kounelaki
Περιβόητο μέλος
Πριν ξεκινησω να αναλυσω τις προσωπικες μου σκεψεις και μονο, θελω να υπενθυμισω το απαραβατο δικαιωμα στην ελευθερια του λογου που εχει ο ανθρωπος. Ο καθενας μπορει να συζηταει ο,τι θελει (οποιος δεν θελει δεν συμετασχει) και οποιος θελει εχει το ελευθερο του να κρινει,αλλα ΙΔΕΕΣ μονο και οχι ΑΤΟΜΑ. Και φυσικα να μην προσβαλει τον αλλο για τις επιλογες του κρινοντας με βαση τα δικα του "πρεπει" και το τι θεωρει ηθικα αποδεκτο για το ατομο του.
Το one night stand ειναι αυτο που λεμε σεξ της μιας νυχτας με καποιον/α που δεν θα τον ξαναδεις ποτε. Ειναι απο πολλους κατακριτεο με το επιχειρημα οτι δεν νιωθεις για τον αλλον τιποτα και οτι δε διαφερει απο τον αγοραιο ερωτα! [Εδω να επισημανω οτι πιστευω πως σαφως το σεξ μεταξυ δυο ερωτευμενων που γνωριζονται καιρο ειναι πιο απολαυστικο-αλλα και παλι ολα ειναι σχετικα. Μπορει να κανεις τελικα καλυτερο σεξ με εναν αλλον παρα με αυτον που εχεις σχεση πολυ καιρο! Ποτε δεν ξερεις...] Υπαρχει λοιπον καποιος που να μπορει να ορισει το χρονικο ευρος αναπτυξης αλλα και εκπληρωσης συναισθηματων; Αν υπαρχει "κεραυνοβολος ερωτας" ως συναισθημα γιατι να μην υπαρχει και ως πραξη; Ο χρονος ειναι αυτος που οριζει την "συναισθηματικη ανυπαρξια" ενος one night stand ή η πραξη αυτη καθεαυτη; Δεν ξερω αλλα πιστευω οτι τα αισθηματα των ανθρωπων μπορουν να φουντωσουν και να σβήσουν σε διαστημα ακομα και μικρότερο της μιας νυχτας... Όπως οταν βλεπεις μια ταινια που αναλογα με την εξελιξη της αισθανεσαι και κατι διαφορετικο...
Όχι...η ζωη μας δεν ειναι ταινια. Τα συναισθηματα μας ομως ανταποκρινονται στο καθε στιγμιαιο ερεθισμα... εκτος κι αν είναι τοσο καθυποταγμενα στην λογικη του χρονου ή της αεναης επιβεβαιωσης. Πραγμα που δεν ξερω ποσο αυθορμητα τα κανει... Αλλα και ο αυθορμητισμος εχει συναισθηματικο εφαλτηριο. Ή κάνω λαθος;
Και δεν ειναι μονο ο συναισθηματικος ερωτας που οδηγει στον ερωτικο εναγκαλισμο. Υπαρχουν και αλλα συναισθηματα ή ενστικτα που δεν ειναι αμελλητεα ουτε κατακριτεα. Και σιγουρα δεν ονομαζουν αυτόν τον εναγκαλισμο "κενο συναισθηματων"!
Και παλι ομως ολα εχουν να κανουν με τον τροπο που λειτουργει ο καθε ανθρωπος. Θεωρω πολυ πιο κατακριτεο να εισαι σε σχεση και να κανεις σεξ επειδη ετσι πρεπει,για να ευχαριστησεις τον αλλο,επειδη θα θυμωσει που εχετε πολυ καιρο να το κανετε,επειδη θελεις να σου κανει καποιο χατηρι κτλ, παρα το να εισαι ελευθερη και να κανεις one night stand με εναν τυπο που σε γοητευσε. Αλλωστε στο one night stand ολα ειναι πολυ αληθινα και αυθορμητα. Ποιος δεν εχει νιωσει το αισθημα που με μια ματια να νιωθεις πως σε χτυπησε ρευμα? Με ενα αγγιγμα να παραδινεσαι?
Ε εκει δεν χωραει λογικη και δευτερη σκεψη...Αλλωστε ερωτας και λογικη δεν πανε μαζι.Δεν ξερω αν ειναι θεμα ηθικης ή διαφορετικης αντιληψης των ερωτικων σχεσεων... Αλλα θεωρω επισης οτι υπαρχει μια νοσηρη κοινωνικη πραγματικοτητα, ενα δεδομενο κατεστημενο που οριζει ποιοι και γιατι εχουν δυνατοτητες επιλογων και απο εκει και περα μονο αυτοι εχουν θεματα προς διαχειριση. Να μην αναφερθω πως χαρακτηριζοταν παλιοτερα μια κοπελα που θα εκανε κατι τετοιο (οτι ανοιγει τα ποδια στον οποιονδηποτε
) αλλα ακομη και σημερα... Και πως θα χαρακτηριζονταν οι αντρες (μαγκες,ωραιοι κτλ). Αλλα αληθεια οι αντρες με ποιες το κανανε?
Γιατι κατακρινουν πολλοι τις γυναικες που το προτιμουν...; ο ερωτας δεν εχει διακριση...To one night stand ειναι κατι πολυ ωραιο οταν δεν εχεις σχεση!Ειναι ωραιο με την εννοια οτι μαζευεις εμπειριες ενω παραλληλα ικανοποιεις και τις επιθυμιες σου,χωρις να περιοριζεσαι απο δεσμευσεις ... (Ομως να διευκρινησω οτι για να μαζεψεις εμπειριες δεν σημαινει οτι θα πηγαινει καποιος/α με διαφορετικη/ο καθε μερα...τοτε κατι τρεχει......)
Εξαλλου αν το σεξ επρεπε να πηγαινει απαραιτητα με τη σχεση οι ανθρωποι που ειναι αγαμοι ή εκτος σχεσης τι θα επρεπε να κανουν; Να αναζητουν διαρκως την επομενη σχεση ή να κλειστουν σε μοναστηρι? Γιατι η επαφη με το αλλο φυλλο ειναι κι αυτο μια βιολογικη και συναισθηματικη αναγκη και μαλιστα απο τις βασικες για να ειναι ενας ανθρωπος ψυχικα υγιης.
Ευκολα καταληγει καποιος να αποτασσεσαι το εφημερο σεξ και λεει δεν αραζω με εναν συντροφο να μην εχω να σκεφτομαι περι ηθικης κτλ (αν και βαση εκκλησιας παντα η ηθικη σου παει περιπατο αν ανοίγεις τα ποδαρακια πριν το «η δε γυνη να φοβειται τον αντρα»). Εκει λοιπον που θα κοιτας το ταβανι-αντε και στην καλυτερη τον τοιχο-θα αποζητησεις την εφημερη ηδονη με τους Ν αγνωστους εραστες που και πιο τρυφεροι ηταν και δεν κοιμοντουσαν στο πρωτο μισαωρο!

Γιατι ολες οι σχεσεις φθινουν μετα απο καποιο χρονικο διαστημα,κακα τα ψεμματα... Και τιποτα δεν εχει το ιδιο παθος οπως παλια.
Που καταληγουμε?Οτι ολα εχουν να κανουν με τον τροπο που θα σκεφτει καποιος εκεινη τη στιγμη,με τον λογο που το κανει... Η ιστορια αλλωστε μας εχει δειξει οτι πολλα one night stands εξελιχτηκαν σε σχεσεις και μαλιστα αρκετα παθιασμενες. Σε ολα παιζει ρολο η χημεια,ναι..αυτο το σιχαμενο μαθημα που καναμε στο Λυκειο!! Γιαυτο καλυτερα ποτε μη λες ποτε, δεν ξερεις η ζωη πως θα σου τα φερει! Μπορει να λες "οχι δεν θα κανω ποτε κατι τετοιο" και την αλλη στιγμη η ζωη να σου τα ανατρεψει ολα,να γνωρισεις το μεγαλο παθος και με ενα αγγιγμα να καταληξεις σε αυτο που αλλοτε κατηγορουσες. Τωρα το αν θα συνεχιστει σε κατι παραπανω αυτο ειναι αλλο θεμα,το παθος ομως θα υπαρχει.
Επισης,ποιο το αντικειμενικο κριτηριο για το πως "ειναι σωστο" να ξεκινησει μια σχεση,για το πως μπαινουν οι "σωστες βασεις" σε μια σχεση? Γιατι να μη ειναι ηθικα αποδεκτη μια σχεση που ξεκινησε απο one night stand και εχει μικροτερη κοινωνικη αξια απο αυτην που ξεκινησε περιμενοντας ο ενας τον αλλο να του ερθει το παθος για σεξ? Αχ,αυτες οι προκαταληψεις μας φαγανε!

Εκτος απ'αυτο θεωρω τουλαχιστον υποκριτικο να ακουω κοπελες που δηλωνουν οτι δεν θα το εκαναν ποτε και πρεπει να αγαπησουν για να το κανουν και μαλιστα να κατακρινουν οσες το εχουν κανει,αλλα απο την αλλη μια χαρα θα το εκαναν με τον Σακη Ρουβα,τον Τζορτζ Κλουνει,τον Μπραντ Πιτ ή οποιον αλλο!Τι,νιωθουν βαθεια αισθηματα για τον Ρουβα,τον Κλουνει ή τον Πιτ??
Και για οσους θα πουνε "μα δεν ειναι πια το παν το σεξ" εχω να πω οτι κατα τη γνωμη μου οταν εισαι ακομη στα μελια ναι,το σεξ δεν εχει τοση αξια... Στο περας ομως των χρονων σε μια σχεση ισως να αποκτα μεγαλυτερη αξια. Και ισως απο αυτη τη λανθασμενη νοοτροπια να εχουμε σημερα τοσο μεγαλο αριθμο χωρισμενων,μόνων ή απατημενων ανθρωπων.
Αυτες βεβαια ειναι οι προσωπικες μου αποψεις.
Μπορει να κανω και λαθος...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
υπαρχουν και καλα και αρνητικα πραγματα στο ons. Εγω προσωπικα τους περισσοτερους του αντιθετου φυλου που το κανουν συστηματικα τους θεωρω players και μαλιστα τεινουν να γινονται αρκετα αποτομοι και χυδαιοι οταν τους απορριπτεις. Εγω παντως δεν εχω κανει κατι τετοιο και προς το παρον ειμαι παγερα αδιαφορη. Δεν ξερω αν μου τυχει κατι στο μελλον που θα με κανει να αλλαξω γνωμη. Επισης οι περισσοτερες περιπτωσεις γινονται μετα απο πολυ ποτο και οπως και να εχει δεν εχεις καθαρο μυαλο. Κατι αλλο που θεωρω παρα πολυ σημαντικο σε τετοιου ειδους καταστασεις ειναι με ποιον το κανεις. Αν ειναι καποιος σχετικα ή εντελως αγνωστος, δεν ειναι και οτι καλυτερο θα μπορουσε να κανει μια κοπελα. Δεν ξερεις τιποτα για τον τυπο και την σεξουαλικη ζωη του και ισως να ειναι λιγο επικινδυνο να προχωρησεις μονο και μονο απο το παθος μια στιγμης. Λεω επικινδυνο γιατι υπαρχουν ΣΜΝ τα οποια μεταδιδονται ακομα και με την χρηση προφυλακτικου.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιωάννα-μπιάνκα
Πολύ δραστήριο μέλος
Καλημέρα.Είμαι σίγουρη ότι δεν θα κάνω one night stand στη ζωή μου.Δεν μου αρέσει ο άλλος να με βλέπει μόνο σαν κρέας..Στην τελική άμα μου αρέσει και του αρέσω και υπάρχει αληθινό ενδιαφέρον θα μπορούσαμε να γνωριστούμε, να μάθουμε ο ένας τον άλλον και μετά βλέπουμε...Θα ένιωθα πολύ φτηνή αλλιώς..
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
Εγω δεν εχω κανει ποτε στην ζωη μου, ομως δεν μπορω να κρινω καποια που το κανει. Το θεμα ειναι να μην μπερδευουμε τις εννοιες, δλδ κανεις one night stand, καθαρα για σεξουαλικο σκοπο, δεν ζητας κατι απτον αλλο περαν απο το ικανοποιησει και να τον ικανοποιησεις..το κακο γινεται οταν νομιζουμε οτι πηγαινοντας με τον αλλο απο την πρωτη μερα , θα τον τυλιξουμε και θα γινει μια κανονικη σχεση που ξεκινησε ετσι..για μενα ειναι λαθος αυτο.
ιωάννα-μπιάνκα
Πολύ δραστήριο μέλος
συμφώνω απόλυτα σε αυτό..εννοείται πως κανένας δεν κρίνει τον άλλον απλά εγώ καθαρά θα ένιωθα ότι πέφτω πολύ χαμηλά..υπάρχουν και οι δονητές άμα δεν αντέχουμε άλλο!!το κακο γινεται οταν νομιζουμε οτι πηγαινοντας με τον αλλο απο την πρωτη μερα , θα τον τυλιξουμε και θα γινει μια κανονικη σχεση που ξεκινησε ετσι..για μενα ειναι λαθος αυτο.
δεν νομίζω οτι ο οποιοσδήποτε ξένος θα με ικανοποιούσε παραπάνω..Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
ο καθε ανθρωπος λειτουργει διαφορετικα, αλλα οκ αμα εισαι συνειδητοποιημενη τι κανεις, γιατι γινεται και οτι μονο σεξ θα παιξει με τον αλλο ειναι πολυ διαφορετικο απο το να πιστευεις οτι ο αντρας θα σε δει περαν απο σωματικο..ειχα φιλες που εκαναν one night stand , το προβλημα ειναι οτι πολλες νομιζαν οτι κερδιζαν τον αλλο με αυτο..που ειναι για μενα το πιο λιγο γελειο να πιστευεις οτι ο αλλος θα σε δει πιο σοβαρα περαν απο sex partner.
kounelaki
Περιβόητο μέλος
Συμφωνω απολυτα. Υπαρχουν και πολλα αρνητικα αλλα δεν ειναι δα και κατι το δαιμονικο και οτι ειναι "καπως" οσες το χουν κανει!Αυτο θεωρω πολυ προκατειλημενο. Αλλα επειδη καποιοι κανουν κακη "χρηση" του να το πω ετσι εχει κατηγορηθει πολυ.υπαρχουν και καλα και αρνητικα πραγματα στο ons. Εγω προσωπικα τους περισσοτερους του αντιθετου φυλου που το κανουν συστηματικα τους θεωρω players και μαλιστα τεινουν να γινονται αρκετα αποτομοι και χυδαιοι οταν τους απορριπτεις. Εγω παντως δεν εχω κανει κατι τετοιο και προς το παρον ειμαι παγερα αδιαφορη. Δεν ξερω αν μου τυχει κατι στο μελλον που θα με κανει να αλλαξω γνωμη. Επισης οι περισσοτερες περιπτωσεις γινονται μετα απο πολυ ποτο και οπως και να εχει δεν εχεις καθαρο μυαλο. Κατι αλλο που θεωρω παρα πολυ σημαντικο σε τετοιου ειδους καταστασεις ειναι με ποιον το κανεις. Αν ειναι καποιος σχετικα ή εντελως αγνωστος, δεν ειναι και οτι καλυτερο θα μπορουσε να κανει μια κοπελα. Δεν ξερεις τιποτα για τον τυπο και την σεξουαλικη ζωη του και ισως να ειναι λιγο επικινδυνο να προχωρησεις μονο και μονο απο το παθος μια στιγμης. Λεω επικινδυνο γιατι υπαρχουν ΣΜΝ τα οποια μεταδιδονται ακομα και με την χρηση προφυλακτικου.
Ακριβως!Σε ολα παιζει ρολο το πως σκεφτεσαι. Εκτος ομως απο το "ειμαι συνειδητοποιημενη,θα γινει μονο σεξ" που το θεωρω πολυ εντιμο και ωριμο,υπαρχουν και περιπτωσεις οπως ανεφερα που μπορει απλα να προκειψει λογω χημειας,λογω ψυχολογιας κ.α. ειναι πολλα!ο καθε ανθρωπος λειτουργει διαφορετικα, αλλα οκ αμα εισαι συνειδητοποιημενη τι κανεις, γιατι γινεται και οτι μονο σεξ θα παιξει με τον αλλο ειναι πολυ διαφορετικο απο το να πιστευεις οτι ο αντρας θα σε δει περαν απο σωματικο..ειχα φιλες που εκαναν one night stand , το προβλημα ειναι οτι πολλες νομιζαν οτι κερδιζαν τον αλλο με αυτο..που ειναι για μενα το πιο λιγο γελειο να πιστευεις οτι ο αλλος σε ολα παιζει ρολο τι σκφτεσαι γιαθα σε δει πιο σοβαρα περαν απο sex partner.
aporw
Διακεκριμένο μέλος

Εγω δεν κατακρινω το One night stand!

και ναι εχω κανει..
ασχετα αν στην πορεια τελικα καταληξαμε να κρατησουμε επαφη..
δεν το μετανιωσα ποτε..δεν πιστευω στο ''χρονο'' και στο μετα απο ποσες μερες πρεπει να γινει..γινεται οταν το νιωσεις και το θελησεις!
εχω δει σχεσεις να κρατανε και να εχουν ξεκινσει απο one night stand και εχω δει και σχεσεις που γινανε στο ''σωστο timing'' να διαλυονται!
πολλα μπορουν να προκυψουν απο ενα One night stand μπορει και τιποτα..οπως και με καθε ειδους σχεση!τωρα σχετικα με το παρελθον του αλλου σιγουρη δεν μπορεις να εισαι με κανεναν! ποιος σου λεει οτι ο ''σιγουρος'' θα σου πει την αληθεια?
ή γιατι ο ''προσωρινος'' να σου πει ψεμματα?
Δεν το θεωρω φθηνο οπως το χαρακτηρισαν καποιες..φθηνοι ειναι οι ανθρωποι και οχι οι πραξεις! Φθηνη μπορει να εισαι και σε μια σχεση..δεν σε κανει το One night stand!

Οσο γι αυτη που ειπε για τον δονητη
κανενας αντρας δεν συγκρινεται με το πλαστικο!
kounelaki
Περιβόητο μέλος
Αυτο πιστευω κι εγω αν γινει one night stand με καποιον που τον γνωριζεις τι διαφορα να γινει με εναν σχεδον αγνωστο?Ποτε δεν μπορεις να εισαι σιγουρη για το ερωτικο παρελθον του αλλου!Αλλωστε μιλαμε παντα μ προφυλαξεις μην τρελαθουμε!Να πω κι εγω την αποψη μου..
Εγω δεν κατακρινω το One night stand!και ναι εχω κανει..
ασχετα αν στην πορεια τελικα καταληξαμε να κρατησουμε επαφη..
δεν το μετανιωσα ποτε..δεν πιστευω στο ''χρονο'' και στο μετα απο ποσες μερες πρεπει να γινει..γινεται οταν το νιωσεις και το θελησεις!
εχω δει σχεσεις να κρατανε και να εχουν ξεκινσει απο one night stand και εχω δει και σχεσεις που γινανε στο ''σωστο timing'' να διαλυονται!
πολλα μπορουν να προκυψουν απο ενα One night stand μπορει και τιποτα..οπως και με καθε ειδους σχεση!τωρα σχετικα με το παρελθον του αλλου σιγουρη δεν μπορεις να εισαι με κανεναν! ποιος σου λεει οτι ο ''σιγουρος'' θα σου πει την αληθεια?
