Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Ευχαριστώ πουπουλίνα! Και να πω ότι την ιδέα για την καλαμωτή την πήρα από το φόρουμ!
Τόσο ελεύθερο πνεύμα η πούπη; Και νόμιζα ότι τα θηλυκά δεν έχουν τάσεις φυγής...Γιατί τα δικά μου κοριτσάκια ποτέ δεν αποπειράθηκαν να σκαρφαλώσουν στα κάγκελα. Πάντα με τα ατίθασα αγοράκια είχαμε θέμα...
δεν νομιζω οτι ειναι τασης φυγης..αλλα μαλλον τασης εξερευνησης..ειναι διαολου καλτσα...θελει να πηγαινει παντου...με οποιον τροπο σκαρφιστει...αστα να πανε...να δω τι θα κανω στο καινουργιο σπιτι...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Selina Kyle
Τιμώμενο Μέλος
Εγώ την καλαμωτή την έχω βάλει έτσι.
Από κάτω δεν χωράει να περάσει γιατί έιναι καλά τεντωμένη και δεμένη στα κάγκελα. Και τα καλάμια ξεπερνούν την κουπαστή για να μην μπορεί να πηδάει πάνω της. Ο Ραντάκος έχει προσπαθήσει να σκαρφαλώσει αλλά δεν τα κατάφερε (και εύχομαι να μην τα καταφέρει ποτέ!!!)
Υ.Γ. Τα ξερά φύλλα στο πάτωμα είναι για ντεκόρ, δεν είναι άπλυτη η βεράντα!![]()
Πολύ όμορφο κι αυτό!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Πολυ ομορφο,αλλα κανενα απο τα δικα μου δε θα εμενε μεσα...
ΝΟΝΗ
Νεοφερμένο μέλος
Συνημμένα
moukelis
Επιφανές μέλος
Παρα πολυ βολικο...Δε σου κοβει πολυ φως ομως;
ΝΟΝΗ
Νεοφερμένο μέλος
Συνημμένα
moukelis
Επιφανές μέλος
Εμενα το κοτετσοσυρμα θα το ριξουν αν σκαρφαλωσουν πανω του...το εχω δει ηδη μια φορα να συμβαινει...
ΝΟΝΗ
Νεοφερμένο μέλος
Συνημμένα
-
DSC00005.JPG1,6 MB · Εμφανίσεις: 276 -
DSC00004.JPG1,5 MB · Εμφανίσεις: 482 -
DSC00003.JPG1,1 MB · Εμφανίσεις: 1.488 -
DSC00002.JPG1,1 MB · Εμφανίσεις: 174 -
DSC00001.JPG1,6 MB · Εμφανίσεις: 1.133 -
DSC00001.JPG1,6 MB · Εμφανίσεις: 1.133 -
DSC00002.JPG1,1 MB · Εμφανίσεις: 174 -
DSC00003.JPG1,1 MB · Εμφανίσεις: 1.488 -
DSC00004.JPG1,5 MB · Εμφανίσεις: 482 -
DSC00005.JPG1,6 MB · Εμφανίσεις: 276
moukelis
Επιφανές μέλος
Εννοουσα η πέργκολα,δε σου κοβει το φως;Σκεφτομουν κι εγω να κανω μια κατασκευη σαν τεραστιο κλουβι,φτιαγμενο απο περγκολες,γι'αυτο ρωταω.
ΝΟΝΗ
Νεοφερμένο μέλος
Συνημμένα
moukelis
Επιφανές μέλος
Ωραια,τοτε κι εγω μαλλον ετσι θα το κανω!

ΝΟΝΗ
Νεοφερμένο μέλος
το μειονέκτημα είναι ότι στο σημείο που θα βάλεις το καφασωτό θα είναι δύσκολη η συντήρηση των καγκελων (βαψιμο).Τα δικά μου κάγκελα είχαν ήδη αρχίσει να χαλάνε όταν έφτιαξα τη κατασκευή (ήταν επιτακτική ανάγκη να φτιαχτεί άμεσα ),οπότε τώρα τα άφήνω όπως είναι κι όσο κρατήσουν.Αν κάνεις τη μία πλευρά από τη μια μεριά των καγκελων σα πορτα να ανοίγει δεν θα έχεις πρόβλημα στο να τα βάφεις
moukelis
Επιφανές μέλος
Δεν εχει καγκελα εκει που θελω να τη βαλω,για να καταλαβεις θελω να κανω ενα μεγαλο κυβο φτιαγμενο απο καφασωτο.
ΝΟΝΗ
Νεοφερμένο μέλος
τότε θα είναι πανεύκολο .Προσοχή στα νταμάκια του καφασωτου να είναι μικρότερα απο το κεφάλι της γάτας
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Καλησπερα.Ναι..ειναι πολυ επικυνδινο.Εχουμε πολλες περιπτωσεις γατιων που εχουν πεσει..και δεν ηταν και μικρα...Εγω στη θεση σου θα το εκλεινα οπωσδηποτε.

ναι ε?ε τότε θα το κλείσω αμέσως τώρα..
CoffeeBlack
Εκκολαπτόμενο μέλος
μήπως είναι επικίνδυνο?αυτό το κάνει από 6 μηνών..τα γατιά έχουν αίσθηση του ύψους?καταλαβαίνει ?
Αίσθηση του ύψους μπορεί να έχουν, όμως δεν αποκλείονται τα ατυχήματα γιατί μπορεί να γλιστρήσει κατά λάθος π.χ. αν τρομάξει ή αν δει κανένα ζουζουνάκι και θέλει να το κυνηγήσει. Γι' αυτό κλείσ' το, να μην έχεις να ανησυχείς!

riu&melo
Νεοφερμένο μέλος
Μετακόμισα τέλη Μαίου στον 6ο όροφο. αρχές ιούνη έπεσε απ τον 6ο και την γλύτωσε πολυυυυυυυυυυυυυυ φτηνά με σπασμένη κνήμη-περόνη και μια λάμα στο πόδι. αρχές ιούλη που άρχισε πάλι να χοροπηδά πηδούσε στο δίπλα μπαλκόνι και ρέμβαζε...
εχω καλαμωτες, εχω βάλει στην εσοχή ντουλάπα 1.80 και πάλι πηδούσε δίπλα. όλο το καλοκαίρι με κλειστα παράθυρα τη βγάλαμε. φετος μάλον θα βάλουμε σίτες αλλά και το σαμαράκι που ειδα πολυυυυυυυυυυυυυυυυυυ καλο μου φάνηκε!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mickey mouse
Διάσημο μέλος
. Δεν έχω βάλει καλαμωτή βέβαια γιατί δεν χρειάζεται αλλά στα κενά έχω βάλει πλέγμα στερεωμένο γερά στις βάσεις απο τις γλάστρες. Ελπίζω να φαίνεται η διάφανη τέντα.Όπως βλέπεις η Πούπσυ μου εξακολουθεί και λατρεύει το στηθαίο για τον περίπατό της αλλά πλέον δεν έχω τίποτα να φοβηθώ.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Συνημμένα
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 27 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool