Περίεργο σημάδι στη μύτη και τη μουσούδα του γατούλη μου.. ν' ανησυχήσω;

Ioanna Geor.

Νεοφερμένο μέλος

Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Πάτμος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 13 μηνύματα.
Καλησπέρα!!! Πρόσφατα ( δλδ μια εβδομάδα πριν) υιοθέτησα ένα γατάκι που μια κυρία το βρήκε μαζί με τα αδέλφια του σε κάδο σκουπιδιών, δεμένα σε μια σακούλα. Έτσι, αποφάσισα να υιοθετήσω αυτόν τον κούκλο. Όμως , στην μυτούλα του έχει ένα περίεργο σημάδι , σαν καύκαλο κι έχω αρχίσει να ανησυχώ.
Όταν τον πήρα σπίτι,το τρίχωμά του ήταν λιγδιασμένο με κάτι περίεργους κόμπους κι ήταν υποτονικός. Τώρα έχει φτιάξει το τρίχωμά του, έχει αρχίσει να κάνει μπάνιο και παίζει.
Αλλά το σημάδι αυτό με απασχολεί. ΤΙ να είναι; Από τη μια σκέφτομαι μήπως είναι κανένα δάγκωμα από σκύλους ( η κυρία που τον βρήκε έχει σκύλους) ή τίποτα πιο ανησυχητικό...
Του καθάρισα την μυτούλα του κι έβγαλε κάτι μαυράκια. Στην άνω γνάθο του δεν έχει και πολλές τρίχες τώρα... Μήπως έχει καμιά πάθηση;
Έχω πραγματικά αρχίσει να ανησυχώ...
DSCN1117.jpg

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• DSCN1117.jpg
    DSCN1117.jpg
    476,3 KB · Εμφανίσεις: 230
  • DSCN1117.jpg
    DSCN1117.jpg
    476,3 KB · Εμφανίσεις: 230
Απάντηση: Περίεργο σημάδι στην μύτη και την μουσούδα του γατούλη μου.. να ανησυχ

Το καλυτερο θα ηταν να το πας σε κτηνιατρο, μονο εκεινος μπορει να σου πει σιγουρα τι εχει και να προτεινει και τον καλυτερο τροπο για να το αντιμετωπισεις.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Το θέμα είναι ότι στο νησί μου ο κτηνίατρος έρχεται κάθε 15 μέρες ( κι αν). Οπότε δνε έχω άμεση πρόσβαση....:(
Σήμερα πάντως που του καθάρισα τη μυτούλα του για να καθαρίσει το έφυγε ένα καύκαλο... κι αρχίζω να ανησυχώ ακόμη περισσότερο:'(
Πάντως σε όλα τα υπόλοιπα φαίνεται υγιέστατος..

Το θέμα είναι ότι στο νησί μου ο κτηνίατρος έρχεται κάθε 15 μέρες ( κι αν). Οπότε δνε έχω άμεση πρόσβαση....:(
Σήμερα πάντως που του καθάρισα τη μυτούλα του για να καθαρίσει το έφυγε ένα καύκαλο... κι αρχίζω να ανησυχώ ακόμη περισσότερο:'(
Πάντως σε όλα τα υπόλοιπα φαίνεται υγιέστατος..
Τωρα μολις το ειδα πως εισαι απο την Πατμο, εχουμε κι αλλη μια φιλη απο εκει και τραβαει του Χριστου τα παθη με την ελλειψη κτηνιατρου αλλα και παιδιατρου. Ισως να μπορει να σε βοηθησει εκεινη γιατι εχει μεγαλη πειρα απο πραγματα που τα αντιμετωπισε μονη της. Θα της πω να ριξει μια ματια στο θεμα σου και ισως τελικα επικοινωνησετε για να του ριξει μια ματια, βεβαια κτηνιατρος δεν ειναι η κοπελα απλα εχει αντιμετωπισει απιστευτα πραγματα εκει χωρις κτηνιατρο.
Ολα αυτα βεβαια μεχρι να ερθει καποια στιγμη ο περιβοητος κτηνιατρος, (αυτον απο την Λερο δεν εννοεις;) και να το δει.:worry:

Απάντηση: Περίεργο σημάδι στην μύτη και την μουσούδα του γατούλη μου.. να ανησυχ

ιωαννα εισαι εδω;σου εγραψα στο fb!!!!!

μοιαζουν αρκετα παντως και με του δικου μου οταν τον ειχα μαζεψει απ εξω. μου ειπαν οτι ειναι ακμη και του καθαριζα τη μυτη καθε μερα, νομιζω εβαζα και μια αλοιφη δε θυμαμαι ποια ομως. αν ειναι αυτο δεν ειναι τιποτα θα φυγουν.

μοιαζουν αρκετα παντως και με του δικου μου οταν τον ειχα μαζεψει απ εξω. μου ειπαν οτι ειναι ακμη και του καθαριζα τη μυτη καθε μερα, νομιζω εβαζα και μια αλοιφη δε θυμαμαι ποια ομως. αν ειναι αυτο δεν ειναι τιποτα θα φυγουν.

παντως εχει και μυξουλες και τσιμπλες, μηπως τα κακαδια που λες ειναι απο αυτα? μπορεις να τα καθαρισεις με ενα πανακι με ζεστο νερο.

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back