ή γιατι ο ''προσωρινος'' να σου πει ψεμματα?
![]()
Δεν το θεωρω φθηνο οπως το χαρακτηρισαν καποιες..φθηνοι ειναι οι ανθρωποι και οχι οι πραξεις! Φθηνη μπορει να εισαι και σε μια σχεση..δεν σε κανει το One night stand!
Οσο γι αυτη που ειπε για τον δονητηκανενας αντρας δεν συγκρινεται με το πλαστικο!
![]()
"φθηνοι ειναι οι ανθρωποι και οχι οι πραξεις! Φθηνη μπορει να εισαι και σε μια σχεση..δεν σε κανει το One night stand!" αυτο για μενα τα λεει ολα....

ruko
Διάσημο μέλος
Ειναι απο πολλους κατακριτεο με το επιχειρημα οτι δεν νιωθεις για τον αλλον τιποτα και οτι δε διαφερει απο τον αγοραιο ερωτα!
Άσχετη απορία: σοβαρά σου έχουν πει τέτοιο πράγμα;

Μούχλα μου μυρίζει.
Δηλαδή, η καλή κοπέλα πρέπει να "το δίνει" μόνο στον αγαπημένο/αρραβωνιαστικό της; Τι μανία που έχουν ορισμένοι να ορίζουν τι θα κάνει ο άλλος στο κρεβάτι του...
kounelaki
Περιβόητο μέλος
Ω ναι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Εζησα να το ακουσω κι αυτο! Η καλη νοικοκυρα η δουλα και κυρα πολυ λενε?Άσχετη απορία: σοβαρά σου έχουν πει τέτοιο πράγμα;Μούχλα μου μυρίζει.
Δηλαδή, η καλή κοπέλα πρέπει να "το δίνει" μόνο στον αγαπημένο/αρραβωνιαστικό της; Τι μανία που έχουν ορισμένοι να ορίζουν τι θα κάνει ο άλλος στο κρεβάτι του...

Πραγματικα ουδεμια σχεση εχει to one night stand με τον αγοραιο ερωτα!Το πρωτο το κανεις γιατι σου αρεσει καποιος,γιατι το εχεις αναγκη σωματικα και ψυχικα,γιατι ετσι προεκειψε κ.α. και στο δευτερο πας με γερους και βρωμιαριδες για τα λεφτα και μονο!
natalouko
Επιφανές μέλος

evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
συμφωνω μαζι σου, ακριβως αυτο πιστευω κ εγωΕγώ συμφωνώ με το one night stand εφόσον είναι συνηδειτοποιημένοι και οι δύο που θα συμετάσχουν με αυτό ακριβώς που είναι!!!![]()
aporw
Διακεκριμένο μέλος
εγω γιατι εφαγα αρνητικη ψηφο??
δεν ειπαμε οτι λεμε αποψεις χωρις να κρινουμε??
εγω παντως εχω να πω οτι οι πιο ''ηθικοι'' πολλες φορες ειναι και οι πιο ανηθικοι!
ας κανει λοιπον ο καθενας στο κρεβατι του οτι θελει φτανει να περναει καλα!
kounelaki
Περιβόητο μέλος
Γιατι εφαγες αρνητικη ψηφο?εγω γιατι εφαγα αρνητικη ψηφο??δεν ειπαμε οτι λεμε αποψεις χωρις να κρινουμε??
![]()

Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
εγω γιατι εφαγα αρνητικη ψηφο??δεν ειπαμε οτι λεμε αποψεις χωρις να κρινουμε??
εγω παντως εχω να πω οτι οι πιο ''ηθικοι'' πολλες φορες ειναι και οι πιο ανηθικοι!ας κανει λοιπον ο καθενας στο κρεβατι του οτι θελει φτανει να περναει καλα!
![]()
μαλλον σε ψηφισαν αρνητικα επειδη εισαι ανηθικη

σε αυτο που λες παντως οτι οι ηθικοι (aka σιγανα ποταμακια) ειναι πιο ανηθικοι, ισχυει παρα πολλες φορες!!! Συμφωνω παντως απολυτα μαζι σου!
Νηρηιδα
Πολύ δραστήριο μέλος
Ετυχε πριν λιγες μερες να εχω μια συζητηση γι'αυτο το θεμα.
Δεν εχω κανει και απ'οσο ξερω τον εαυτο μου ουτε θα κανω. Δεν λειτουργω μονο με το σεξουαλικο ενστικτο αλλα αυτο δε σημαινει οτι κατακρινω οσες μπορουν να το διαχωρισουν απο το συναισθημα. Και πραγματικο συναισθημα περαν του ποθου δεν νομιζω οτι μπορει να υπαρξει μεσα σε καποιες ωρες που χρειαζεται το ons. Απο την αλλη οπως ειπε η Ηρω ειναι επικινδυνο αφου δεν εχεις ιδεα τι ΣΜΝ μπορει να εχει καποιος παντελως αγνωστος και να σου το μεταδοσει. Και τα προφυλαχτικα δεν ειναι 100% αποτελεσματικα. Φυσικα μπορει και καποιος που ξερεις να σε κολλησει ΣΜΝ αλλα στατιστικα αν ο μιας νυχτας συντροφος συνηθιζει να εξασκει το "σπορ" ο κινδυνος ανεβαινει κατα πολυ. Ουτε ξερεις πως θα αντιδρασει αν τελικα αποφασισεις εστω την τελευταια στιγμη πως αλλαξες γνωμη. Απο τη στιγμη που δεν εχεις ιδεα για τον χαρακτηρα του δεν ξερεις πως θα αντιδρασει ουτε κατα τη διαρκεια του σεξ. Αν πχ του αρεσει να δερνει κι εσυ το σιχαινεσαι, ποιος εγγυαται οτι θα σεβαστει την γνωμη σου;
Απο την αλλη αυτο που ειπε η Εβελυν εχω δει να συμβαινει, παει με τον αλλον γιατι ελπιζει σε κατι παραπανω απο μια σεξουαλικη επαφη, αυτο δε συμβαινει και μετα νιωθει ξεγελασμενη, προδομενη και εχει απαιτησεις απο τον στιγμιαιο εραστη της.
Αν τωρα καποια εχει σκεφτει ολους του κινδυνους που μπορει να εγκυμονει μια τετοια συνευρεση και παρολα αυτα προχωρησει, δικαιωμα της! Ουτε ενα και το αυτο με τον αγοραιο ερωτα ειναι(!) ουτε θα με κανει να την δω σαν πορνη.
Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
εγω προσωπικα, ο μονος λογος που δεν θα εκανα κατι με εναν αγνωστο ειναι ο κινδυνος για ΣΜΝ. Οπως ειπε και η Νηρηιδα, δεν ξερεις αν ο αλλος εξασκει το σπορ, δεν ξερεις με τι ατομα εχει βρεθει στο κρεββατι και δεν ξερεις αν και τι νοσηματα φερει. Εγω φοβαμαι πολυ τα κονδυλωματα τα οποια κολλανε ακομα και αν ο αλλος φοραει προφυλακτικο και επισης ειναι αρκετα διαδεδομενα (πανω απο 30% των νεων κατω τον 25 φερουν τον ιο). Αν ο αλλος εχει κολλησει και ερπη γ*μ*σε τα, δεν σε σωζει τιποτα. Απο ηθικης πλευρα δεν με απασχολει και τοσο το ζητημα γιατι δεν με ενδιαφερει τι θα πουν οι αλλοι. Απο συναισθηματικη πλευρα, φοβαμαι μη πληγωθω, οποτε προτιμω να εχω σχεση για να εχω το κεφαλι μου πιο ησυχο.
