Μαρίνα16704
Νεοφερμένο μέλος
Η Μαρίνα16704 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Θεσπρωτικό (Πρέβεζα). Έχει γράψει 49 μηνύματα.
30-11-09
13:11
Αγαπητοί γατόφιλοι καλημέρα,
η γάτα μου είναι πια 8 μηνών και κάτι. Περιμένουμε τον οίστρο της για να στειρωθεί αλλά αυτός δεν έρχεται. Είναι φυσιολογικό να μην συμβαίνει ακόμη? Γνωρίζω βέβαια οτι δεν είναι απαραίτητο να περιμένω να έχει οίστρο για να κάνει την επέμβαση, αλλά σκέφτομαι οτι όσο το καθυστερήσω τόσο καλύτερα από τη στιγμή που το ζώο δεν ταλαιπωρείται. Προς το παρόν πάντως είναι παντελώς αδιάφορη για το θέμα, την ενδιαφερουν μόνο τα παιχνίδια και τα νάζια.
Πείτε καμμια γνώμη....
η γάτα μου είναι πια 8 μηνών και κάτι. Περιμένουμε τον οίστρο της για να στειρωθεί αλλά αυτός δεν έρχεται. Είναι φυσιολογικό να μην συμβαίνει ακόμη? Γνωρίζω βέβαια οτι δεν είναι απαραίτητο να περιμένω να έχει οίστρο για να κάνει την επέμβαση, αλλά σκέφτομαι οτι όσο το καθυστερήσω τόσο καλύτερα από τη στιγμή που το ζώο δεν ταλαιπωρείται. Προς το παρόν πάντως είναι παντελώς αδιάφορη για το θέμα, την ενδιαφερουν μόνο τα παιχνίδια και τα νάζια.
Πείτε καμμια γνώμη....
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kounelaki
Περιβόητο μέλος
Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα.
30-11-09
13:15
Κι εμενα ετσι ηταν και ξαφνικα....το μπαμ! Και ειναι 7-8μηνων.Καποια κοριτσακια αργουνε λιγο παραπανω..Αγαπητοί γατόφιλοι καλημέρα,
Πείτε καμμια γνώμη....
Θα κανει το μπαμ ξαφνικα,τα ιδια ελεγα κι εγω πριν μια εβδομαδα και πριν 3μερες τη στειρωσα γιατι δεν παλευοταν

Θα ερθει οπου να ναι...μερα με τη μερα!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha
Περιβόητο μέλος
Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα.
30-11-09
13:16
Είναι πιθανό να καθυστερεί, πιθανότερο όμως είναι να έχει ήδη περάσει "σιωπηλό" οίστρο, δηλαδή χωρίς έντονα και εμφανή συμπτώματα.
Η ηλικία της πάντως είναι μια χαρά για να στειρωθεί, για ποιο λόγο περιμένεις να ταλαιπωρηθεί με τον οίστρο ντε και καλά, αφού δεν της προσφέρει κάτι;
Η ηλικία της πάντως είναι μια χαρά για να στειρωθεί, για ποιο λόγο περιμένεις να ταλαιπωρηθεί με τον οίστρο ντε και καλά, αφού δεν της προσφέρει κάτι;

Μαρίνα16704
Νεοφερμένο μέλος
Η Μαρίνα16704 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Θεσπρωτικό (Πρέβεζα). Έχει γράψει 49 μηνύματα.
30-11-09
13:27
Είναι πιθανό να καθυστερεί, πιθανότερο όμως είναι να έχει ήδη περάσει "σιωπηλό" οίστρο, δηλαδή χωρίς έντονα και εμφανή συμπτώματα.
Η ηλικία της πάντως είναι μια χαρά για να στειρωθεί, για ποιο λόγο περιμένεις να ταλαιπωρηθεί με τον οίστρο ντε και καλά, αφού δεν της προσφέρει κάτι;![]()
Αυτή την πληροφορία είχα, οτι είναι καλύτερα, απλά οτι δεν είναι απαραίτητο..αν αργήσει κι άλλο θα το κάνω χωρίς να έρθει ποτε, εννοείται. Αυτό για τον σιωπηλό οίστρο δε μου φαίνεται και εντελώς απίθανο, μιάς και πριν 1 μήνα περίπου ήταν για 1-2 μέρες νευρική, και γρύλιζε που και που, αυτό μπορεί φυσικά να είναι τυχαίο...
Θα δείξει..
julia
Διακεκριμένο μέλος
Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα.
30-11-09
19:59
Αν είναι να περιμένουμε τον οίστρο.... πάει, χαιρετίσματα.
Εγώ μιά χαρά στειρώνω και χωρίς να τους έχει έρθει, πάντως.
Δεν καρδιοχτυπώ εγώ.. μήν έχουμε ζευγαρώματα, και δεν ταλαιπωρείτε και η γατούλα...

Εγώ μιά χαρά στειρώνω και χωρίς να τους έχει έρθει, πάντως.

Δεν καρδιοχτυπώ εγώ.. μήν έχουμε ζευγαρώματα, και δεν ταλαιπωρείτε και η γατούλα...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum