Περιμένοντας τη Μούρα...

Ευχαριστώ πολύ γειτόνισσα -Μένω ιλίσια-! Καλά να ναι τα γατόπερσιδάκια μας και όλα τα γατούλια του κόσμου!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

με μπέρδεψε η αλλαγή προφίλ! Μία είναι η κουκλάρα σου!

φαίνεται μικρούλα! Πόσο είναι?

για την δικια μου μπεμπα φανταζομαι μιλας..ναι ειναι μικρουλα 1 χρονων και 7 μηνων περιπου και πολυ μα πολυ παιχνιδιαρα!!!!!
η δικια σου δεν το συζητω ..:redface::redface:με τρελαινουν τα μακρυτριχα!:inlove::inlove:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πολύ ναζιάρικο το κορίτσι σου... :) Άντε με το καλό να του φέρεις και -μακρυτριχο;)- αδερφάκι!

Ελπίζω να μην ξήνω πληγή:redface:!

Το λέω γιατί η αλήθεια είναι ότι τρόμαξα μέχρι να πείσω τον φίλο μου να υιοθετήσουμε την Μούρα στην αρχή! Μέχρι που την είδε απο κοντά...:up:

Πολύ ναζιάρικο το κορίτσι σου... :) Άντε με το καλό να του φέρεις και -μακρυτριχο;)- αδερφάκι!

Ελπίζω να μην ξήνω πληγή:redface:!

Το λέω γιατί η αλήθεια είναι ότι τρόμαξα μέχρι να πείσω τον φίλο μου να υιοθετήσουμε την Μούρα στην αρχή! Μέχρι που την είδε απο κοντά...:up:

μακαρι να γινοταν αλλα το Ηρακι θα εχει μονο ανθρωπινη συντροφια..δοκιμασαμε πριν λιγο καιρο με μακρυτριχο αλλα ο αντρας μου κατεληξε στο νοσοκομειο απο αλλεργικο ασθμα..επισης παρατηρησαμε οτι οταν επισκευτομασταν σπιτι με 2 γατουλες φουντωνε κατα πολυ ο βηχας και κοκκινιζαν τα ματια του οποτε θα μεινουμε με την μικρη μονο...παρολα αυτα με την Ηρω δεν ειναι τοσο σε εξαρση η αλλεργια του ..αλλα σιγουρα με 2η γατουλα μαλλον θα τον πεθανω τον ανθρωπο οποτε προς στιγμην το ξεχναμε:/::happy::happy:

Αυτό είναι πραγματικά σοβαρός λόγος για να μην πάρει κανείς δεύτερο γατούλι. Πάντως το Ηράκι πρέπει να έχει υποαλλεργικό τρίχωμα!

Βέβαια κάτι έχω ακούσει για θεραπεία που υπάρχει απέναντι στην αλλεργία στις γάτες αλλά φαντάζομαι ότι το έχετε τσεκάρει ήδη.

Αυτό είναι πραγματικά σοβαρός λόγος για να μην πάρει κανείς δεύτερο γατούλι. Πάντως το Ηράκι πρέπει να έχει υποαλλεργικό τρίχωμα!

:lol::lol:υποαλλεργικο δεν ξερω παντως μια χαρα φλοκατη ειναι..ειδικα το καλοκαιρι μαδαει μια χαρα..το θεμα ειναι οτι την Ηρω παρολο που την χαιδευει αρκετα ειναι κοντοτριχη και η αλλεργια μενει σε σταθερο επιπεδο..ειναι γατα που δεν σου επιβαλλει αν δεν θες καταλαβαινει ποτε πρεπει να φυγει απο κοντα σου..το αλλο ηταν σαν το δικο σου και ηθελε συνεχεια χαδια 3-4 φορες τον χαιδεψε και επειτα κλειστηκε σε ενα δωματιο και ηταν χαλια εβηχε φριχτα και τα ματια κοκκινα σαν αιμα..μην σου χαλαμε ομως το θεματακι με τα δικα μας..;)περιμενουμε και νεες φωτο συντομα εστω να την θαυμασουμε απο μακρια...:P:P

κοιτα δεν το εχουμε τσεκαρει αλλα αφου εχουμε ηδη μια και τα πραγματα ειναι ανεκτικα δεν μας ενοχλει απλα συμβιβαζομαστε οτι δεν θα παρουμε δευτερο

Μια χαρά τότε... Θα ανεβάσω σύντομα νέο υλικό...Τώρα ξεκουραζόμαστε:)

Εισε η καλητερη γατομαμα για την Μουρα;)

Σοφία πώς τα πάτε; :D Τι κάνει το γατουλίνι;;; :up:

:hello:
Εισε η καλητερη γατομαμα για την Μουρα;)
Πήρα όμως και παιδί από καλό σπίτι!:D
Είναι το πιο ευγενικό πλάσμα που έχω δει...
Έχεις κάνει φοβερή δουλειά μαζί της Sabi:up:.

2 μέρα στο σπίτι...

:D:D:D
Καλησπέρα cutekitty!:) στο μυαλό μου είσαι! Τώρα ετοιμαζόμουν να γράψω νεότερα!
Η σημερινή μέρα ήταν ήρεμη και όμορφη σαν την προσωπικότητα της Μουρίτσας μου:inlove:!
Το βράδυ νιαουρίσαμε αρκετές φορές, σαν γνήσιοι εκπρόσωποι του γυναικείου φύλου:), με το πιο χαριτωμένο νιαούρισμα που έχω ακούσει! Βέβαια κάποιοι ξυπνήσαμε αρκετές φορές απο αυτόν τον κατά τα άλλα πανέμορφο ήχο με αποτέλεσμα το πρωί να κουτουλάμε λιγάκι στη δουλειά:lol:! Το μεσημέρι φάγαμε παρέα με τη νέα μας μαμά αργά και σταθερά γιατί κάναμε διαλλείματα για να τριφτούμε. Είμαστε λίγο φοβισμένες όπως είναι φυσικό γι αυτό και ο τρόπος που τριβόμαστε είναι λίγο διστακτικός αλλά για 2 μέρα το θεωρώ τουλάχιστον θαυμα που με αφήνει να την ακουμπάω!

Το απόγευμα ακυρώσαμε όλα τα μαθήματα μας για να το περάσουμε μαζί αλλά όταν η μαμά γύρισε το κοριτσάκι της κοιμόταν του καλου καιρου...

Μέσα στην ημέρα η μαμά πήγαινε και ερχόταν για διάφορες δουλειές αλλά πο φωτογραφίες- φωτογραφίες!:P

Συνημμένα

• PB155863.jpg
    PB155863.jpg
    289,3 KB · Εμφανίσεις: 42
  • PB165887 - Αντίγραφο.jpg
    PB165887 - Αντίγραφο.jpg
    337,6 KB · Εμφανίσεις: 46
  • PB165877.jpg
    PB165877.jpg
    413 KB · Εμφανίσεις: 32
  • PB165878.jpg
    PB165878.jpg
    333,1 KB · Εμφανίσεις: 28
  • PB165879.jpg
    PB165879.jpg
    336,3 KB · Εμφανίσεις: 34
Τι ομορφη που ειναι...να τη χαιρεσαι!

Να τη χαιρεσαι την κουκλα σου,ειναι πανεμορφη!Και οντως τα περσικα εχουν εκπληκτικο χαρακτηρα,αγαπησιαρικα και μελενια!!!:happy::happy::happy:

Χαίρομαι που συμμερίζεστε το χαζομανουλίστικο που με έχει πιάσει! :redface:

Πρέπει όμως να ομολογήσω ότι η αλλάγη του καιρού μας άγχωσε λιγάκι και φοβηθήκαμε αυτές τις ημέρες στο νέο μας σπίτι. Φυσάει και λίγο παραπάνω εδώ που μένουμε:(...
Βέβαια ακόμα έτσι είμαστε τα καλύτερα κορίτσια του κόσμου!

Θα συνηθίσουμε όμως και θα επανέλθουμε με νέο υλικό!

Το πρώτο μας σκαρφάλωμα!

Λοιπόν σήμερα γιορτάζουμε τη πρώτη μας φορά που ανεβήκαμε κάπου μες στο σπίτι! Τι εννοώ? Η Μούρα είναι η πρώτη γάτα που βλέπω στη ζωή μου να κάνει τέσσερις μέρες για να ανέβει οπουδήποτε και να εξερευνήσει.
Σήμερα σε κάποια φάση μπήκα και την βρήκα να κάθεται στον καναπέ του δωματίου της
- ναι έχουμε και δικό μας δωμάτιο:P!

Να η απόδειξη!

Ελπίζω σύντομα να σας δείξω και τα ματάκια μας!

Συνημμένα

• PB185858.jpg
    PB185858.jpg
    277,3 KB · Εμφανίσεις: 46
Λοιπόν σήμερα γιορτάζουμε τη πρώτη μας φορά που ανεβήκαμε κάπου μες στο σπίτι! Τι εννοώ? Η Μούρα είναι η πρώτη γάτα που βλέπω στη ζωή μου να κάνει τέσσερις μέρες για να ανέβει οπουδήποτε και να εξερευνήσει.
Σήμερα σε κάποια φάση μπήκα και την βρήκα να κάθεται στον καναπέ του δωματίου της
- ναι έχουμε και δικό μας δωμάτιο:P!

Να η απόδειξη!

Ελπίζω σύντομα να σας δείξω και τα ματάκια μας!
κουκλα ειναι:up::up::up::up: και η γατα μου οι μονοι χωροι που βγαινει ειναι καναπες και κρεβατι, μονο και μονο επειδη την εβγαζα εγω συνεχεια πανω..αλλιως ακομη στο πατωμα θα ηταν:lol::lol::lol:

Τι γλυκιά! Μετά από χιλιάδες σπασίματα και ζημιές που είχα δει να κάνουν γατούλια στο παρελθόν μου φαίνεται υπέροχη η ηρεμία της. Βέβαια δεν έφταιγαν τα ίδια γιατί όταν ένα ζώο είναι μέσα έξω σε σπίτι με κήπο λογικό είναι να μεταφέρει τις συμπεριφορές του έξω και μέσα στο σπίτι.

Πάντως και μένα μου πέρασε η ιδεά να την σηκώσω και να την ανεβάσω πάνω στο κρεβάτι αφού δεν ανεβαίνει μόνη της! Αλλά προσπαθώ να μην την ζορίζω μέχρι να με συνηθίσει.
Γενικά μας αποπνέει τεράστιο σεβασμό... Αλλά αυτός που την σέβεται σε απίστευτο βαθμό είναι ο negro , ο σκύλος μας!

Τι γλυκιά! Μετά από χιλιάδες σπασίματα και ζημιές που είχα δει να κάνουν γατούλια στο παρελθόν μου φαίνεται υπέροχη η ηρεμία της. Βέβαια δεν έφταιγαν τα ίδια γιατί όταν ένα ζώο είναι μέσα έξω σε σπίτι με κήπο λογικό είναι να μεταφέρει τις συμπεριφορές του έξω και μέσα στο σπίτι.

Πάντως και μένα μου πέρασε η ιδεά να την σηκώσω και να την ανεβάσω πάνω στο κρεβάτι αφού δεν ανεβαίνει μόνη της! Αλλά προσπαθώ να μην την ζορίζω μέχρι να με συνηθίσει.
Γενικά μας αποπνέει τεράστιο σεβασμό... Αλλά αυτός που την σέβεται σε απίστευτο βαθμό είναι ο negro , ο σκύλος μας!
η γατα μου ζουσε αδεσποτη στο δρομο , και την υιοθετησα 2,5 χρονων , οποτε μαλλον ειναι στο χαρακτηρα της καθε γατας:hmm::hmm:
ναι , νομιζω να σε συνηθισει πρωτα και μπορει να αρχισει απο μονη της να βγαινει, και αν οχι την βγαζεις εσυ εκει που θελεις να βγαινει..
αληθεια πως τα πανε με το σκυλακο??:)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back