Περιμένω εναγωνίως...

decadence

Νεοφερμένο μέλος

Ο decadence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 88 μηνύματα.
καλησπερα αγαπητοι κυριοι και αγαπητες κυριες!

με λενε μιχαλη ειμαι 27 χρονων και ειμαι πολυ χαρουμενος που βρισκομαι αναμεσα σε ανθρωπουσ με ευαισθησιες.. εχω διαβασει παρα πολλα πραγματα απο το site σας και πραγματικα εμαθα αρκετα περι των τετραποδων αγαπητων μας φιλων με την ομορφη γουνιτσα και τα ομορφα ματια...

περιμενω αγωνιωδως την μερα εκεινη που θα φερω στο σπιτι την δικη μου γατουλα :rolleyes: θελω να βρω εναν περση η μια περσιδα (οπως θα ελεγε η αγαπητη αντζελα δημητριου :up: )ψαχνω σε εφημεριδες, ψαχνω σε πετσοπ (πολυ ακριβα.ζητουν 300 ευρω:mad: ) ψαχνω στον ερυθρο σταυρο αλλα ακομα τιποτα :( . Που θα παει ευελπιστω πως συντομα θα βρω μια φουντωτη ψυχουλα που σε λιγακι θα με κοιταζει στα ματια :redface: με αγαπη. ]

μπαινω στο θεμα ;)

1.ακουσα πως τα γατακια περσιας υποφερουν συχνα απο διαρροιεσ.ισχυει ?
2. μαθαινουν ευκολα να πηγαινουν στην αμμο τουσ? ισχυει οτι τα γατακια αφοδευουν μιση ωρα ,μετα το φαγητο? (κραταω χρονομετρο δηλαδη ?????:up: )

θα επανελθω και με νεες αποριες οσονουπω.σας ευχαριστω εκ των προτερων που διαβασατε το μυνημα μου και για τις απαντησεις σας:happy:

γατουλινι μου γλυκο εαν με διαβαζεις ..........

σε περιμενω αγωνιωδως.......

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Γειά σου Mιχάλη! Kαλως ήρθες. Aλήθεια, πρώτη φορά ακούω κάτι τέτοιο σαν τις απορίες σου. Mάλλον κάποιος που έχει περσικό θα στις λύσει αν και δεν πιστεύω να ισχύουν αυτά. Πάντως η δική μου απορία είναι για ποιό λόγο να πάρεις οπωσδήποτε περσικό. Yπάρχουν τόσα πολλά πανέμορφα μαλλιαρά -αφού το θες- που περιμένουν να υιοθετηθούν :happy: Kαι τσάμπα ;)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τιποτα δεν ισχυει μιχαλη ειναι γατακια σαν τα αλλα εχω τρια
( αληθεια που μενεις?) μαθαινουν μια χαρα τα παντα και αν δεν ειναι αρωστα που ειναι οντως λιγο πιο ευαισθητα λογω ρατσας ειναι μια χαρα.Αλλα εκτος εμποριου πολυ σπανια θα βρεις γιατι καταρχας δυσκολα ζευγαρωνουν εγω πριν τα στειρωσω τραβηξα να μη πω τι με τους γαμπρους...και δευτερον ειναι δυσκολες οι γεννες γιατι εχουν μεγαλο κεφαλακι κ κουτσικο σωμα.
Συνεχισε να ψαχνεις αλλα στην αγορα με κατω απο 200 τα τσιντσιλα περσικα τα πιο φτηνα δε θα βρεις

Συνημμένα

• agria xouxouda.jpg
    agria xouxouda.jpg
    2,8 KB · Εμφανίσεις: 215
  • xionaki.jpg
    xionaki.jpg
    32,6 KB · Εμφανίσεις: 80
  • xouxouditos.jpg
    xouxouditos.jpg
    49 KB · Εμφανίσεις: 112
Καλώς ήλθες Μιχάλη! Έχει δίκηο η Όλγα...Υπάρχουν υπέροχα γατάκια παντού....Αλλά αφού τόσο πολύ θες Πέρση στο χθεσινό Κ της Καθημερινής χαρίζεται ένας υπέροχος Πέρσης ονόματι Μάριος, 1 έτους ...σε μια εκπληκτική φωτογραφία ...να πίνει νερό από τη βρύση του νιπτήρα .....(είναι κούκλος )....που όπως λέει η αγγελία το μόνο που θέλει είναι να τον αφήνουν να κοιμάται στους καναπέδες .. και στα κρεβάτια ....έχουν βάλει το τηλέφωνο 6932372559 .. .....δοκίμασε την τύχη σου ή μάλλον την τύχη του!!!!!!!

Υ.Γ. Διόρθωση...συγνώμη στην αγγελία δεν λέει πουθενά χαρίζεται ....δεν είναι σίγουρο .....βέβαια δεν λέει ούτε ότι πουλιέται ....μπορείς να δοκιμάσεις ....αν έκανα γκάφα ..συγνώμη και πάλι!!!

θελω οπωσδηποτε να ειναι μακρυτριχος (λετε επειδη δεν εχω εγω μαλλια ?? )
στεναχωρηθηκα :/: τωρα που θυμηθηκα την ελλειψη τριχων μου, αλλα το παραβλεπω.:P

σ ευχαριστω για την πληροφορια παρι γατοπαλαβιαρη :rolleyes: . με αγγελιες σε εφημεριδες και περιοδικα θα κινηθω :hmm: . by the way, χθες ημουν σε μια παρεα και ειπα πως θελω να παρω γατα (ολο καμαρι :) ).καποιος απορησε και με ρωτησε μα καλα γατα? τον ρωτησα εαν θα επρεπε να παρω αρκουδα για να επιβεβαιωσω τον αντρισμο μου και δεν απηντησε.:down:

νεα ερωτηση.διαβασα σε εγκυκλοπαιδεια πως τα μακρυτριχα γατακια αποδεχονται ευκολα το μπανακι.μυθος η πραγματικοτητα ?? :hmm: :hmm:

yasmin1gr μενω καλλιθεα....οχι χαλκιδικης :P , αλλα αθηνας :( :( :(

μακαρι να εμενα χαλκιδικη να ειχα και κηπο με καθε ειδους ζωακι:)

Μιχάλη δεν ξέρω αν τα μακρύτριχα αποδέχονται πιο εύκολα το μπάνιο αλλά σίγουρα το χρειάζονται συχνότερα.
Πάντως θα συφωνήσω με την Όλγα και τη Γατοπαλαβιάρα...τόσα μακρύτριχα γατάκια ψάχνουν σπίτι...δεν το ξανασκέφτεσαι?:)
Επίσης, όσον αφορά αυτόν που απόρησε με την επιλογή σου μια χαρά του απάντησες :lol:

Yasmin o χουχουδίτος είναι κουκλάκι (όχι ότι τα άλλα πάνε πίσω), αλλά είναι όλα τα λεφτά!!!:inlove:

καλε σκεφτηκες οτι η μακρυτριχη γατα θελει μεγαλη περιποιηση?

Ολα ειναι κουκλακια αλλα τον χουχουδιτο μια περιοδο σκεφτομουν να τον δωσω για αυτο σε ρωτησα που μενεις.
Αν τα αγαπας και ακολουθησεις τις οδηγιες που εδωσα στο spa γατας ( φορουμ:Μπανιαρισμα ως πολεμικη τεχνη δες) θα εχεις κουκλο γατο η γατουλα.
Θελει καθημερινα χτενισμα με δυο βουρτσες ειδικες και μια στο τοσο μπανιο αυτα ειναι τα βασικα. Απλα οταν λερωθουν δεν γινεται να καθαριστουν μονα τους λογο πελους οποτε θα χει την πετσετουλα του το σεσουαρ του κλπκλπ:)

EIxa μεχρι τωρα 2 περσικους γατους Εχουν μια ευαιθησια στα ματια που τρεχουν και τιποτα αλλο .Θελουν βεβαια την περιποιηση τους συχνο χτενισμα για να μην κανουν κομπους στο τριχωμα τα οποια τα ταλαιπωρει μετα αλλα κατα τα αλλα ειναι πολυ ομορφα και εξυπνα χαδιαρικα γατια Ασε που η ουρα μπορει να χρησιμευση σαν ξεσκονοπανο (πλακα κανω)Ειναι οντως η τιμη τους ακριβη Ωστοσο μπορεις να βρεις γατουλες που χαριζονται στην χρυση ευκαιρια περσικες.

Για τα ματια θαυματουργο ειναι το κολυριο tobrex η γιατρος μου ειπε να τους το βαζω τακτικα και ειναι οκ δεν εχουν το συνηθες προβλημα

καλημερα,
απαντησεις στις γατομαμαδες.....

yasmin1gr ναι το διαβασα το αρθρο σου για το μπανιαρισμα της γατας. που φορας κρανος και μπουφαν για να μπεις μαζι του στην μπανιερα. σκεψου ομως μετα να ξεχαστω και να κυκλοφορω ετσι στο σπιτι η σκεψου το ενδεχομενο η γατα να μου ζητησει να παμε βολτα παραλιακη με την μηχανη για καφε! :hmm:

ladycat εχω σκεφτει την περιποιηση που θελουν τα περσικα, και ειμαι σιγουρος πως θα του προσφερω ο,τι καλυτερο μπορω και ο,τι περναει απο το χερι μου! ;)

p.s με την βοηθεια σας παντα :up: (μην τρομαζετε δεν θα σας ζητησω να τον μαθετε να πηγαινει στην αμμο του):D

decadence μολισ ειδα στην χρυση ευκαιρια

https://www.xe.gr/pages/Results.aspx?cat_id=35&IsLastEdition=1

για τσεκαρε το :D εχει πολλα περσιας..και εδω

https://www.xe.gr/pages/Results.aspx?cat_id=35&IsLastEdition=1

ευχομαι να το βρεις το μικρο σου..εγω ειμαι αγγαλιτσα με τα δυο μικρα μου ακομ και στο pc:inlove: :inlove:

σ ευχαριστω πολυ!

η βοηθεια ειναι ανεκτιμητο αγαθο:)

;) σε καταλαβαινω γιατι και εγω τα εψαχνα καιρο τα μικρα μου

yasmin1gr ναι το διαβασα το αρθρο σου για το μπανιαρισμα της γατας. που φορας κρανος και μπουφαν για να μπεις μαζι του στην μπανιερα. σκεψου ομως μετα να ξεχαστω και να κυκλοφορω ετσι στο σπιτι η σκεψου το ενδεχομενο η γατα να μου ζητησει να παμε βολτα παραλιακη με την μηχανη για καφε!

βρε το σπα ειπαμε να διαβασεις οχι το σατυριστικον αντε αφου το θες τοσο ετοιμασου για τραγουδακια "γατουλακι μου καλο κατσε νασε πλυνω εγω "κλπκλπ:D

Μιχάλη χθες το βράδυ που πήγα τον δικό μου για εμβόλια δίπλα στην αγγελία που έχω βάλει για να τον δώσω είχε για μια περσική λευκή γατούλα νομίζω θηλυκιά. Αν θες, επειδή δεν έδωσα σημασία εκέινη την ώρα και δεν κράτησα τηλέφωνο, σου δίνω το τηλέφωνο του γιατρού για να στο δώσει:)

σας ευχαριστω!:)

Μιχάλη (είσαι και συνονόματος - περίπου), η πρώτη μας γάτα ήταν Τσιντσιλά (είναι σαν περσικές χωρίς πλακουτσωτή μουρίτσα). Τώρα είναι 12 χρονών. Να ξέρεις οτι αφήνουν ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ πολλές τρίχες, ο,τι και να κάνεις, όσο συχνά κι αν τις χτενίζεις. Θα φοράς μαύρο και θα στο κάνει γκρί απο τις τρίχες της! Δεν θα μπορείς να τη χαιδέψεις αυθόρμητα, γιατί θα ξέρεις οτι θα σου καταστρέψει ο,τι φοράς. Και δεν φεύγουν εύκολα, ούτε με πλυνητήριο! Και έστω οτι δεν έχεις πρόβλημα εσύ (που δεν το νομίζω, αν το δεις να συμβαίνει θα έχεις σίγουρα), οι επισκέπτες σου; Θα σου άρεσε να μην μπορείς να φέρεις άνθρωπο στο σπίτι γιατί ακόμη και ο αέρας θα είναι γεμάτος τρίχες?? (ναι, δεν υπερβάλλω, ακόμα και στον αέρα αιωρούνται!) Εγώ πάντως είχα μεγάλο πρόβλημα, συνέχεια κυκλοφορούσα γεμάτη τρίχες και με είχαν ψιλοπάρει στο ψιλό (ήμουν μικρή τότε, πήγαινα ακόμα σχολέιο). Ακόμα και ταξίδι να πας, τα ρούχα σου, η βαλίτσα σου και όλα σου τα πράγματα θα είναι γεμάτα τρίχες, οπότε θα γεμίσεις τρίχες και το σπίτι που θα μένεις. Θα αναγκαστείς στο τέλος να περιορίζεις τη γατούλα και να μην την αφήνεις να μπαίνει σε κάποια δωμάτια ώστε να υπάρχουν και κάποιοι χώροι χωρίς τόσες τρίχες. Θα πρέπει να τρέχεις συνέχεια απο πίσω της για να μην μπει σε αυτά τα δωμάτια και θα νιώθεις άσχημα που δεν της αφήνεις τη μέγιστη δυνατή ελευθερία.
Θα σου σύστηνα να ψάξεις για κοντότριχο, υπάρχουν πολλά όμορφα κοντότριχα γατάκια. Πίστεψε με, 9 χρόνια έζησα με μακρύτριχη (τα τελευταία 3 την έχει η μητέρα μου μιας και δεν μέναμε μαζι) και δεν θα το ξαναέκανα με τίποτα, όσο κι αν την αγαπώ τη Ζαν.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back