nickis
Πολύ δραστήριο μέλος
λογικα θα πρεπει να την εχω καπου μονιμα...για τα μπολακια ωραια , μια χαρα ...βολευει η κουζινα....
αντε να περασουν οι μερες πια.....

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa
Περιβόητο μέλος
μαλλον κατι τετοιο θα κανω και εγω...δυστυχως δεν εχω την δυνατοτητα για πορτακι...οποτε θα την τοποθετησω στο μπανιο για αρχη.αλλα μετα θα δεχτει αν της αλλαξω θεση?λογικα θα πρεπει να την εχω καπου μονιμα...για τα μπολακια ωραια , μια χαρα ...βολευει η κουζινα....
αντε να περασουν οι μερες πια.....
![]()
αν μάθει μια το σημείο και μετά από μερικό να το αλλάξεις δεν θα έχει πρόβλημα....και γω κατά καιρούς την άλλαζα θέση και ποτέ δεν είχαν πρόβλημα

αλήθεια...πόσες μέρες έμειναν????

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nickis
Πολύ δραστήριο μέλος
παααααααραααα πολλεεεεεεεεεεεςςςςςςςς!!!ευχαριστω για τις ραισοσυμβουλες....!!
ευχαριστω πολυ!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa
Περιβόητο μέλος
Σου΄ρχεται το μωρό!!!!!
Σε λίγες ώρες θα τον έχεις αγκαλιά!!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Raisa
Περιβόητο μέλος
Ετοιμη για τη μεγάλη άφιξη;Με τι ταξιδευει παιδια το μωρο;Τι ωρα φτανει;
Αυτή την ώρα πετάει
...θα φτάσει Αθήνα 16.20....ελπίζω να πάνε όλα καλά
....τώρα περιμένω και γω τα νέα τους μόλις φτάσουν σπίτι!!!
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Πολύ καλή!!όποια θέλεις εσύ...εναλλακτικά μπορείς να πάρεις και την catsan....θα την βρεις σε σούπερ μάρκετ![]()

Εγώ έχω βολευτεί με τη κρυσταλική που δεν μοιρίζει καθόλου!!!

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Ωραίες στιγμές....Αυτή την ώρα πετάει...θα φτάσει Αθήνα 16.20....ελπίζω να πάνε όλα καλά
....τώρα περιμένω και γω τα νέα τους μόλις φτάσουν σπίτι!!!
![]()

nickis
Πολύ δραστήριο μέλος
αφου ολη μερα με ακολουθει...και μην τυχει και κλεισω καμια πορτα ....!!!
ειναι απλα τελειοσ!!!ευχαριστω για το ενδιαφερον!!!και θα μαθαινετε νεα μας...και φωτο συντομα!!!δεν ειναι και ευκολο!!!!
Raisa
Περιβόητο μέλος
και φωτο συντομα!!!δεν ειναι και ευκολο!!!!![]()
Σε ποιον το λες!!!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool