Περί στείρωσης

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
γιατι το γατι το συγκεκριμενο ειναι και κατσικι

Χαχαχαχα...:D:Dνα'ξερες πόσο σε καταλαβαίνω..κι εγω με κατσίκι έχω να κάνω, από κείνα της Κρήτης τα άγρια, τα κρι κρι..:D
Σ'ευχαριστώ πάντως εύχομαι να τα καταφέρω κι εγώ επιτέλους γιατί το μπαλκόνι μας πρέπει να το χαιρόμαστε και εμείς εκτός από τις γάτες μας..να πιούμε το καφεδάκι μας ήρεμα, να ρεμβάσουμε με μια μπυρίτσα το καλοκαίρι..να μιλήσουμε λίγο με την απέναντι, να απλώσουμε ένα ρούχο βρε αδερφέ!:D:D

Α τωρα καταλαβα οτι εισαι σε μπαλκονι!:redface:
Νομιζα οτι με το που ανοιγε το παραθυρο ειχες βεραντα η κηπο!Τοτε ειναι πολυ πιο ευκολα τα πραγματα....
Εγω εφτιαξα ενα τελαρο απο ξυλο και πανω εβαλα το κλασσικο λευκο πλαστικο διχτυ που βαζουν για τα μωρα στα μπαλκονια.Το στερεωσα απο κατω μεχρι πανω στα πλαινα των μπαλκονιων(αλλα το στερεωσα πολυ δυνατα για να μην φυγει με τον αερα)και ετσι οταν σκαρφαλωνει μεχρι πανω(γιατι εχουμε και τετοια!!!)δεν μπορει να παει πουθενα και ξαναπηδαει στο μπαλκονι.Ετσι πινουμε το καλοκαιρι ολοι μαζι καφε!!!!:lol::lol::lol::lol:

Θα σου ελεγα να βαλεις και καλαμωτη,αλλα σε μενα δεν ειχε αποτελεσμα.Σκαρφαλωνε μεχρι πανω,την ξηλωνε ολοκληρη,επεφτε η καλαμωτη και η γατα.......εκλεινε το ματι στους κεφαλες της γειτονιας!!:D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Στείρώθηκε η Cheetarah μου, περιμένω αύριο να πάω να την πάρω από την κτηνίατρο. Απ'ότι μου είπε στο τηλέφωνο είναι θυμωμένη πάντως..:mad: θα της περάσει, δε ξέρει οτι είναι για το καλό της :)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

μπραβο!! οταν σε δει θα της περασουν τα νευρα:happy:

Μπορει να αισθανεται ανασφαλεια γιατι ειναι σε ξενο μερος...Περαστικα της,καλη της αναρρωση!

Όλα καλα, γυρίσαμε σπίτι. δύο μέρες στην κτηνίατρο αρνούνταν να φάει, αλλά μόλις μπήκαμε σπίτι και της έβαλα κονσέρβα, έπεσε με τα μούτρα.. Ξεκουράζεται τώρα, γλύφεται και κοιμάται.. Μια χαρά θα πάει μωρέ, λίγο φροντίδα παραπάνω.:)

Ειδες που ηθελε απλα να βρεθει σε οικειο περιβαλλον;Αντε καλη αναρρωση,παει κι αυτο.

Ειδες που ηθελε απλα να βρεθει σε οικειο περιβαλλον;Αντε καλη αναρρωση,παει κι αυτο.
Ευχαριστώ πολύ. :)

γιατι το γατι το συγκεκριμενο ειναι και κατσικι

Χαχαχαχα...:D:Dνα'ξερες πόσο σε καταλαβαίνω..κι εγω με κατσίκι έχω να κάνω, από κείνα της Κρήτης τα άγρια, τα κρι κρι..:D
Σ'ευχαριστώ πάντως εύχομαι να τα καταφέρω κι εγώ επιτέλους γιατί το μπαλκόνι μας πρέπει να το χαιρόμαστε και εμείς εκτός από τις γάτες μας..να πιούμε το καφεδάκι μας ήρεμα, να ρεμβάσουμε με μια μπυρίτσα το καλοκαίρι..να μιλήσουμε λίγο με την απέναντι, να απλώσουμε ένα ρούχο βρε αδερφέ!:D:D

Χαχαχα! Και εγώ το ίδιο πρόβλημα έχω, την προηγούμενη εβδομάδα..1:30 το βράδυ την βρήκαμε μετά από ψάξιμο σε όλο το σπίτι, στο μπαλκόνι του κάτω ορόφου!! Είχε βγάλει το κεφαλάκι από τα κάγκελα και μας κοίταζε με ένα βλεμα "Ελάτε σώστε με"!! Το κακό είναι οτι το επόμενο πρωι το προσπάθησε ξανά αλλά ήμουν δίπλα της και δεν ολοκλήρωσε την αποστολή της, το κομάντο μου!!:) Και σε καταλαβαίνω απόλυτα με το κλειστό σπίτι...Πακέτο!! Και να φανταστείς οτι ακόμα δν έχει ορέξεις...
Καλή επιτυχία με την επέμβαση, όλα θα πάνε καλά, πλέον είναι ρουτίνας θέμα για τους κτηνίατρους.

:D
Χαχαχα! Και εγώ το ίδιο πρόβλημα έχω, την προηγούμενη εβδομάδα..1:30 το βράδυ την βρήκαμε μετά από ψάξιμο σε όλο το σπίτι, στο μπαλκόνι του κάτω ορόφου!! Είχε βγάλει το κεφαλάκι από τα κάγκελα και μας κοίταζε με ένα βλεμα "Ελάτε σώστε με"!! Το κακό είναι οτι το επόμενο πρωι το προσπάθησε ξανά αλλά ήμουν δίπλα της και δεν ολοκλήρωσε την αποστολή της, το κομάντο μου!!:) Και σε καταλαβαίνω απόλυτα με το κλειστό σπίτι...Πακέτο!! Και να φανταστείς οτι ακόμα δν έχει ορέξεις...
Καλή επιτυχία με την επέμβαση, όλα θα πάνε καλά, πλέον είναι ρουτίνας θέμα για τους κτηνίατρους.

Ευχαριστώ, όλα πήγαν καλά, και αρχίσαμε πάλι τα ακροβατικά και τα πηδήματα! :D Κάθησα χθές όλο το απόγευμα και εφτιαξα μια πολύ καλή κατασκευή στο μπαλκόνι, πιστεύω δεν υπάρχει τρόπος διαφυγής! Σιγά σιγά θα βγαίνουμε και λίγο έξω. Επιτέλους:)

:D

Ευχαριστώ, όλα πήγαν καλά, και αρχίσαμε πάλι τα ακροβατικά και τα πηδήματα! :D Κάθησα χθές όλο το απόγευμα και εφτιαξα μια πολύ καλή κατασκευή στο μπαλκόνι, πιστεύω δεν υπάρχει τρόπος διαφυγής! Σιγά σιγά θα βγαίνουμε και λίγο έξω. Επιτέλους:)

χαιρομαι πολύ!!:)

Απάντηση: SOS Πρόβλημα με τη στείρωση...

και εγω στειρωσα την γατα μου λογο συπσεμιας και εμενα τωρα που εχουν περασει 3 μερες ειναι μια χαρα και με καλητερη συμπεριφορα... ομως ο πατριος μ που εινε ασχετος απο γατες μου λεει οτι τωρα θα εχει καταθληψη και οτι θα τον πλισιαζει και θα ειναι πανο του συνεχια[ενο μολης τον βλεπει η γατα αλαζει δρομο..] ειναι αληθια ολα αυτα??????????:(:worry::/:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back