dafni.ps
Πολύ δραστήριο μέλος

)για το γατακι σου να ξερεις πως τωρα εχει καλη παρεα εκει ψηλα,δεν ειναι μονο του και το σημαντικοτερο,γνωρισε και την καλη πλευρα της ζωης με αγαπη και ενδιαφερον.Αντιο γατουλακι να εισαι ευτυχισμενο εκει στον γατοκηπο ψηλα παρεα με τα δικα μου.:cry::cry:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ELENIP
Διάσημο μέλος
Κουράγιο Ελενη μου! Προσπάθησες πολυ για τον γατούλη και έφυγε εχοντας άνθρωπο μαζι του!!Καλο του ταξίδι
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dafni.ps
Πολύ δραστήριο μέλος
τα προβληματα με τους νεφρους ειναι συνηθως και τα πιο υπουλα και σπανια να τα καταφερουν τα περισσοτερα γατιαΝαι. Το αδέσποτο που φρόντιζε. Είχε πρόβλημα στους νεφρούς και αυτό.
Παιδιά είναι ράκος η κοπέλα. Στηρίξτε την, το χρειάζεται.![]()
δεν θελω να μπω σε λεπτομερειες αλλα το ξερω πολυ πολυ καλα:cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry:Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mercy
Εκκολαπτόμενο μέλος
Καμια φορα συμβαινουν και αυτα .... δυστυχως
Ενα χαδακι απο ολους για το γατακι...
alice
Πολύ δραστήριο μέλος
Εσυ ομως αυτο το βοηθησες οσο μπορουσες, οπως εχεις βοηθησει και τοσα αλλα...
Εφυγε με αγαπη στην καρδια του...
Δυστυχως δεν μπορουμε να τα σωσουμε ολα, αλλα κρατα κουραγιο για ολα τα υπολοιπα που θα χρειαστουν τη βοηθεια σου...
Μια μεγαλη ευχη για καλο ταξιδι στο μπλε γατουλη.... Ας ηρεμησει πια η ψυχουλα του εκει που παει και σιγουρα θα εχει πολλα παρεακια εκει πανω, να παιζουν μαζι και να μας κοιτανε απο εκει ψηλα...
chryssa
Διάσημο μέλος
dafni.ps
Πολύ δραστήριο μέλος
θα διαφωνησω μαζι σου γλυκια μου στις ασθενειες γενικα η στης νεφρικες παθησεις ειδικα δεν εχει να κανει αν ειναι αδεσποτο η οικοσιτο το ζωακι,ο πονος για τον χαμο του ειναι ιδιος αν το φροντιζεις.Ελενη, ηταν αδεσποτακος και δε νομιζω οτι θα μπορουσες να κανεις κατι παραπανω.... Δυστυχως τα αδεσποτακια δεν εχουν και την καλυτερη τυχη.![]()
Εσυ ομως αυτο το βοηθησες οσο μπορουσες, οπως εχεις βοηθησει και τοσα αλλα...
Εφυγε με αγαπη στην καρδια του...
Δυστυχως δεν μπορουμε να τα σωσουμε ολα, αλλα κρατα κουραγιο για ολα τα υπολοιπα που θα χρειαστουν τη βοηθεια σου...
Μια μεγαλη ευχη για καλο ταξιδι στο μπλε γατουλη.... Ας ηρεμησει πια η ψυχουλα του εκει που παει και σιγουρα θα εχει πολλα παρεακια εκει πανω, να παιζουν μαζι και να μας κοιτανε απο εκει ψηλα...
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Εσύ έκανες ότι μπορούσες για το αδεσποτάκι,αλλά δεν είναι πάντα όλα δυνατά.Δυστυχώς, ειδικά για τα αδεσποτάκια η μοίρα είναι πιο σκληρή.
Τουλάχιστον ησύχασε,δεν βασανίζεται τώρα πιά.

Αντίο όμορφε μπλέ γατούλη

Καλό ταξίδι :cry:
alice
Πολύ δραστήριο μέλος
θα διαφωνησω μαζι σου γλυκια μου στις ασθενειες γενικα η στης νεφρικες παθησεις ειδικα δεν εχει να κανει αν ειναι αδεσποτο η οικοσιτο το ζωακι,ο πονος για τον χαμο του ειναι ιδιος αν το φροντιζεις.
Δε διαφωνησα για το αν ο πονος ειναι μικροτερος, εχω κι εγω αδεσποτακια...
Απλα ειπα οτι ειναι πιο δυσκολα γι αυτα και εχουν περισσοτερες πιθανοτητες να παθουν κατι απο τη στιγμη που δεν πιανονται ευκολα.
Ευτυχως ομως υπαρχουν ανθρωποι σαν την Ελενη που τα φροντιζουν... Δυστυχως ομως, δεν ειναι παντα εφικτο το αισιο τελος..

dafni.ps
Πολύ δραστήριο μέλος

alice
Πολύ δραστήριο μέλος
dafni.ps
Πολύ δραστήριο μέλος

,καταλαβες?

alice
Πολύ δραστήριο μέλος
Η απωλεια για μενα ενος αδεσποτου ειναι παντα πιο δυσκολη, γιατι αυτο σου εδειχνε καθε μερα ευγνωμοσυνη...
Τελοσπαντων...
Κουραγιο στην Ελενη, και συγγνωμη την hermia για τα off-topic...
dafni.ps
Πολύ δραστήριο μέλος
ηταν και μου βγηκε και κιντερ εκπληξη
elvenstar
Επιφανές μέλος
Δυστηχως δεν θα το ξαναδω κ δεν θα ξαναρθει για φαγητό.
dafni.ps
Πολύ δραστήριο μέλος
επεσε σε κωμα πριν φυγει και υποθερμια?:cry::cry::cry:ΚΟΥΡΑΓΙΟ:cry::cry::cry::cry:Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ELENIP
Διάσημο μέλος
Παιδια σας ευχαριστώ πολύ όλες κ δεν ξέρετε ποσο με ανακουφίζουν τα λόγια σας να νιώθεις ότι έχεις ανθρώπους που καταλαβαίνουν το πόνο σου. Ναι δυστυχώς έφυγε ο πιο γλυκός κ διακριτικός γατούλης του κόσμου:cry: είχε νεφρική ανεπάρκεια αλλα πειράχτηκαν κ άλλα όργανα η κρεατινινη ειχε φτασει σε τετοιο σημειο που το μηχανημα δεν μπορουσε να την πιάσει. Με κοιτουσε με αυτά τα μακια του σαν μου ελεγε σώσε με, αλλα δυστηχως δεν μπορεσα να τον σώσω :cry:
Δυστηχως δεν θα το ξαναδω κ δεν θα ξαναρθει για φαγητό.
:cry::cry:.Κουράγιο κοπέλα μου
Χρειάζεται υπομονή. Μακαρι να υπήρχαν πολλα πολλα άτομα σαν κι εσεναΜην ριχνεις σε σενα το φταίξιμο και μην εχεις τυψεις, γιατι το πάλεψες! Ειναι κριμα να φευγει μια ψυχουλα το ξερω.Κι εγω στεναχωρηθηκα πολυ για τον μπλε γατούλη.
dafni.ps
Πολύ δραστήριο μέλος
alice
Πολύ δραστήριο μέλος
Ελπιζω να σε βοηθησε ο γιατρος μας.
Αλλα να σε ρωτησω κατι ασχετο?
Ειπες οτι υπαρχει οικονομικο προβλημα αυτη τη στιγμη. Το καταλαβαινω ολοι σε αναλογη φαση ειμαστε, αλλα δεν αρχιζεις να σκεφτεσαι σιγα σιγα τη στειρωση?
Ειναι κριμα να γεννανε τοσα πολλα γατακια που δε θε βρουν σπιτακι. Θα ειναι και για σενα καλυτερα απο το να ταϊζεις 47!!!!

γατες.....Τα λεφτα που δινεις για τροφες, θα τα εδινες ανετα σε γιατρο....
Διαβασε και αυτο εδω...
https://www.mypetz.gr/threads/Στείρωση-στις-γάτες.219038/
Πιστευω θα ειναι καλυτερα και για τα γατακια, και για σενα..
Καλημερα και παλι!!!
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool