Περί ιατρών....

decadence

Νεοφερμένο μέλος

Ο decadence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 88 μηνύματα.
καλημερα!

οσο καλη γινεται να ειναι αυτη η ημερα! επεσε στα χερια μου μια εφημεριδα με την φωτογραφια του κτηνους - ψυχανωμαλου που σκοτωσε τα 5 παιδια και φυσιογνωμικα μου θυμησε καποιον στο χωριο μου,ο οποιος ειχε απειλησει τον παππου μου, πως εαν ο γαιδαρος του ξαναμπει στα χωραφια του, θα σκοτωσει κι εκεινον και τον παππου μου. και τα ελεγε ολα αυτα κρατωντας την καραμπινα στα χερια του. θεωρουσα πως αυτη η τρελα επικρατουσε μονο στα μερη εκεινα (μανη) αλλα η τρελλα αυτου του βαθμου ισως τελικα ειναι ... παν γαλαξιακη.:/:

θελω να σας ρωτησω καποια πραγματακια

1. γνωριζετε καποιον ευσυνειδητο γιατρο πειραια-φαληρο? ειχα υποψη μου καποιον [...]στο φαληρο (επιλογη με κριτηριο οτι ειναι κοντα στα μερη μου), αλλα αλλαξα γνωμη μετα απο ενα post που διαβασα.
2. ποσα θα διαθεσω περιπου στον γιατρο? (στειρωση κτλ)

ευχαριστω;)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
Καλημερα! Κι εσυ απο τη Μανη?!:up: (Περιστατικα σαν αυτο που αναφερεις συμβαινουν γενικα στην επαρχια παντως)
1. Δεν γνωριζω καποιο γιατρο στο Φαληρο. Αλλα για το [...] εχω ακουσει κι εγω μονο ασχημα. (εξαλλου ενας γιατρος που βγαινει σε εκπομπες της Πανια για μενα δεν ειναι σοβαρος).
2. Ο δικος μου κτηνιατρος για επισκεψη και εμβολια (πηρα μαζι τους δυο μου γατους αλλα εμβολια εκανε ο ενας), πηρε 30 ευρω. (και εκοψε αποδειξη). Η στειρωση κυμαινεται. Για τα αρσενικα ειναι φθηνοτερη παντως. Περιπου 50 ευρω. Εχω ακουσει ομως και διπλασια τιμη...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Φάληρο είναι ο δικός μου γιατρός και θεωρώ από αυτά που έχω δει μέχρι τωρα και με το σκύλο μας και με το γατούλι ότι είναι καλός. Με τις γάτες τα πάει πολύ καλά. Λέγεται Σπύρος Λέκκας, Ευεργετών 16. Αγ.Βαρβάρα Παλ.Φάληρο, τηλ.210 9826756 (ιατρείο), 210 9851724 (σπίτι), 6932 589216 (κινητό). Για εμβολια πήρε 30 και στείρωση 50 ευρώ με απόδειξη.
Για τον [...], ένα θα σου πω: ΜΑΚΡΥΑ!!!!
Αυτός μαζί με άλλον στη Ν.Σμύρνη είναι η αιτία που πέθανε ο προηγούμενος σκύλος μου. Αρκεί να σου πω ότι είχαμε πάει τον συγχωρεμένο τον Boomer μου με τυμπανιασμένη κοιλιά από υγρά που είχε μαζέψει στην κοιλίτσα του και με ρώτησε αν είναι έγκυος! Δεν μπορούσε καν να ξεχωρήσει αν είναι θυληκό ή αρσενικό!!!!

Αρκεί να σου πω ότι είχαμε πάει τον συγχωρεμένο τον Boomer μου με τυμπανιασμένη κοιλιά από υγρά που είχε μαζέψει στην κοιλίτσα του και με ρώτησε αν είναι έγκυος! Δεν μπορούσε καν να ξεχωρήσει αν είναι θυληκό ή αρσενικό!!!!
:mad: :mad: Τελικα δεν ειναι τυχαιο το επιθετο του....

ισμηνη και εσυ απο μανη??? ο πατερασ μου ειναι απο μεσσηνιακη μανη (στουπα) και η μανα μου απο λακωνικη (γερολιμενας)

ξερετε καποιον αλλο γιατρο (ακομη και εκτοσ φαληρου - πειραια) που να ειναι συδυασμος οικονομιας και επαγγελματισμου? (τι ψαχνω και εγω....:confused: )

παντως,τωρα που μου ειπατε οτι βγηκε στην πανια ο εν λογω κυριος, εχασα πασα ιδεα για το ατομο του...:mad:

οπωςκαι για την πανια εχασα πασα ιδεα οταν εκανε σχεση με τον αυτοαποκαλουμενο ''μοτσαρτ'' καρβελα.

τελικα μονο ο κατμαν αξιζει...:up:
(εχω και αυτογραφο του)

οχι παιζουμε...:cool:

Nαι o μπαμπας μου καταγεται απο Λακωνικη Μανη. Η μητερα μου επισης καταγεται (απο τη μερια πατερα) απο το Γυθειο. Αλλα γεννηθηκε στην Αθηνα.

Αυτο που ψαχνεις δυσκολο να βρεθει.
Γιατι δεν πας στο γιατρο που προτεινει η Ασπασια?
Ναι ειχα δει τον[..] (απο εκει τον "γνωρισα") σε καλιστεια ζωων της Πανια....

1. γνωριζετε καποιον ευσυνειδητο γιατρο πειραια-φαληρο?
Ρίξε μια ματιά στα links για την Κουλουμουδιώτου,η οποία όμως είναι μόνο για εξέταση.

αν θες ρίξε και μία ματιά εδώ: https://www.ailouros.gr/

Ο [...] ΣΚΟΤΩΣΕ τη Foxy μας, όταν έπεσε από τον έβδομο όροφο. Την άφησε με εσωτερική αιμορραγία και περίμενε να... απορροφηθεί το αιμάτωμα, παρόλο που το γατί πάχαινε ασφυξία!!! Το μόνο που της έβαλε είναι ορός...
Μέσα σε δύο ώρες έσβησε το γατί.:down: :( :( :( Δεν θα το ξεχάσω ποτέ πόσο λάθος κάναμε που πήγαμε εκεί.

Ο καλύτερος κτηνίατρος στο Παλ. Φάληρο:
Κωνσταντίνος Χανδράς, Άτλαντος 2, τηλ. 2109881717. Είναι απέναντι από το Starbucks στην Ποσειδώνος. Τον εμπιστεύομαι 1000%. Εκεί πάω κι εγώ τα δικά μου.

σας ευχαριστω ολους/ες για την βοηθεια σας!;)

Α, καλά! Μα είναι δυνατόν κτηνίατρος να μην ξεχωρίζει το αρσενικό από το θηλυκό ζώο;

Μπορεί να νομίζει ότι τα ζώα είναι ουδέτερα και δεν υπάρχουν αρσενικά και θηλυκά. Το γατί, το σκυλί…

Αλήθεια… όπως λέμε το σκυλί και το γατί γιατί δεν λέμε και το ανθρώπι; Λέμε όμως ανθρωπάκι όπως λέμε σκυλάκι γατάκι

ισμηνη και εσυ απο μανη???

Σαν να ειμαστε πολλοι απο τη μανη εδω περα.

Εχω ενα προβλημα με τον γατουλη μου. Ειναι αυθεντικος κεραμιδογατος που τον πηραμε απ το δρομο γιατι η μαμα-γατα του ειχε πεθανει στη γεννα.
Ειναι 5 χρονων τωρα αλλα εχει γινει πολυυυ αγριος δαγκωνει και ορμαει στους παντες εκτος απο μενα :hmm: .Εχει γινει γενικα πολυ επιθετικος.Σημειωστε οτι δεν εχει ζευγαρωσει ποτε. Σκεφτομαστε να τον παμε για στειρωση αλλα μηπως τελικα δεν ειναι αυτο το προβλημα και τσαμπα θα τον στειρωσουμε?? Υπαρχει περιπτωση να ειναι επιθετικος ο χαρακτηρας του? :confused:

Παρακαλω αν καποιος εκει ξερει κατι ας με διαφωτισει..
Ευχαριστω..

ισμηνη και εσυ απο μανη???

Σαν να ειμαστε πολλοι απο τη μανη εδω περα.

Εχω ενα προβλημα με τον γατουλη μου. Ειναι αυθεντικος κεραμιδογατος που τον πηραμε απ το δρομο γιατι η μαμα-γατα του ειχε πεθανει στη γεννα.
Ειναι 5 χρονων τωρα αλλα εχει γινει πολυυυ αγριος δαγκωνει και ορμαει στους παντες εκτος απο μενα :hmm: .Εχει γινει γενικα πολυ επιθετικος.Σημειωστε οτι δεν εχει ζευγαρωσει ποτε. Σκεφτομαστε να τον παμε για στειρωση αλλα μηπως τελικα δεν ειναι αυτο το προβλημα και τσαμπα θα τον στειρωσουμε?? Υπαρχει περιπτωση να ειναι επιθετικος ο χαρακτηρας του? :confused:

Παρακαλω αν καποιος εκει ξερει κατι ας με διαφωτισει..
Ευχαριστω..
Φυσικα και ειναι επιθετικος εξαιτιας του οτι 5 ολοκληρα χρονια δεν εχει ζευγαρωσει ποτε. Να του κανεις στειρωση γιατι το ζωντανο ταλαιπωρειται οσο δεν φανταζεσαι.

Γειά σας παιδιά!Είμαι η Ευγενία και είμαι καινούργια στην γατοπαρέα.Ήθελα να ρωτήσω αν το ποσό των 150ευρώ για στείρωση είναι φυσιολογικό.Ευχαριστώ προκαταβολικώς.

Εαν προκειται για θηλυκια ειναι λιγο "τσιμπημενο" ποσο. Για γατο ειναι πολυ "τσιμπημενο". Αυτα συμφωνα με τιμες που εχω εγω ακουσει.

Γειά σας παιδιά!Είμαι η Ευγενία και είμαι καινούργια στην γατοπαρέα.Ήθελα να ρωτήσω αν το ποσό των 150ευρώ για στείρωση είναι φυσιολογικό.Ευχαριστώ προκαταβολικώς.
Ευγενία είναι πάρα πολλά τα χρήματα που σου ζητάει.Για θυληκό παίρνουν γύρω στα 70 και για αρσενικό γύρω στα 50 €.

Μου είπε πως μαζί με την αναισθησία πάει 150? αλλά νομίζω πως έτσι κ αλλιώς αυτά τα δυο πάνε μαζί.Το σκεφτότανε κιόλας και γω νόμιζα οτι μου έκανε καλή τιμή!:hmm:

Μήπως να ρωτήσεις και κανέναν άλλο γιατρό? Υπερβολική μου φαίνεται η τιμή. Εγώ στον δικό μου έδωσα 50 ευρώ. Για πάρε άλλη μια ΄προσφορά από άλλο γιατρό...

Μου είπε πως μαζί με την αναισθησία πάει 150? αλλά νομίζω πως έτσι κ αλλιώς αυτά τα δυο πάνε μαζί.Το σκεφτότανε κιόλας και γω νόμιζα οτι μου έκανε καλή τιμή!:hmm:
Μαζί με την αναισθησία???Γιατί υπήρχε περίπτωση να μην κάνει?:lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back