tsitsini1
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αρχίζει να τρέχει πάνω κάτω στο σαλόνι σαν δαιμονισμένος και βγάζει ένα μακρόσυρτο περίεργο νιαούρισμα! Τωρα αυτο είναι φυσιολογικό ή να τον πάω για εξορκισμό???
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ESTELLE
Πολύ δραστήριο μέλος
Για εξορκισμό;Οχι βρε,απο ότι ξέρω αυτό το κάνει το 99% των γατιών!!Απλά παίζει!!
Τώρα το τί βλέπουν ή τι ακούν αυτό είναι αλλη ιστορία!Εγώ τρελαίνομαι όταν μου το κάνουν αυτό!Εχουν πολύ πλάκα!Λες και βλεπουν φάντασμα!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dimitrius
Νεοφερμένο μέλος
Δεν είμαι ειδικός αλλά από την μικρή μου πείρα υποθέτω ότι το γατάκι σου είναι αρσενικό και μι στειρωμένο.
Συνήθως τα αρσενικά όταν φτάνουν σε ηλικία ζευγαρώματος παρουσιάζουν τέτοιου είδους συμπεριφορές.
Επίσης όταν λες ότι τρέχει πάνω κάτω σαν δαιμονισμένος τι ευνοείς; Το κάνει παίζοντας η με την ανησυχία ότι κάτι τον απασχολεί;
Το να παίξεις μαζί του θα βοηθήσει την κατάσταση. Θα αποβάλει την περίσσια ενέργεια στο παιχνίδι και θα ξεχαστεί προσωρινά από ότι το κάνει να είναι ανήσυχο.
tsitsini1
Εκκολαπτόμενο μέλος
Θα ακολουθήσω τη συμβουλή σας για περισσότερο παιχνίδι! Μέχρι τελικής πτώσης!! Βέβαια έχω παρατηρήσει ότι τα σαββατοκύριακα που περνάμε όλη τη μέρα μαζί του δεν κάνει έτσι.
Ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια!!!!
irene_marga
Εκκολαπτόμενο μέλος

tsitsini1
Εκκολαπτόμενο μέλος
Dimitrius
Νεοφερμένο μέλος
zoo
Πολύ δραστήριο μέλος
Εγώ τρελαίνομαι όταν μου το κάνουν αυτό!Εχουν πολύ πλάκα!![]()
Συμφωνώ.

Συνήθως τα αρσενικά όταν φτάνουν σε ηλικία ζευγαρώματος παρουσιάζουν τέτοιου είδους συμπεριφορές.
Δημήτριους, εμένα το κάνει λίγο ο αρσενικόα, αλλά πολύ έντονα η θηλυκιά
και δεν μου έχει κάνει ακόμη τον πρώτο της οίστρο.......... αλλά είναι μόνο 2,5 μηνών
Βρε κορίτσι μου, είναι στην τρελλή του ηλικία. Αν δεν τα κάνει τώρα, πότε θα τα κάνει;

tsitsini1
Εκκολαπτόμενο μέλος
Το σκέφτομαι και για δεύτερο Dimitrius!! Σε λίγο καιρο..Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
irene_marga
Εκκολαπτόμενο μέλος
Έλα ντε!!! Εγώ ψάχνω να βρώ αιτίες για τα πάντα που κάνει το τέρας μου!!! Είναι βλέπετε το πρώτο μου και έχω χαζέψει!!Το σκέφτομαι και για δεύτερο Dimitrius!! Σε λίγο καιρο..
Θες να τον καλομάθεις τον άντρακλα εεε;; Και μετά να πάρεις την πριγκιπέσσα;;
Τα αρσενικά γατάκια είναι όλα τα λεφτά! Θα σε τρελάνειιι!!
tsitsini1
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αδυναμίες βλέπεις! Απλά επειδή νιαούριζε περίεργα σκέφτηκα ότι ίσως δεν εκανα κάτι καλα.. Παίρνω τώρα το καμάρι μου και πάμε να κοιμηθούμε!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool