Περιμένοντας τον γατουλίνο Τριστάν

fleur_4_ever

Νεοφερμένο μέλος

Η fleur_4_ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 6 μηνύματα.
Στ μεσα μ τελη οκτωβρη 8 ερ8ει στ σπιτι μ ενα αρσενικο περσικο γατακι. 8 η8ελα ν μ πειτε τ χρειαζεται ν αγορασω για το γατι, γτ ειναι η πρωτη φορα π 8 μεινει μια γατα στ σπιτι μ κ 8 η8ελα μερικες συμβουλες κ πληροφοριες. Ευχαριστω!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ρίξε μια ματια στα άρθρα σχετικά με την υγεια και την ανατροφη του,κι ό,τι αποριες εχεις εδω ειμαστε!:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πήγαινε στα Articles, θα σε βοηθήσουν αρκετά. Αγόρασε κάποιο βιβλίο σχετικό με τις περσικές γάτες ή, αν δεν βρεις ,κάποιο για την ανατροφή της γάτας. Βασικός εξοπλισμός είναι η αμμολεκάνη (αν είναι πολύ μωρό κ΄δεν μπορεί να ανεβαίνει, έχε ένα πιο μικρό δοχείο), άμμος, κονσερβούλες κ΄κροκέτες kitten, ίσως κ΄γάλα ειδικό για γάτες και κάτι για να κοιμάται (καλαθάκι, κουτάκι ή έτοιμο σπιτάκι από πετ σοπ). Αυτά για τις πρώτες μέρες. Πρέπει να βρείτε έναν καλό κτηνίατρο να το παρακολουθεί για εμβόλια, στείρωση κλπ. Πιστεύω, όμως, ότι θα πρέπει να ασχοληθούν και οι γονείς σου ή κάποιο μεγαλύτερο αδέλφι σου με το γατάκι. Τα περσάκια είναι ήσυχα σαν χαρακτήρες, αλλά, απαιτητικά γατιά στη φροντίδα τους. Πολλές απορίες θα σου λυθούν ,αν μπεις στο: www.ailouros.gr

Κατ' αρχήν θα χρειαστείς τα βασικά κ ξεκινάω από το πιο βασικό στην περσική τις χτένες θα πάρεις τουλάχιστον μία χτένα που έχει διπλά δόντια, πιο μικρά τα εσωτερικά κ μακρύτερα τα έξω για να χτενίζει όλο το τρίχωμα της γάτας σου, καθώς κ μία βούρτσα με λεπτά κ πυκνά δοντάκια. Έπειτα πρέπει να πάρεις τα βασικά, γατοφόρο για την μεταφορά της, μία τουαλέτα, το μεγάλο μέγεθος γιατί καθώς θα μεγαλώνει η μικρή τουαλέτα δεν θα τη χωράει κ θα λερώνεται, άμμο για την τουαλέτα, ένα καλάθι ή μαξιλάρι για να κοιμάται, καλή ξηρά τροφή που είναι σημαντικό για την ανάπτυξη κ το τρίχωμά της, παιχνιδάκια, κ ένα ονυχοδρόμιο όπου πρέπει να μάθει από την αρχή ότι πρέπει να ξύνει εκεί τα νύχια της κ όχι στα έπιπλα, κ δύο μπολάκια για το νερό κ το φαγητό της, τα οποία θα προσέξεις να είναι ρηχά κ φαρδιά ώστε να μπορεί να φάει με ευκολία κ να μην επηρεάζονται τα μουστάκια της που είναι ευαίσθητα, αλλά κ λόγο κατανομής προσώπου στην περσική θα πρέπει να βρεις το κατάλληλο σκεύος. Εγώ για την τροφή έχω ρηχό κ για το νερό έχω φαρδύ κ ποιο βαθύ που είναι κ ινοξ για να κρατάει κρύο το νερό τους. Αυτά νομίζω είναι τα πιο βασικά, δε νομίζω να ξέχασα κάτι :hmm:

Σας ευχαριστω ολες σας κοριτσια! Ελενη Π η προσευχη τς γατας μ αρεσει πολυ!

Σας ευχαριστω ολες σας κοριτσια! Ελενη Π η προσευχη τς γατας μ αρεσει πολυ!
Και εμένα Ελένη!!! :)

Καλώς να δεχτείς το γατάκι σου!! :up:Καλότυχο να'ναι και γερό! :)

Δεν έχετε προσέξει ,που οι γάτες κάθονται ακίνητες σαν να διαλογίζονται; Προσεύχονται ρε παιδιά για όλα τα παραπάνω οι καημένες (έχει κι άλλους στίχους η προσευχή της γάτας, αλλά, πόση υπογραφή πια να έχω; ) Υπάρχουν καταπληκτικά ποιήματα για γάτες.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back