kounelaki
Περιβόητο μέλος
Σωστη,οντως τα νοσηματα ειναι μεγαλο θεμα αλλα ποτε δεν ξερεις 100% το παρελθον του αλλου,ουτε καν του συντροφου σου. Περαν απ'αυτο οne night stand (νομιζω δλδ) δεν ειναι μονο με εναν παντελως αγνωστο,αλλα μπορει να γινει και με καποιον που εχετε βγει αρκετες φορες ή τον γνωριζεις (γνωστος απο παρεα π.χ.) αλλα μετα απο την πραξη δεν θα ξαναβρεθειτε. Οποτε σε αυτην την περιπτωση για μενα δε διαφερει απο την πρωτη φορα που το κανεις με τη σχεση σου. Θελω να πω δε νομιζω οτι οι περισσοτερες απο εμας περιμενουμε να περασει κανα 3-4μηνο(-ελεος-) και να μαθουμε τα παντα για τον αλλον και μετα να κανουμε σεξ! Συνηθως πιστευω αυτο γινεται στο 5-6π.χ. ραντεβου αφου μας εχει δειξει οτι θελει κι αυτος σχεση.Αρα τα ΣΜΝ υπαρχουν και εκει σαν παραγοντας! Πιστευω το θεμα ειναι πιο πολυ ηθικο,αλλα θα συμφωνησω απολυτα με τη Σιμωνη,οτι αυτοι που το παιζουν "ηθικοι" τελικα ειναι οι ανηθικοι. Και η π...νια δεν ειναι στην πραξη αλλα στο μυαλο!Στον τροπο που σκεφτεσαι! Ασε που αυτοι οι ανθρωποι εχουν κομπλεξ με τη σεξουαλικοτητα τους. Κανενας αντρας δε θελει διπλα του μια σεμνοτυφη χαμηλοβλεπουσα γυναικα αλλα μια απελευθερωμενη που να τον αγαπα και να μπορει νακανει μαζι της τα παντα.εγω προσωπικα, ο μονος λογος που δεν θα εκανα κατι με εναν αγνωστο ειναι ο κινδυνος για ΣΜΝ. Οπως ειπε και η Νηρηιδα, δεν ξερεις αν ο αλλος εξασκει το σπορ, δεν ξερεις με τι ατομα εχει βρεθει στο κρεββατι και δεν ξερεις αν και τι νοσηματα φερει. Εγω φοβαμαι πολυ τα κονδυλωματα τα οποια κολλανε ακομα και αν ο αλλος φοραει προφυλακτικο και επισης ειναι αρκετα διαδεδομενα (πανω απο 30% των νεων κατω τον 25 φερουν τον ιο). Αν ο αλλος εχει κολλησει και ερπη γ*μ*σε τα, δεν σε σωζει τιποτα. Απο ηθικης πλευρα δεν με απασχολει και τοσο το ζητημα γιατι δεν με ενδιαφερει τι θα πουν οι αλλοι. Απο συναισθηματικη πλευρα, φοβαμαι μη πληγωθω, οποτε προτιμω να εχω σχεση για να εχω το κεφαλι μου πιο ησυχο.
DRIFTER
Πολύ δραστήριο μέλος
Θα το χαλαρώσω λίγο, αν δεν σας πειράζει...
Το ons έχει κινδύνους, όμως όταν είσαι μέσα στην κ....α, θολώνεις. Βέβαια, πάντα προσέχεις τουλάχιστον στα βασικά μέτρα προφύλαξης. Είμαστε ενήλικες και υπεύθυνοι, όχι κοκοράκια!
Άλλες φορές έχεις περαιτέρω γνωριμία, άλλες φορές δεν θυμάσαι ούτε το όνομα της.
Η Ναταλία το έθεσε πολύ σωστά. Να υπάρχει αμοιβαία κατανόηση και από τος 2 ή από όσους τέλος πάντων συμμετέχουν!
Πάντως, είναι ενδιαφέρουσες εμπειρίες και μένουν για πάντα στη μνήμη άλλες πιο ισχυρές και άλλες πιο φθαρμένες.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool