Περιμένοντας το γατουλίνο...

πηρε απο τους κουκλους γονεις...πως να μην ειναι τελειος?!!!:):):up::up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Έχει μαγουλάκια για τσίμπημα:inlove::inlove::baby::kiss:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Έχει μαγουλάκια για τσίμπημα:inlove::inlove::baby::kiss:

μονο μαγουλακια???σαν φουσκαλιτσα ειναι!!!ολα στρογγυλα...!!!:lol::lol::D:D

Κι άλλος χαμογελαστός γάτος!Λοιπον μπορω να πω ότι ειναι ενας συνδυασμος των γατιών μου:έχει το χαμογελο του Σειριου και την στρογγυλάδα της Μόιρας!:P:lol:

Κι άλλος χαμογελαστός γάτος!Λοιπον μπορω να πω ότι ειναι ενας συνδυασμος των γατιών μου:έχει το χαμογελο του Σειριου και την στρογγυλάδα της Μόιρας!:P:lol:
Μόνο που μπροστά στη στρογγυλάδα της Μόιρα ο Νέρωνας μοιάζει με TFT :P:P:P:P

παιδια...ο γκριζουλης ειναι αυτος!!ο αρσενικος ο μπλε!!:):):P

Μα καλά δεν έχεις τσίπα πάνω σου;(μα δεν εχεις να σου δωσει λιγη η Μόιρα που έχει μπολικη:lol:)Να κοροϊδευεις μωρό γατί;Θα καταφτάσει την Πέμπτη και θα της τα πω όλα,θα δεις.Και ποιος θα σε σώσει,ο Μπατ ή η Κάντυ;:P

παιδια...ο γκριζουλης ειναι αυτος!!ο αρσενικος ο μπλε!!:):):P
Τα μπέρδεψα; άλλη κοπέλα ονόμασε το Ραϊσάκι Νέρωνα;;:redface:
Και ποιος θα σε σώσει,ο Μπατ ή η Κάντυ;:P
Με δουλεύεις αυτά ειναι ικανά να πάρουν κροκέτες κ να στηθούν απέναντι να παρακολουθούν το θέαμα. Άκου να με σώσουν:lol:

ναι μαλλον μπερδευτηκες!!αυτος στις φωτογραφιες ειναι ο γκριζουλης!!!ο μπλε της ραισας και σε λιγο.....δικος μου!!!:D:D:D:D:D:D:D

Σλιθ...μπέρδεψες τα μπούτια σου έτσι?????:lol::lol::P
Τον Νέρωνα τον πήρε η Κορίνα:D....φωτό θα δεις στο θέμα των βρετανών;)

Σλιθ...μπέρδεψες τα μπούτια σου έτσι?????:lol::lol::P
Τον Νέρωνα τον πήρε η Κορίνα:D....φωτό θα δεις στο θέμα των βρετανών;)
Όχι βρε δεν μπέρδεψα τα μπούτια μου τα γατάκια μπέρδεψα :P
'Άντε πάω να ενημερωθώ στα Βρετανάκια γιατί πάλι έχασα επεισόδια :mad:

ναι μαλλον μπερδευτηκες!!αυτος στις φωτογραφιες ειναι ο γκριζουλης!!!ο μπλε της ραισας και σε λιγο.....δικος μου!!!:D:D:D:D:D:D:D

Συγχαρητήρια συγχαρητήρια για το νέο γατουλίνι σου.
Ο γατούλης σου είναι πανέμορφος. Και η raissa τρομερή γατομαμά. Μια φίλη μου πήρε την γκριζούλα και θα την παραλάβει κι αυτή στο τέλος του μήνα. Θα προσπαθήσω κι εγώ να σας βάζω φωτογραφίες της γκριζούλας πού και πού για να κάνουν διαγωνισμό ομορφιάς (ως αδέρφια βέβαια!!!) Μιας και η κοπέλα που θα την πάρει δεν έχει υπολογιστή και ούτε ξέρει να τον χειρίζεται μάλλον...
Μπραβο που έχεις προετοιμάσει τα πάντα για τον ερχομό του. Να περιφράξεις και το κομμάτι που άφησες στο μπαλκόνι και όσο για την άμμο, εγώ προσωπικά έχω καταλήξει στην evercleen. Βέβαια έχω 3 γάτες κ δύο τουαλέτες (αφαιρώ συνέχεια τους σβώλους που γίνονται με τις ακαθαρσίες και η υπόλοιπη μένει καθαρή) είναι η μόνη άμμος η οποία εμένα προσωπικά με έχει βολέψει.
Οσο για τις λεπτομέρειες της διατροφής του γατούλη σου και ο,τιδήποτε σχετικά με αυτόν,μην διστάσεις να ρωτάς τη Νικολέτα (raissa) είναι τρομερή γατομαμά και πιστέυω η μόνη ειδική για να σε ενημερώνει μιας και τα έχει μεγαλώσει ως τώρα κ γνωρίζει και τον χαρακτήρα του καθενός.:redface:
Καλώς να τον δεχτείς!!:up::up:

ευχαριστω παρα πολυ...για ολες τις απαντησεις ολων!!!εννοειται οτι θα εχουμε σε επαφη τα αδερφακια μεσω των φωτογραφιων τους στο my cat!!!ευχαριστω πολυ και ξερω που θα βρω απαντησεις σε οτι και αν χρειαστω τωρα!!!:):)

nickis...μερικές ακόμα φωτό του μικρού....τις έβγαλα σήμερα το πρωί :up:

(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου):D:D:D:D:D

Συνημμένα

• γριζούλης1.jpg
    γριζούλης1.jpg
    60,3 KB · Εμφανίσεις: 42
  • γριζούλης2.jpg
    γριζούλης2.jpg
    56,2 KB · Εμφανίσεις: 41
ωωωωωω....φρεσκες δηλ?!!!:)ευχαριστω παρα παρα πολυ..........!!!!!!!!!ειλικρινα!!!:D:D:D:D:D:D:):):):):)

να ρωτησω κατι ακομα...everclean ποια συσκευασια να χρησιμοποιησω??:/:

όποια θέλεις εσύ...εναλλακτικά μπορείς να πάρεις και την catsan....θα την βρεις σε σούπερ μάρκετ:)

οκ...θα δοκιμασω αυτες που μου προτεινατε...και θα στειλω τα σχολια...ευχαριστω και παλι για τις απαντησεις!!!και τις φωτο φυσικα!!

και αλλη μια απορια...διαβασα και καποια παλιοτερα forum απο το site.που ειναι το καλυτερο μέρος για να τοποθετησω την αμμο υγιεινης ?;)το σπιτι εχει εναιο χωρο κουζινα-σαλονι.το μπαλκονι ειναι αρκετα μεγαλο...:confused:να τοποθετησω μια τουαλετα στο μπανιο και μια στο μπαλκονι η καλυτερα μια που να την τοποθετω εξω οταν ειμαι σπιτι και στο μπανιο οταν λειπω ή το βραδυ?τα δοχεια φαγητου και νερου καλυτερα να ειναι μεσα στο σπιτι?:hmm:

την τουαλέτα τους εγώ την είχα 3 χρόνια τώρα στο σαλόνι σε μια γωνιά:sick:....μόνο εκεί βόλευε....:/:΄...τώρα πήρα την απόφαση και αγόρασα την πορτούλα για γάτες και θα την βάλω στην μπαλκονόπορτα για να βγαίνουν έξω όπου θα έχω και την τουαλέτα τους:cool: περιμένω από μέρα σε μέρα να μου την περάσουν....
μπορείς να κάνεις και συ το ίδιο....αν πάλι δεν μπορείς....βάλ΄την στο μπάνιο σου και βλέπεις....
το φαγητό καλύτερα να το έχεις μέσα...ιδικά αν μένεις χαμηλά;) ...μη σου έρχονται άλλες γάτες στο μπαλκόνι....εγώ το έχω στην κουζίνα;)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back