Fotini
Διάσημο μέλος
ευχαριστω για την ταχυτατη αποκριση
η απορια μου ειναι η εξης:
το γατακι δεν μπορει να σκαρφαλωσει - γαντζωθει στο πλεγμα και να το ξεπερασει απο πανω βγαινωντας παλι εξω?
Η μηπως εγω ειμαι απλα υπερπροστατευτικος? (πραγμα συνηθες)
Φυσικά και μπορεί! Γι' αυτό καλό θα είναι να μην το αφήνεις χωρίς επιτήρηση όποτε βγαίνει στο μπαλκόνι

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
xarisgaton
Νεοφερμένο μέλος
γεια σας γατογονεις!! συντομα μετακομιζουμε στο καινουριο μας σπιτι το οποιο εχει μεγαλη βεραντα και σκεφτομαι να βαλω την αμμο για τα γατουδια μου εξω, κυριως για να γλυτωσω την μυρωδια μεσα στο σπιτι! σκεφτομαι να βαλω στο πααρθυρο πορται για να μπαινοβγαινουν ελευθερα οποτε θελουν ! αυτο που θα ηθελα να μου πειτε ειναι πως πρεπει να ειναι το καγκελο για να μην κυνδυνευουν να πεσουν απο κατω! αρκει να το ντυσω με το πλαστικο διχτυ η χρειαζεται και κατι αλλο? ηθελα να σας θυμησω οτι εχω τον Χαρη εναν παχουλουτσικο και ηρεμο χρυσο γατουδι και το Μενιο ο οποιος ειναι απιστευτα ζωηρος και σκαρφαλωνει παντου....

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
annistep
Νεοφερμένο μέλος

sofia-moyra
Νεοφερμένο μέλος
Καλή χρονιά σε όλους!

Αυτές τις όμορφες και ήρεμες ημέρες των γιορτών συνέβη κάτι που λειτούργησε σαν εφιάλτης στο μυαλό μου

Μένω στον 5 όροφο και θεωρούσα ότι το ύψος θα τρόμαζε τη μικρή και δεν θα της έμπαιναν ιδέες να πηδήξει. Πάρολα αυτά έντυσα με καλάμι τα μπαλκόνια που είχε πρόσβαση. Εκεί λοιπόν που νόμιζα ότι δεν υπάρχει θέμα, μεταξύ παιχνιδιού και τρεξίματος μέσα στο σπίτι, βγαίνει έξω και σκαρφαλώνει πάνω στο καλάμι!
Μου κόπηκε το αίμα! Απο τότε έχω συνέχεια το άγχος μη βγει έξω...
Υπάρχει τρόπος για να αντιμετωπισθεί αυτή η κατάσταση... αναρωτιέμαι...
moukelis
Επιφανές μέλος
sofia-moyra
Νεοφερμένο μέλος
sofia-moyra
Νεοφερμένο μέλος
Μαρίνα16704
Νεοφερμένο μέλος
Δοκίμασα επίσης να της βάζω λουράκι (όταν είμαι εκεί φυσικά) και να ανοίγω για λίγο, όμως η καημένη δε λέει να καταλάβει οτι ότι και να κάνει δεν πρόκειται να απελευθερωθεί, με αποτέλεσμα να κάνει σα δαιμονισμένη, έτσι κι εγώ μετά από πέντε λεπτά κλείνω την πόρτα, και της βγάζω το λουράκι..
tim569
Νεοφερμένο μέλος
το μπαλκονι ανεβαινοντας στο μπλε παιχνιδι που του χεις
η στο τραπεζακι που ειναι το σπιτακι του? οπως φαινετε στη
φωτο το πλεγμα δεν παει ψηλα και το γατι αμα σκαρφαλωσει
στα παραπανω που σου ειπα με ενα πολυ μικρο πηδηματακι
βρησκετε στο κενο η μπηπως η φωτο δινει λαθος εντυπωση.
moukelis
Επιφανές μέλος

ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Καλή χρονιά σε όλους!
Αυτές τις όμορφες και ήρεμες ημέρες των γιορτών συνέβη κάτι που λειτούργησε σαν εφιάλτης στο μυαλό μου
Μένω στον 5 όροφο και θεωρούσα ότι το ύψος θα τρόμαζε τη μικρή και δεν θα της έμπαιναν ιδέες να πηδήξει. Πάρολα αυτά έντυσα με καλάμι τα μπαλκόνια που είχε πρόσβαση. Εκεί λοιπόν που νόμιζα ότι δεν υπάρχει θέμα, μεταξύ παιχνιδιού και τρεξίματος μέσα στο σπίτι, βγαίνει έξω και σκαρφαλώνει πάνω στο καλάμι!
Μου κόπηκε το αίμα! Απο τότε έχω συνέχεια το άγχος μη βγει έξω...
Υπάρχει τρόπος για να αντιμετωπισθεί αυτή η κατάσταση... αναρωτιέμαι...
Welcome to the club. Το ίδιο και εγώ πέρασε την καλαμωτή η μικρή και ψάχνω να βρω λύσεις

Eva82
Νεοφερμένο μέλος
Έχω και εγώ το ίδιο πρόβλμα!!
Την προηγούμενη εβδομάδα και για πρώτη φορά..έφυγε από το μπαλκόνι του 2ου (που είναι σαν 3ου)..και βρέθηκε στο μπαλκόνι του 1ου!!! Ξαφνικά οι γείτονες βρέθηκαν με γατάκι σπίτι τους στι 1:30 το βράδυ!!!!
Πανικός!!!
Τι να κάνω? Σκέφτομαι μήπως βάλω καλαμιές, αλλά να ξεπερνούν το κάγκελο κατά 20 εκ. για να μην μπορεί να έχει πάτημα στο κάγκελο, τα καλάμια θα τα βάλω από την εσωτερική πλευρά!
Τι λέτε? Έχετε να μου προτείνετε κάτι???
NiaR
Πολύ δραστήριο μέλος
Επισης μπορεις να βαλεις το πλαστικο κλασσικο δυχτυ που βαζουν και για τα παιδακια, πιο ψηλό απο το καγκελο σου και να του δωσεις ψηλα κλίση προς τα μεσα για να τα εμποδιζει να πηδηξουν
Μαρίνα16704
Νεοφερμένο μέλος
DaisyTakis
Νεοφερμένο μέλος
Ζητώ την βοηθεια σας και τη γνωμη σας γιατι εχω απελπιστει !!!
Δοκιμασα να βαλω καλαμωτη και σκαρφαλωνει την αλλαξα με πλαστικο (αυτο με τα τετραγωνακια )και παλι σκαρφαλωνει!!!! Τι να βαλω να μην σκαρφαλωνει!
Το ενδεχομενο να ρισκαρω και να το αφησω ετσι το αποκλειουμε γιατι ο μικρος μου δεν εχει βγει ποτε στη ζωη του εξω απο το σπιτι και δεν ξερει τους κινδυνους και περα απο αυτο ζω διπλα σε λεωφορο και δεν ρισκαρω τετοιο πραγμα σε καμια περιπτωση! ΒΟΗΘΕΙΑ!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
natalouko
Επιφανές μέλος
Έχεις δοκιμάσει το πλαστικό πλέγμα να το βάλεις από την έξω πλευρά στα κάγκελα???Ζητώ την βοηθεια σας και τη γνωμη σας γιατι εχω απελπιστει !!!
Δοκιμασα να βαλω καλαμωτη και σκαρφαλωνει την αλλαξα με πλαστικο (αυτο με τα τετραγωνακια )και παλι σκαρφαλωνει!!!! Τι να βαλω να μην σκαρφαλωνει!
Το ενδεχομενο να ρισκαρω και να το αφησω ετσι το αποκλειουμε γιατι ο μικρος μου δεν εχει βγει ποτε στη ζωη του εξω απο το σπιτι και δεν ξερει τους κινδυνους και περα απο αυτο ζω διπλα σε λεωφορο και δεν ρισκαρω τετοιο πραγμα σε καμια περιπτωση! ΒΟΗΘΕΙΑ!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
DaisyTakis
Νεοφερμένο μέλος
Έχεις δοκιμάσει το πλαστικό πλέγμα να το βάλεις από την έξω πλευρά στα κάγκελα???![]()
Δεν εχει νοημα να το κανω αυτο γιατι τα καγκελα δεν ξεκινανε απο κατω. Εχει μισο μετρο τοιχακι στο μπαλκονι και απο πανω μισο μετρο καγκελα. Ετσι θα μπορει να ανεβει στο τοιχακι και ανετα να σκαρφαλωσει στο πλεγμα.

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
ακου τι σκεφτομαι και εγω....μπορεις να δοκιμασεις να βαλεις πολυ σκληρο και χοντρο διαφανες πλαστικο...πουλανε με το μετρο...αυτο,δεν εχει πουθενα να γαντζωθει και γλιστραει κιολας...επισης στο τελειωμα του(στην κορυφη)προσπαθησε να το κανεις να γερνει προς τα μεσα...

CoffeeBlack
Εκκολαπτόμενο μέλος

Παράξενο που σε σας δεν δούλεψε... Αυτό με το πλαστικό ακούγεται καλό, όμως δεν το έχω δοκιμάσει.
aretha
Περιβόητο μέλος

Η λύση στην οποία είχα καταλήξει εγώ παλιότερα, όταν είχα γατούλα με παρόμοιες διαθέσεις, ήταν το σαμαράκι:
Για διάφορες πατέντες περίφραξης, δες κι αυτό το παλιότερο θέμα.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 27 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool
)