fdion
Νεοφερμένο μέλος
Μηπως του εκανε πολυ μικρη δοση;Τον ζυγισε πριν του κανει τις ενεσεις;Αλλαξε γιατρο οπωσδηποτε...
φυσικα δεν τον ζυγισε, τον αταλαιπωρησε χωρις λογο, και τετοιους γιατρους πρεπει να τους αναφερουμε ισως εδω για να προσεχουν και οι επομενοι
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha
Περιβόητο μέλος
Συμφωνώ απολύτως.Αλλαξε γιατρο οπωσδηποτε...
Καλό θα ήταν να σου πει αυτή η κτηνίατρος τι φάρμακα του έδωσε για να τον ναρκώσει και σε τι ποσότητα, για να το αναφέρεις στον επόμενο γιατρό.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Mα αν δεν τον ζυγισε,πως ηξερε ποση δοση θα χρειαστει το ζωο;Με το ιδιο σκεπτικο θα μπορουσε να του κανει μεγαλυτερη δοση και να της μεινει στα χερια.φυσικα δεν τον ζυγισε, τον αταλαιπωρησε χωρις λογο, και τετοιους γιατρους πρεπει να τους αναφερουμε ισως εδω για να προσεχουν και οι επομενοι
Να αναφερουμε εδω τους γιατρους αυτους δε γινεται,καθως θεωρειται συκοφαντικη δυσφημιση και θα εχουν νομικο προβλημα οι ιδιοκτητες του site,οποιος ομως θελει να μαθει το ονομα του για να τον αποφευγει μπορει να ενημερωθει απο σενα με ενα ΡΜ.
julia
Διακεκριμένο μέλος
Τώρα αν θα την ξαναπάς στην ίδια ή αλλού, καλό θα ήταν να μάθεις τί χρησιμοποίησε, για να μην το χρησιμοποιήσει και ο επόμενος.
Μου έχει τύχει και μένα.
undertow
Δραστήριο μέλος
julia
Διακεκριμένο μέλος
Είναι κάτι φυσιολογικό και μπορεί να τύχει και στον καλύτερο. Δεν μπορεί να το ξέρει κανένας γιατρός απο πρίν, και ενα φάρμακο με το οποίο έχουν κοιμηθεί κανονικά 100ζώα χωρίς θέμα, να τύχει στο 1.
Τώρα για το ζύγισμα που δεν έγινε, υπάρχουν πάλι φάρμακα, σε συνδυασμό με την εμπειρία του γιατρού, και το μάτι του, που δεν είναι απαραίτητο το ζύγισμα.
Δεν ξέρω βέβαια ούτε τον γιατρό σου ούτε το φάρμακο. Απλά προσπαθώ να σου πώ ότι μπορεί να τύχει....
Και ο καλύτερος Κτηνίατρος του κόσμου μπορεί ακόμα και να χάσει ζώο απο την αναισθησία. (οχι να μην κοιμηθεί...και να μην γίνει η στείρωση..)

Εσύ τρόμαξες φυσικά και είναι λογικό.
Μετά απο μια εβδομάδα μπορείς να το ξαναπάς.
JohnDVM
Διάσημο μέλος
. επισης μπορει να κανει αντιδραση και ε αλλα αναισθητικα, απλως στις γατες η καταμινη ειναι αυτη που χρησιμοποιουμε συνηθως, επισης εξαρταται και απο τον ιδιο τον οργανισμο ποσο γρηγορα καταναλωνει το φαρμακο με αποτελεσμα να μην τον πιανει η αναισθησιαΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος

Ετσι ακριβώς όπως το περιέγραψε ο JOHN DVM, παρουσίασε υπερδιέγερση.

Και ζυγήστηκε φυσικά η Μυρτώ και υπολογίστηκε η δοσολογία, όμως δεν υπήρξε το αναμενόμενο αποτέλεσμα.
Επαναλάβαμε πάλι την ηρέμηση μιά βδομάδα μετά και όλα πήγαν πολύ καλά.Δεν θυμάμαι το όνομα του σκευάσματος, θυμάμαι ότι ήταν συνδυασμός ηρέμισης και μυοχαλαρωτικού.
Στην δεύτερη προσπάθεια που έγινε(μια βδομάδα αργότερα) χρησιμοποιήθηκαν τα ίδια φάρμακα με διαφορετικό συνδυασμό.Φυσικά κρατήθηκε αρχείο, και θα μας χρειαστεί πάλι όταν θα της κάνω εξετάσεις αίματος.Εγώ προσωπικά δεν επιρήπτω ευθύνες στον κτηνίατρο, που δεν είχαμε αναμενόμενο ηρεμιστικό αποτέλεσμα την πρώτη φορά.
Όση ταλαιπωρία και να ήταν αυτό για την Μυρτούλα, δυστυχώς μπορεί να συμβεί.
Λίγο αργότερα όταν έκανα εξετάσεις αίματος στον Άρη όλα πήγαν καταπληκτικά.

tim569
Νεοφερμένο μέλος
φαρμακα και ετσι εχει γινει ανθεκτικος και δεν το πιανουν ευκολα
τα υπνοτικα.
Costis
Εκκολαπτόμενο μέλος
Το μελος drusilia ηρθε και πηρε για στειρωση 2 γατονια , ενα μαυρουλι και ενα ακόμη
Μπορω να πω οτι ειμαι αρκετα αγχωμενος και ανησυχω μην παει τιποτα ασχημα
γιατι το ενα ηταν πολύ φοβισμένο και τσίριζε λίγο.. και αναρωτιέμαι..
μολις επιστρέψουν υπάρχει περίπτωση να τους μείνει φοβεία και να μην ξαναπλησιάζουν ανθρώπους?

evelynkar
Διακεκριμένο μέλος

julia
Διακεκριμένο μέλος

Πλάκα κάνω... όλα καλά θα πάνε, και θα ηρεμήσουν κιόλας.

Costis
Εκκολαπτόμενο μέλος
μου κακοφαίνεται

Hlianna
Διάσημο μέλος

κοιτα φυσικα αφου σου εφυγε ο Σιανρο εννοειται και οτι νιωθεις αγατος γιατι η παρουσια του ηταν επιβλητικοτατη και τωρα ειναι σαν να μην υπαρχουν γατια
(πως φενεται μια ερωτευμενη χαζομαμα
)ολα καλα θα πανε Κωστη και ενα μεγαλο μπραβο που ασχολησε παρολο που οι γονεις σου ''τσινανε'' με οσα κανεις..
drusilia
Διάσημο μέλος
Ο Κωστης εχει κανει φοβερη δουλεια και του αξιζει ενα μεγαλο μπραβο...
Ειναι ολα τοσο τρυφερα και τοσο αγαπημενα μεταξυ τους!
και πραγματικα ζουν πανω σε κεντρικο δρομο! Πολυ κριμα βρε παιδια, τωρα που θα δουμε και το φυλο τους θα πρεπει να προωθηθουν καλυτερα με αγγελιες γιατι ειναι απιστευτα ζωάκια!
Ειδικα αυτο το ρακουν με εχει συναρπασει!

Hlianna
Διάσημο μέλος
αυτο του ειπα και εγω..να μου στειλει φωτο να τα προωθησω..σκεψου οτι τον Σιανρο που πηραμε οταν το ειδα που ειχε βαλει και τα 11 μαζι δεν φαινοταν καθολου η ομορφια του..και πραγματικα εχει κανει τελεια δουλεια και να φανταστεις ειναι και 3η λυκειου και δεν εχει καμια βοηθεια..Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Costis
Εκκολαπτόμενο μέλος
Με το αρσενικό εχω δεθει ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ .........
τωρα που ειναι για στειρωση και λειπει απ την τετάρτη μου λειπει πααααααααααααααρα πολύ 

Voula
Διάσημο μέλος
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
μπραβο για τον αγωνα που κανεις!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
ετσι εξηγειται το ποστ.. σου λειπουν ε? Διαφορετικα το μελος drusiliaειναι πολύ δραστηριο κα αποτελεσματικο δεν εχεις να το φοβασαιΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool