decadence
Νεοφερμένο μέλος
επειδη με εχετε παρεξηγησει, το γατακι για εμενα δεν ειναι κοσμημα που φοριεται και στο δεξι σαν κοσμημα. δεν ηθελα γι αυτο τον λογο περσιας. απλωσ μου αρεσουν εμφανισιακα σαν γατεσ. δεν ειναι κατακριταιο αυτο θεωρω.
τον πρωτο μηνα δηλαδη μεχρι 10 ιανουαριου βρηκα τροπο να λειπω απο τισ 6 το απογευμα μεχρι τισ 1100 το βραδυ απο το σπιτι.την υπολοιπη μερα θα ειμαστε μαζι γιατι λογω τησ ηλικιαςσ του και λογω του οτι θελω να προσαρμοστει στον νεο περιβαλλον του, θελω να ειμαι διπλα του οσο περισοοτερο μπορω.
οσο για το τι θα γινει μετα τισ 10 ιανουαριου, θα προσπαθησω να κανω οτι καλυτερο μπορω.χρειαζομαι να δωσω αγαπη και να παρω.παντα αγαπουσα τισ γατουλεσ και παντα ηθελα να φροντιζω μια. οχι να μου κανει ναζακια και τουμπεσ, αλλα να την φροντιζω και να μου δινει αγαπη επειδη την φροντιζω καλα.
σας χρειαζομαι ολουσ και ολεσ διπλα μου. και σασ χρειαζομαι γιατι οι συμβουλεσ σας θα ειναι πολυτιμεσ για εμενα. .
η κυιρια που ειχε την γατουλα με συμβουλευσε να
1. να τον ταιζω baby royal μεχρι να γινει 4 μηνων
2. να αγορασω ονυχοδρομιο
3. να το παω στον κτηνιατρο 10 ημερεσ αφου τον παρω σπιτι μου και συνηθησει στο περιβαλλον αυτο (μα καλα δεν μπορω να το παω την ιδια μερα που θα το παρω απο το σπιτιτ τησ?)
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Subject to change
e-steki.gr Founder
για την αντιμετωπιση των τριχων θα παρω ρολερ απο το σουπερμαρκετ που μαζευουν τισ τριχες....οσο για το γατακι τελικα βρηκα περσιας ειναι 2,5 μηνων και ειναι αρσενικο.
επειδη με εχετε παρεξηγησει, το γατακι για εμενα δεν ειναι κοσμημα που φοριεται και στο δεξι σαν κοσμημα. δεν ηθελα γι αυτο τον λογο περσιας. απλωσ μου αρεσουν εμφανισιακα σαν γατεσ. δεν ειναι κατακριταιο αυτο θεωρω.
τον πρωτο μηνα δηλαδη μεχρι 10 ιανουαριου βρηκα τροπο να λειπω απο τισ 6 το απογευμα μεχρι τισ 1100 το βραδυ απο το σπιτι.την υπολοιπη μερα θα ειμαστε μαζι γιατι λογω τησ ηλικιαςσ του και λογω του οτι θελω να προσαρμοστει στον νεο περιβαλλον του, θελω να ειμαι διπλα του οσο περισοοτερο μπορω.
οσο για το τι θα γινει μετα τισ 10 ιανουαριου, θα προσπαθησω να κανω οτι καλυτερο μπορω.χρειαζομαι να δωσω αγαπη και να παρω.παντα αγαπουσα τισ γατουλεσ και παντα ηθελα να φροντιζω μια. οχι να μου κανει ναζακια και τουμπεσ, αλλα να την φροντιζω και να μου δινει αγαπη επειδη την φροντιζω καλα.
σας χρειαζομαι ολουσ και ολεσ διπλα μου. και σασ χρειαζομαι γιατι οι συμβουλεσ σας θα ειναι πολυτιμεσ για εμενα. .
η κυιρια που ειχε την γατουλα με συμβουλευσε να
1. να τον ταιζω baby royal μεχρι να γινει 4 μηνων
2. να αγορασω ονυχοδρομιο
3. να το παω στον κτηνιατρο 10 ημερεσ αφου τον παρω σπιτι μου και συνηθησει στο περιβαλλον αυτο (μα καλα δεν μπορω να το παω την ιδια μερα που θα το παρω απο το σπιτιτ τησ?)
Χα, λες να μην είχαμε εμείς ρόλερ; Δεν είναι δυνατόν να κάνεις με αυτό όλο το σπίτι, και δεν τις τραβάει όλες. Και ακόμα και να γινόταν αυτό, θα πρέπει να κάνεις συνέχεια αλλιώς ξαναγεμίζουν τα πάντα!
Τέσπα, ας μην σε ψυχοπλακώνω μιας και το πήρες. Άλλωστε αφού τα καταφέραμε εμείς 12 χρόνια τώρα, θα τα καταφέρεις κι εσύ

Όσον αφορά τον κτηνίατρο, ναι δεν πρέπει να το πας την ίδια μέρα. Θα είναι ήδη μεγάλο σοκ για εκείνο το οτι αλλάζει σπίτι, καλύτερα να μην το επιφορτίσεις σε σύντομο χρονικό διάστημα με ένα ακόμη σοκ: του να πάει στον κτηνίατρο.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
decadence
Νεοφερμένο μέλος
δεν ειμαι ουτε ο πρωτος ουτε ο τελευταιοσ με περση!
Mariel
Πολύ δραστήριο μέλος
απλα να κανω μια ερωτηση.ο γατουλης που βρηκες εχει πλατσουκωτη μουριτσα η οχι?γιατι αν εχει κι αυτος,θα μπορουσες καλλιστα να σωσεις κι εκεινη την ταλαιπωρη γατουλα που ειχε βρει απο την αγγελια.οσο κι αν δε μ'αρεσουν εξωτερικα οι περσιας ειμαι σιγουρη οτι αν εβλεπα μια σε αυτη την κατασταση θα την επαιρνα αμεσως μονο και μονο για να γλυτωσει...

ladycat
Διάσημο μέλος
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος

yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Δευτερον με γεια την αποφαση και τον γατουλη μιας και το απεφασισες.
Τριτον προμηθευσου απο πετ σοπ ειδικα χτενακια :ενα με πολλα δοντακια σαν σπατουλα κι ενα με διπλη σειρα δοντια και αρχισε να το χτενιζεις μ αυτα απαλα απο την πρωτη μερα κιολα ( πολυ απαλα). Ποσων μηνων ειναι? Δοκιμασε οταν σου τελειωσει την τροφη hills kitten και να ξερεις οτι λογω τριχομπαλλας θα θελει ειδικη τροφη για περσιας μετα και φυσικα καθημερινο χτενισμα και εσυ ρολλερ εξισου θα ηταν προτιμοτερη η αλμμος για περσικα της evergreen 3 ευρω πιο πολυ αλλα απιστευτη και κραταει πολυ .Εξισου στο www.telemarketing.grα βρεις ειδικο ρολλερ για καναπεδες επιπλα κρεβατια κλπ πολυ μεγαλυτερο κ πιο πρακτικο με 9 ευρω περιπου. Αυτα τα ρολερ για πιο μετα τωρα ειναι κουτσικο ακομη.
Τεταρτον καλο ειναι να το φερεις σπιτι και να το περιορισεις σ εναν χωρο πχ μπανιο(δες τον παραδεισο της μελινουλας στο αλμπουμ φωτο μου για να το οργανωσεις αναλογα) και οταν εξοικιωθει μ αυτο να το αφησεις να εξερευνησει την επομενη τα αλλα.
Πεμπτον μπορεις να το πας σε καλο κτηνιατρο στο ειδικο γατοφορο ( πρεπει να το ψωνισεις κι αυτο ουτως η αλλως) εγω θα λεγα αν ειναι στοργικος ο γιατρος και την τριτη μερα γινεται εννοειται οτι θα του μιλας στη διαδρομη και θα το κανακευεις και χαδια κλπ αληθεις η κυρια δε στο δινει εμβολιασμενο? αποπαρασιτωση του εκανε? προσεξε τα αυτα και δες ποσο μηνων ειναι ακριβως. ουτως η αλλως εγω θα συνιστουσα το σπα γατας γιατι δενει πολυ το γατακι με τον ιδιοκτητη ιδιως στη φαση του σεσουαρ κι αν ειναι περσικο θα χριεαζεται και ενα καλο πλυσιμο ξεκομπιασμα εννοειται απαλα απαλα και πολυ γλυκα και μετα θα το χεις καθαρο πλυμενο και το μπανιο ειναι κι ευκαιρια για πολλες αγγαλιτσες αυτο τη δευτερη η τριτη τεταρτη μερα ( η πρωτη ειναι ιερη).
Εκτον καλο ειναι να το αφησεις να κοιμηθει στο δωματιο σου σενα καλαθακι η πανω η κονντα στο κρεβαττι σου τα ηρεμει πολυ η αναπνοη κι α ειναι μικρο θα σε χρειαζεται πολυ σαν παρουσια πχ θα κανει ιου ιου οταν γευγεις απο ενα δωματιο. Αυτα οτι αλλο θες πες μου.

decadence
Νεοφερμένο μέλος
ελπιζω ολοι/ολες να ειστε καλα! εγω ειμαι πολυ καλα! χαρουμενος πολυ!
ο γατουλης μου δεν εχει πλακουτσωτη μουριτσα! ισα ισα! θα ελεγα πωσ μοιαζει με κεραμιδογατο αλλα μακρυτριχο!εχει πολυ ομορφα ματια παντως! χανεσε μεσα σ αυτα! θα τα δειτε και εσεις και θα διαπιστωσετε πως δεν υπερβαλλω! ειδα και τους γονεις του! ο μπαμπας ειναι ενας περσης τεραααστιος (γυρω στα 50 εκατοστα) με μεγαλο κεφαλακι και πολυ πλακουτσωτος! η μαμα ειναι περσιδα
, που δεν ειναι πλακουτσωτη!(ιμαλαιων νομιζω μας την ειπε)ο μπαμπας εν τω μεταξυ με κοιτουσε συνεχεια με κατι ματια τεραστια! ετρωγε και με κοιτουσε! λετε να καταλαβε οτι θα του παρω το μικρο του?
στον γιατρο ποτε το πηγαινω τελικα?? εχω μπερδευτει! στον 5 μηνα η' μετα απο παραμονη 5 ημερων σπιτι μου?
η κυρια ειπε πωσ δεν το εχει εμβολιασει και να προσεξω μην μου κρυωσει..οσο για αποπαρασιτωση δεν ρωτησα κατι!
αμμο του εχω παρει την κατσαν! οπωσ και σκεπαστη τουαλετα! χθες το βραδυ αγορασα ενα ποντικακι για γατουλες που το κουρδιζεις και τρεχει! (εκανα και πλακα σ ενα συναδελφο και τα κανε πανω του!)
να σας ρωτησω κατι αλλο! σε ταξι τα εχετε βαλει τα γατουλια σας? γιατι εαν μπω και μου πει καποιος βγες εξω θα γινει μακελειο!
fonkant
Νεοφερμένο μέλος
mariag
Νεοφερμένο μέλος
Να σου ζήσει και ανέβασε σύντομα και φωτό να το δούμε!!
Πώς θα το ονομάσεις?
decadence
Νεοφερμένο μέλος
anabou
Διάσημο μέλος
mariag
Νεοφερμένο μέλος
Τι λες για..Σεβαχ?
Αλήθεια τι χρώματα έχει?Τα μάτια του τι απόχρωση ε'ιναι?
Π'οτε θα τον πάρεις σπίτι?
Οσο για τους ταξιτζήδες ,δεν έχουν πρόβλημα όταν το γατάκι είναι σε καλαθάκι μεταφοράς...
Έχω πάρει και ταξί με την σκυλίτσα μας, 2-3 φορές ,και δεν είχαν κανένα πρόβλημα!!(και δεν είναι μικρόσωμη,είναι αγγλικό σέττερ).Μήπως ήταν ...κυνηγοί-εμείς δεν έχουμε σχέση με το κυνήγι,την είχαμε βρει 2 ετών αδέσποτη!!

giota
Πολύ δραστήριο μέλος
decadence
Νεοφερμένο μέλος
να το πω μηπως αιγαια για συσφιξη των ελληνοτουρκικων σχεσεων????
το σαββατο θα παω να τον παρω!
πως μπορω να βαλω φωτογραφια του εδω?
decadence
Νεοφερμένο μέλος
aspasiapef
Διάσημο μέλος
Επίσης, Θαλασσινός όπως ο Παντελής Θαλασσινός (καμία σχέση όμως) ή Ποσειδώνας...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
καλημεραααααααααααααααααααααα.............![]()
![]()
ελπιζω ολοι/ολες να ειστε καλα! εγω ειμαι πολυ καλα! χαρουμενος πολυ!![]()
![]()
![]()
ο γατουλης μου δεν εχει πλακουτσωτη μουριτσα! ισα ισα! θα ελεγα πωσ μοιαζει με κεραμιδογατο αλλα μακρυτριχο!εχει πολυ ομορφα ματια παντως! χανεσε μεσα σ αυτα! θα τα δειτε και εσεις και θα διαπιστωσετε πως δεν υπερβαλλω! ειδα και τους γονεις του! ο μπαμπας ειναι ενας περσης τεραααστιος (γυρω στα 50 εκατοστα) με μεγαλο κεφαλακι και πολυ πλακουτσωτος! η μαμα ειναι περσιδα, που δεν ειναι πλακουτσωτη!(ιμαλαιων νομιζω μας την ειπε)
ο μπαμπας εν τω μεταξυ με κοιτουσε συνεχεια με κατι ματια τεραστια! ετρωγε και με κοιτουσε! λετε να καταλαβε οτι θα του παρω το μικρο του?
στον γιατρο ποτε το πηγαινω τελικα?? εχω μπερδευτει! στον 5 μηνα η' μετα απο παραμονη 5 ημερων σπιτι μου?
η κυρια ειπε πωσ δεν το εχει εμβολιασει και να προσεξω μην μου κρυωσει..οσο για αποπαρασιτωση δεν ρωτησα κατι!
αμμο του εχω παρει την κατσαν! οπωσ και σκεπαστη τουαλετα! χθες το βραδυ αγορασα ενα ποντικακι για γατουλες που το κουρδιζεις και τρεχει! (εκανα και πλακα σ ενα συναδελφο και τα κανε πανω του!)
να σας ρωτησω κατι αλλο! σε ταξι τα εχετε βαλει τα γατουλια σας? γιατι εαν μπω και μου πει καποιος βγες εξω θα γινει μακελειο!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool