελπίζεσαι όμως. Συνήθως οι κόρες πείθουμε τους μπαμπάδες με λιγη γαλυφιά παραπάνω και κανα δακρυάκι... Οποτε κατα τη γνωμη μου, εστίασε στο μπαμπα και ισως κατι να γινει.

θα προσπαθήσω .θα του βαλω μπετατνιν και ας ελπισουμε να ζω μετα:hmm:Σκεφτομαι μιας και θα κανω την αποπειρα να του βαλω μια αμπουλα για τους ψυλλους και να του δωσω χαπι για τα παρασιτα:hmm:

Το μπενταντιν δεν κανει να το γλειψει! Ειναι πολυ επικυνδυνο για τις γατες νομιζω.Βαλτου μονο στα σημεια που δεν μπορει να φτασει.

Ναι αυτο θα κανω ..σκεφτομουν να βαλω μπετανιν σε ενα πλαστικο ποτηρκι και με μια μπατονετα να του βαλω στιε πληγες του .

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back