Περί στείρωσης

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
ο κωστης εχει κανει πολυ απιστευτη δουλεια με τα γατουνια..και εγω προσωπικα 1η φορα το βλεπω απο αγορι..το οποιο ειναι και 3η λυκειου και κανει και εναν αγωνα και δεν εχει καμια βοηθεια απο την οικογενεια του..μακαρι ολα να πανε καλα να υιοθετηθουν ολα γιατι αν κρινω απο τον Σιανρο που εχει ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ χαρακτηρα ολα ετσι θα ειναι

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Κωστή, το ρακούν είναι αρσενικο και αυτό που πίστευες οτι ειναι η μαμα επίσης αρσενικο .
Το δεύτερο μαυράκι ήταν θηλυκο και το ροζουλί επίσης. :)
Εξέτασε τους ενδιαφερόμενους για το ρακουν γιατι ειδικα για αυτο το γατάκι δεν θα ήθελα να ξαναβρεθει στο δρόμο, πιστεύω οτι εινια κουκλι και έχει πολύ καλές πιθανότητες υιοθεσιας. Θα προσπαθήσω να βρω προσωρινη φιλοξενία για αυτό αν χρειαστει, αλλα μου ειναι δύσκολο, έχουμε ήδη πολλά ζώα αυτον τον καιρο....
Οχι οτι τα μαυρακια δεν ειναι τέλεια, ειναι πραγματικα φανταστικα! Αλλα εχουμε κι εμεις ήδη 2 μαυρακια που περιμένουν...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Κωστή, το ρακούν είναι αρσενικο και αυτό που πίστευες οτι ειναι η μαμα επίσης αρσενικο .
Το δεύτερο μαυράκι ήταν θηλυκο και το ροζουλί επίσης. :)
Εξέτασε τους ενδιαφερόμενους για το ρακουν γιατι ειδικα για αυτο το γατάκι δεν θα ήθελα να ξαναβρεθει στο δρόμο, πιστεύω οτι εινια κουκλι και έχει πολύ καλές πιθανότητες υιοθεσιας. Θα προσπαθήσω να βρω προσωρινη φιλοξενία για αυτό αν χρειαστει, αλλα μου ειναι δύσκολο, έχουμε ήδη πολλά ζώα αυτον τον καιρο....
Οχι οτι τα μαυρακια δεν ειναι τέλεια, ειναι πραγματικα φανταστικα! Αλλα εχουμε κι εμεις ήδη 2 μαυρακια που περιμένουν...

Kωστη δεν ξερεις ποια ειναι η μαμα του Σιανρο μας?φτου σου..δηλαδη στην αγγελια που ελεγες οτι τρεχει πισω απο την μαμα του ετρεχε πισω απο ενα...αρσενικο???:confused::confused:

η ταρταρουγα τελικα δεν βρεθηκε ε?:(:(

ολα τα γατια του ειναι υπεροχα..λες και τα εχει κανει παραγγελια

χαχα, συγγνωμη παιδια, δικια μου βλακεια, δεν καταλαβα εγω καλα οταν μιλησα με τη γιατρο
Η μαμα ειναι οντως μαμα, το ροζ γατακι εινια αρσενικο...
Που ειναι βρε παιδια η αγγελια για τα μαυρακια; Εχεις βγαλει κωστη;

:lol::lol:ειπα και εγω:lol:

ο Κωστης εχει βαλει μια αγγελια και για τα 10:mad:και του εχω πει 1000 φορες να τα χωρισει..εβαλε σε ξεχωριστη αγγελια τον Σιανρο και τσουπ...τον αρπαξε ο κακος Νικος και η κακια Ηλιαννα:P

To ρακουνάκι οταν στειρωθει του εχω βρει ηδη σπιτάκι !
Οπως και στο ενα απο τα μάυρακια (τα οποια εχουν τον καλυτερο χαρακτήρα απ'όλα )

Πολύ ευχάριστα νέα Κωστή!!!
Είναι έτοιμα και στειρωμένα τα μικρά.
Το ένα μαυράκι είναι αγόρι και το άλλο κορίτσι. Για ποιο από τα 2 ενδιαφέρονται;
Ο Ρακουνάκος και το μαυράκι το αγόρι μπορούν να φύγουν αύριο κιόλας για το νέο τους σπίτι!
Και καλο θα ήταν να τα πάρουν απευθείας οι ενδιαφερόμενοι, να μην βγουν ξανά τα ζωάκια στο δρόμο γιατί μπορεί να τους συμβεί ο.τιδήποτε....

Απίστευτη επίσης είναι και αυτή η θηλυκιά που πιάσαμε την πρώτη μέρα, στα χρώματα του Ρακούν...

Κωστή αν θέλεις μιλάμε αύριο να κανονίσουμε πως θα παραλάβουν οι άνθρωποι τα γατάκια.

Απίστευτη επίσης είναι και αυτή η θηλυκιά που πιάσαμε την πρώτη μέρα, στα χρώματα του Ρακούν...

Δεν ξερω αν το παρατήρησες αλλά εχει ενα πρόβλημα στα μπροστά πατουσάκια της.. τι ειναι? :blink:

Το θηλυκό μαυράκι λεω να δωσω.. Τον αρσενικούλη δεν μπορω να τον δωσω ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.. σκεφτετε να τον υιοθετήσει η νονά μου..

Ήρθε η ώρα της στείρωσης

Και απευθύνομαι εδώ...

για να μου πείτε κάποιον καλό και προπάντων οικονομικό κτηνίατρο που να αναλαμβάνει τη στείρωση της γάτας μου.
Μόλις μίλησα με την Κα Φαλτσή και κανονίσαμε για την Παρασκευή, οπότε δεν θα χρειαστώ απαντήσεις.
Ευχαριστώ

καλό κουράγιο με τη στείρωση (όχι το γατί... εσύ) και όλα να πάνε καλά και να αναρώσετε σύτνομα.....

Γιατί καλό κουράγιο???? Θα τον στηρώσουμε τον δικό μας σε κάνα μηνα περίπου. Θα υπάρχει πρόβλημα που θα λείπουμε στην δουλειά τα πρωινά???

απλά εγώ είμαι φοβιτσιάρα... φοβάμαι γιατρους κτηνιάτρους νοσοκόμες κλπ....

A!!! Με τρόμαξες :)

Οχι βρε παιδια,δεν ειναι τιποτα η στειρωση,εγω πρωτη φορα εχω αστειρωτα γατια,και ποτε δεν ειχα προβλημα με την επεμβαση,μην αγχωνεστε.Καλη επιτυχια.

Με βάζετε σε σκέψεις..λέτε να έχουμε μετεγχειρητικές επιπλοκές? :confused: Πάντως πιστεύω με την επέμβαση να ηρεμήσει, μπας και ανοίξω και καμμια μπαλκονόπορτα, διότι εδώ και 4 μήνες πρέπει να την κλέισω σε άλλο δωμάτιο για να ανοίξω, ξέρετε, ανεβαίνει ακροβατώντας στα διπλανά μπαλκόνια κτλ..λέτε να θέλει πάλι να φεύγει?:hmm:...Αγχώθηκα...

Αν της εχει γινει συνηθεια να σουλατσαρει θα θελησει να συνεχισει.Μετεγχειρητικες επιπλοκες γιατι να εχετε;Αν της κανει ενεσιμη αντιβιωση και προσεξετε μια δυο μερες τα ραμματα δεν υπαρχει λογος να εχει προβλημα η γατουλα.

Γιατί καλό κουράγιο???? Θα τον στηρώσουμε τον δικό μας σε κάνα μηνα περίπου. Θα υπάρχει πρόβλημα που θα λείπουμε στην δουλειά τα πρωινά???

Μην αγχωνεσαι καθολου!!!!Και εμεις στειρωσαμε το αγορι μας λιγο πριν ατ Χριστουγεννα,και με το που τον φεραμε σπιτι ηταν σαν να ειχε παει βολτα.Δεν καταλαβε απολυτως τιποτα.Τ α αγορακια ειναι πιο ευκολα απο τα κοριτσακια,γιατι ειναι κανα 10 λεπτο υποθεση,ενω τα κοριτσια κανα 20λεπτο.
Το σημαντικο ειναι να ειναι καλος ο γιατρος,και οχι χασαπης.
Και επισης,αν δεν το κανει απο μονος του πριν την μεθη,να απαιτησεις να ελεγξει αναπνοη και καρδουλα για τυχον προβληματα με την αναισθησια:)

Αν της εχει γινει συνηθεια να σουλατσαρει θα θελησει να συνεχισει.Μετεγχειρητικες επιπλοκες γιατι να εχετε;Αν της κανει ενεσιμη αντιβιωση και προσεξετε μια δυο μερες τα ραμματα δεν υπαρχει λογος να εχει προβλημα η γατουλα.

Παιδιά εμένα με ανησυχεί περισσότερο αυτό..Καλά το χειμώνα,την παλεύεις,αν και πρέπει οπωσδήποτε να αερίζεις το σπίτι κανα μισάωρο τη μέρα αλλά το καλοκάίρι ειδικά δεν γίνεται συνέχεια κλειστά..ώχου..θα έχω πρόβλημα..!

Παιδιά εμένα με ανησυχεί περισσότερο αυτό..Καλά το χειμώνα,την παλεύεις,αν και πρέπει οπωσδήποτε να αερίζεις το σπίτι κανα μισάωρο τη μέρα αλλά το καλοκάίρι ειδικά δεν γίνεται συνέχεια κλειστά..ώχου..θα έχω πρόβλημα..!

Δεν θα παθει απολυτως τιποτα;)
Με το που αλλαξαμε σπιτι,η Σιεννα την πρωτη κιολας ωρα την εκανε και σουλατσαριζε δεξια και αριστερα.Για μια βδομαδα εφευγε το πρωι με το που ανοιγαμε την μπαλκονοπορτα και γυριζε με την δυση του ηλιου.Η ταραχη μου δεν περιγραφοταν,περιττο να πω.Μεχρι τοτε δεν γνωριζα και τις μετδοτικες αρρωστιες που υπαρχουν στα γατακια(λευκαιμια,περιτονιτιδα,aids)Φαντασου να τις ηξερα κιολας τι ειχα να τραβηξω.
Ωσπου το πηρα αποφαση.Οι κινδυνοι ειναι τρομεροι εξω.Ανα πασα στιγμη μπορει το ζωακι να μην γυρισει.Εφτιαξα διαφορες κατασκευες για να απομονωσω την προσβαση του μπαλκονιου μου απο τις διπλανες ταρατσες,βεβαια δεν τα καταφερα με την πρωτη,γιατι το γατι το συγκεκριμενο ειναι και κατσικι(φαντασου να μην ηταν και στειρωμενη τι ειχα να τραβηξω)
Ωσπου στην τελευταια κατασκευ τα καταφερα!!!!!:up::up::up::up::up:
Ενα χρονο τωρα δεν μπορει να την κανει με κανεναν τροπο.Φλερταρει βεβαια τα αρσενικα απο ψηλα(γιατι η συνηθεια δεν κοβεται:redface:)αλλα ειμαστε ολοι πιο ησυχοι.
Στην αρχη εκανε σαν δαιμονισμενο,προσπαθουσε να βρει τροπους για να καταφερει να παραβιασει την καθε κατασκευη,ωσπου το πηρε αποφαση.

Παντως οταν με το καλο στειρωσεις την γατουλα σου,μπορεις να ξεκινησεις με σητες στα παραθυρα.Ευνοει και ο καιρος που ειναι"ψιλοχειμωνας ας πουμε"και τα γατια αραζουν περισσοτερο μεσα.Ετσι μεχρι την ανοιξη που θα της τραβηξει την προσοχη το "εξω",θα εχει πιασει το μνμ και θα εχει συνηθησει το σπιτι.:)

γιατι το γατι το συγκεκριμενο ειναι και κατσικι

Χαχαχαχα...:D:Dνα'ξερες πόσο σε καταλαβαίνω..κι εγω με κατσίκι έχω να κάνω, από κείνα της Κρήτης τα άγρια, τα κρι κρι..:D
Σ'ευχαριστώ πάντως εύχομαι να τα καταφέρω κι εγώ επιτέλους γιατί το μπαλκόνι μας πρέπει να το χαιρόμαστε και εμείς εκτός από τις γάτες μας..να πιούμε το καφεδάκι μας ήρεμα, να ρεμβάσουμε με μια μπυρίτσα το καλοκαίρι..να μιλήσουμε λίγο με την απέναντι, να απλώσουμε ένα ρούχο βρε αδερφέ!:D:D

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back