aiorasky
Πολύ δραστήριο μέλος
( Δεν την ειδα την εκπομπη και δεν εχω ιδεα τι στο καλο λεει παλι ο φιλος μου Χαρδαβελας, ! Μπορουν λεει να κανουν διαφορα.καλε; πΟΙΑ ΠΑΙΔΙΑ

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aiorasky
Πολύ δραστήριο μέλος
Το ειδε κανεις;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mimikaki
Διάσημο μέλος
aiorasky
Πολύ δραστήριο μέλος

Κανω καλο παστιτσιο και αυτο θελει ειδικες δυναμεις!

mimikaki
Διάσημο μέλος
Αναλογα τι εννοει κανεις με το ειδικες δυναμεις. Ρωτα να μου πεις τι ακριβως λεγανε οι τρελοι και θα σου πω!
Κανω καλο παστιτσιο και αυτο θελει ειδικες δυναμεις!![]()

δεν ξερω για το παστιτσιο αλλα απο διαισθηση πως τα πας???Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aiorasky
Πολύ δραστήριο μέλος
mimikaki
Διάσημο μέλος
Αν γραψω εδω τωρα χυμα θα θεωρηθω ψωναρα τρελη,() αλλα η αληθεια ειναι πως πιστευω στη διαισθηση και με εχει βοηθησει στη ζωη μου. Καποτε που ειχα κανει ενα τεστ και ?καλα? για την αυρα μου ειπαν οτι εχω μοβ- μπλε αυρα ή κατι τετοιο μυστηριο χρωμα, δεν θυμαμαι.
Και τι σημαινει αυτο;Ειμαι λιγακι μουντη, ε;
( Γελαω, αλλα ειμαι περιεργη να μαθω τι λεει ο Χαρδαβελας ΛΑΤΡΕΥΩ ΤΟΝ ΧΑΡΔΑΒΕΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΟΣ. μΕ ΞΕΚΟΥΡΑΖΕΙ)
εμενα με ψιλοεκνευριζει ο χαρδας(προτιμω νικολουλη) αλλα εχει καποια ωραια θεματα κατα καιρους... αυτο με την αυρα σαν την δικια σου ελεγε.. το τεστ με την αυρα πως το κανουν? θελω και εγω!!
aiorasky
Πολύ δραστήριο μέλος

Δηλαδη.....Ειμαι εξωγηινος!!ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ!

(Κατι ειχα ψιλιαστει)

mimikaki
Διάσημο μέλος
Κατσε...εφαγα φλασια... τι εννοεις οταν λες οτι ηρθαμε εμεις τα παιδια του Χαρδαβελα να σας σωσουμε;
Δηλαδη.....Ειμαι εξωγηινος!!ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ!
(Κατι ειχα ψιλιαστει)![]()
ET phone homeeee

aiorasky
Πολύ δραστήριο μέλος

aiorasky
Πολύ δραστήριο μέλος
Εγω ομως ειμαι εξωγηινος και αρχισε τωρα να μ αρεσει η ιδεα

aiorasky
Πολύ δραστήριο μέλος

Ηρθα να σωσω τη γηηηηηη!
χα!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aiorasky
Πολύ δραστήριο μέλος

mimikaki
Διάσημο μέλος
Νατο! Ειμαι σιγουρα εξωγηινος! μολις εγινα cat lover!![]()
xα χα!!! λοιπον οταν βρεθουμε για τον καφε στις 4 περιμενω να με παρεις στον πλανητη σου!!!!

RedCat
Διάσημο μέλος
Και μένα μ'αρεσουν αυτες οι ιστορίες με την αύρα των ανθρώπων και την διαίσθηση καθώς και την θετική ή αρνητική ενέργεια που ΄"κουβαλαει" κάποιος..
mimikaki
Διάσημο μέλος
εγω ως μεγαλύτερη δεν είμαι σίγουρα παιδί του Χαρδαβέλα. Είμαι παιδί της Gerber (οι μεγαλύτεροι σίγουρα θα θυμούνται αυτά τα νιανια που μας εδιναν ως μωρα να φάμε). Ε μια ψιλομεταλλαξη πάθαμε και μεις μην νομιζεις...
Και μένα μ'αρεσουν αυτες οι ιστορίες με την αύρα των ανθρώπων και την διαίσθηση καθώς και την θετική ή αρνητική ενέργεια που ?"κουβαλαει" κάποιος..

εγω τρελαινομουν για αυτες τις τροφες! στο βαζακι!!! πως θα μαθουμε την αυρα μας ομως??? ας πει καποιος που ξερει!!!
aiorasky
Πολύ δραστήριο μέλος

Κατι τετοια σε βαζακια εχω φαει και γω!
RedCat
Διάσημο μέλος
Τα γατάκια σας καλά? εμένα ο δικός μου σήμερα που κρύωσε λίγο ο καιρός έχει γίνει τρελός μαμακιάς. Δεν ξεκολλάει από πάνω μου...(τα καλά και συμφεροντα)

RedCat
Διάσημο μέλος
έχετε κάποιες Εξτρα δυνατότητες. Διακτινίζεστε ας πούμε? αλλάζετε χρώμα? κάτι χρησιμο τελοσπαντων ή έστω κάτι για πλάκα???
για ενημερωσε μας να "κοιταχτούμε" και εμείς ...
Καλή κυριακή αν δεν τα ξαναπούμε...
kelly
Εκκολαπτόμενο μέλος
εγω τρελαινομουν για αυτες τις τροφες! στο βαζακι!!!
πως θα μαθουμε την αυρα μας ομως??? ας πει καποιος που ξερει!!!
Για να δεις την αυρα σου θελει εξασκηση..Καθε βραδυ πριν κοιμηθεις να ακουμπας το χερι σου στον τοιχο σε σκοτεινο χωρο και να το παρατηρεις στις ακρες των δακτυλων.μετα απο αρκετες φορες που θα εξασκηθεις θ'αρχισεις να βλεπεις ενα αμυδρο χρωμα στις ακρες των νυχιων σου, ωσπου τελικα μετα απο καποιο διαστημα θα το δεις καθαρα..Μπορει να ειναι κ δυο χρωματα..το δικο μου ειναι μπλε και κιτρινο..απλως θελει υπομονη..καλη επιτυχια!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool