Περίεργο γατί...

RedCat

Διάσημο μέλος

Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα.
Καλημέρα (ή μάλλον καλησπέρα) σε όλους :)

είναι μέρες τώρα που θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση σχετικά με τον γάτο μου. Το αποφάσισα τώρα μήπως κάποιος από έσας έχει ξανασυναντήσει τέτοια περίπτωση.
Πραγματικό πρόβλημα υγείας δεν αντιμετωπίζουμε, απλά ο γάτος είναι 2 ετών και αστείρωτος γιατί μάλλον, από χτύπημα ή επειδή ειναι πολύ μακρύς (?) δεν έχει ακριβως πλήρη συναίσθηση των πίσω ποδιών. π.χ.δεν πηδάει πολύ ψηλά ή οταν πέφτει από την πολυθρόνα δεν προσγειώνεται καλά στα πίσω του πόδια και όταν περπατάει φαίνεται σαν να "κουνιέται" λίγο:) . Επίσης δεν έχει δείξει ποτέ την διάθεση να ζευγαρώσει, εκτός από 2-3 φορές τον χρόνο (αλλά ούτε "ψεκάζει" ούτε φωνάζει όπως γενικότερα οι γάτοι όταν θέλουν να ζευγαρώσουν). Οπότε και η συμβουλή του κτηνίατρου ήταν αφού δεν φαίνεται να θέλει να ζευγαρώσει ούτε ταλαιπωρείται να μην το κάνουμε προς το παρόν.
Εχετε συναντήσει παρόμοια περίπτωση? και επίσης το συζητάω τώρα καθώς σκέφτομαι και την ύπαρξη ενός δεύτερου γατιού στο σπίτι. Τι συμβουλεύετε?
σας ευχαριστώ που με διαβάσατε.
και σας γλυκοχαιρετούμε
Νότα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

βρε νοτα οι γατοι ουτως η αλλως δυο τρεις φορες το χρονο τους ερχεται αφου λες οτι του ερχεται και του δικου σου εστω κι αν δε ψεκαζει θα ειναι προβλημα το αλλο γατακι και στερειται παρεας οσο μενει αστειρωτος. και εξηγουμαι αν παρεις αστειρωτο μικρο αρσενικο θα αρχισουν καυγαδες αν παρεις θυληκο μπορει στα αστεια αστεια να σου προκυψει εγκυμοσυνη.. ποτε δεν ξερεις πως αντιδρουν τα αρσενικα εκτος αν ειναι σεξουαλικα αναπηρο απο ατυχημα αλλα τοτε δεν θα ειχε ουτε ορεξεις και δευτερον αυτο διαπιστωνεται με τεστ.
Αλλο τωρα ο γιατρος σου εκανε νευρολογικη εξεταση?? αν λειτουργουν τα ποδια τα νευρα η αν εινα μερικως νεκρωμενα εχει διαφορα το πρωτο αν ειναι μερικη αναισθησια διορθωνεται με μασαζ και φυσικοθεραπεια αν ομως τα νευρα ειναι νεκρα η εχει δεσει ασχημα ενα καταγμα ειναι μονιμο δες το με το γιατρο σου
Η συμβουλη μου ειναι οτι η στειρωση πρεπει να γινει γιατι προφυλασσει κι απο ασθενειες κα μετα παρτου ενα μικρο αδεσποτακι να παιζουν να κανεις κι ενα καλο:) κι οτι θες εδω στην προσαρμογη θα σε βοηθησουμε

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

σ'ευχαριστώ yasmin για άλλη μια φορά για τον χρόνο σου. Ελεγχο νευρολογικό του έκανε ο γιατρός, αλλά δεν διαπίστωσε κάποια παράλυση ή κάτι τέτοιο. Τώρα τι να πω. Πάντως για την στείρωση θα το κάνω, έχεις δίκιο, απλά το λυπάμαι τον γατούλη μου..Για το δεύτερο γατάκι θα το κάνω, μόλις λυθούν κάποια θεματάκια με την δουλειά μου (την σιγουρέψω δηλαδή) από αρχή του χρόνου και φυσικα εννοείται ότι θα πάρω κάποιο από τα αδεσποτάκια..:)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back