decadence
Νεοφερμένο μέλος
με λενε μιχαλη ειμαι 27 χρονων και ειμαι πολυ χαρουμενος που βρισκομαι αναμεσα σε ανθρωπουσ με ευαισθησιες.. εχω διαβασει παρα πολλα πραγματα απο το site σας και πραγματικα εμαθα αρκετα περι των τετραποδων αγαπητων μας φιλων με την ομορφη γουνιτσα και τα ομορφα ματια...
περιμενω αγωνιωδως την μερα εκεινη που θα φερω στο σπιτι την δικη μου γατουλα
θελω να βρω εναν περση η μια περσιδα (οπως θα ελεγε η αγαπητη αντζελα δημητριου
)ψαχνω σε εφημεριδες, ψαχνω σε πετσοπ (πολυ ακριβα.ζητουν 300 ευρω
) ψαχνω στον ερυθρο σταυρο αλλα ακομα τιποτα
. Που θα παει ευελπιστω πως συντομα θα βρω μια φουντωτη ψυχουλα που σε λιγακι θα με κοιταζει στα ματια
με αγαπη. ]μπαινω στο θεμα
1.ακουσα πως τα γατακια περσιας υποφερουν συχνα απο διαρροιεσ.ισχυει ?
2. μαθαινουν ευκολα να πηγαινουν στην αμμο τουσ? ισχυει οτι τα γατακια αφοδευουν μιση ωρα ,μετα το φαγητο? (κραταω χρονομετρο δηλαδη ?????
)θα επανελθω και με νεες αποριες οσονουπω.σας ευχαριστω εκ των προτερων που διαβασατε το μυνημα μου και για τις απαντησεις σας
γατουλινι μου γλυκο εαν με διαβαζεις ..........
σε περιμενω αγωνιωδως.......
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Όλγα Veggie
Πολύ δραστήριο μέλος
Kαι τσάμπα 
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
( αληθεια που μενεις?) μαθαινουν μια χαρα τα παντα και αν δεν ειναι αρωστα που ειναι οντως λιγο πιο ευαισθητα λογω ρατσας ειναι μια χαρα.Αλλα εκτος εμποριου πολυ σπανια θα βρεις γιατι καταρχας δυσκολα ζευγαρωνουν εγω πριν τα στειρωσω τραβηξα να μη πω τι με τους γαμπρους...και δευτερον ειναι δυσκολες οι γεννες γιατι εχουν μεγαλο κεφαλακι κ κουτσικο σωμα.
Συνεχισε να ψαχνεις αλλα στην αγορα με κατω απο 200 τα τσιντσιλα περσικα τα πιο φτηνα δε θα βρεις
Συνημμένα
Paris Gatopalaviaris
Νεοφερμένο μέλος
Υ.Γ. Διόρθωση...συγνώμη στην αγγελία δεν λέει πουθενά χαρίζεται ....δεν είναι σίγουρο .....βέβαια δεν λέει ούτε ότι πουλιέται ....μπορείς να δοκιμάσεις ....αν έκανα γκάφα ..συγνώμη και πάλι!!!
decadence
Νεοφερμένο μέλος
στεναχωρηθηκα
τωρα που θυμηθηκα την ελλειψη τριχων μου, αλλα το παραβλεπω.
σ ευχαριστω για την πληροφορια παρι γατοπαλαβιαρη
. με αγγελιες σε εφημεριδες και περιοδικα θα κινηθω
. by the way, χθες ημουν σε μια παρεα και ειπα πως θελω να παρω γατα (ολο καμαρι
).καποιος απορησε και με ρωτησε μα καλα γατα? τον ρωτησα εαν θα επρεπε να παρω αρκουδα για να επιβεβαιωσω τον αντρισμο μου και δεν απηντησε.νεα ερωτηση.διαβασα σε εγκυκλοπαιδεια πως τα μακρυτριχα γατακια αποδεχονται ευκολα το μπανακι.μυθος η πραγματικοτητα ??

decadence
Νεοφερμένο μέλος
, αλλα αθηνας
μακαρι να εμενα χαλκιδικη να ειχα και κηπο με καθε ειδους ζωακι

Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος
Πάντως θα συφωνήσω με την Όλγα και τη Γατοπαλαβιάρα...τόσα μακρύτριχα γατάκια ψάχνουν σπίτι...δεν το ξανασκέφτεσαι?
Επίσης, όσον αφορά αυτόν που απόρησε με την επιλογή σου μια χαρά του απάντησες
Yasmin o χουχουδίτος είναι κουκλάκι (όχι ότι τα άλλα πάνε πίσω), αλλά είναι όλα τα λεφτά!!!

ladycat
Διάσημο μέλος
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Αν τα αγαπας και ακολουθησεις τις οδηγιες που εδωσα στο spa γατας ( φορουμ:Μπανιαρισμα ως πολεμικη τεχνη δες) θα εχεις κουκλο γατο η γατουλα.
Θελει καθημερινα χτενισμα με δυο βουρτσες ειδικες και μια στο τοσο μπανιο αυτα ειναι τα βασικα. Απλα οταν λερωθουν δεν γινεται να καθαριστουν μονα τους λογο πελους οποτε θα χει την πετσετουλα του το σεσουαρ του κλπκλπ

giota
Πολύ δραστήριο μέλος
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
decadence
Νεοφερμένο μέλος
απαντησεις στις γατομαμαδες.....
yasmin1gr ναι το διαβασα το αρθρο σου για το μπανιαρισμα της γατας. που φορας κρανος και μπουφαν για να μπεις μαζι του στην μπανιερα. σκεψου ομως μετα να ξεχαστω και να κυκλοφορω ετσι στο σπιτι η σκεψου το ενδεχομενο η γατα να μου ζητησει να παμε βολτα παραλιακη με την μηχανη για καφε!
ladycat εχω σκεφτει την περιποιηση που θελουν τα περσικα, και ειμαι σιγουρος πως θα του προσφερω ο,τι καλυτερο μπορω και ο,τι περναει απο το χερι μου!
p.s με την βοηθεια σας παντα
(μην τρομαζετε δεν θα σας ζητησω να τον μαθετε να πηγαινει στην αμμο του)
Mika
Δραστήριο μέλος
https://www.xe.gr/pages/Results.aspx?cat_id=35&IsLastEdition=1
για τσεκαρε το
εχει πολλα περσιας..και εδωhttps://www.xe.gr/pages/Results.aspx?cat_id=35&IsLastEdition=1
ευχομαι να το βρεις το μικρο σου..εγω ειμαι αγγαλιτσα με τα δυο μικρα μου ακομ και στο pc

decadence
Νεοφερμένο μέλος
η βοηθεια ειναι ανεκτιμητο αγαθο

Mika
Δραστήριο μέλος
σε καταλαβαινω γιατι και εγω τα εψαχνα καιρο τα μικρα μουΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
yasmin1gr ναι το διαβασα το αρθρο σου για το μπανιαρισμα της γατας. που φορας κρανος και μπουφαν για να μπεις μαζι του στην μπανιερα. σκεψου ομως μετα να ξεχαστω και να κυκλοφορω ετσι στο σπιτι η σκεψου το ενδεχομενο η γατα να μου ζητησει να παμε βολτα παραλιακη με την μηχανη για καφε!
βρε το σπα ειπαμε να διαβασεις οχι το σατυριστικον αντε αφου το θες τοσο ετοιμασου για τραγουδακια "γατουλακι μου καλο κατσε νασε πλυνω εγω "κλπκλπ

Ismini
Διάσημο μέλος
ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ γάτος Περσίας, 6 μηνών, εμβολιασμένο
https://www.xe.gr/pages/QuickResults.aspx?cat_id=7&Keywords=ΓΑΤΕΣ
για ριξε μια ματια!
aspasiapef
Διάσημο μέλος

decadence
Νεοφερμένο μέλος

Subject to change
e-steki.gr Founder
Θα σου σύστηνα να ψάξεις για κοντότριχο, υπάρχουν πολλά όμορφα κοντότριχα γατάκια. Πίστεψε με, 9 χρόνια έζησα με μακρύτριχη (τα τελευταία 3 την έχει η μητέρα μου μιας και δεν μέναμε μαζι) και δεν θα το ξαναέκανα με τίποτα, όσο κι αν την αγαπώ τη Ζαν.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool