Daemonos
Νεοφερμένο μέλος
Ο Daemonos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 45 μηνύματα.
31-03-09
11:12
Γειά σας! είμαι καινούριο μέλος και καλώς σας βρήκα!
Απέκτησα μια γατουλα περσίας και είναι μόλις 2 μηνών!
Έχω εμπειρία στις γάτες όσο αναφορά τη συμπεριφορά τους κτλ.
Φαίνεται τα μάτια της να δακρύζουν πολύ κάποιες στιγμές και φταρνίζεται συχνά!(όμως δέν έχει χάσει την όρεξή της πάιζει και θέλει χάδια και τέτοια, πραγμα που με κάνει να καταλαβαίνω πως δέν είναι άρρωστη) τις βάζω κολλήριο παρόλα αυτά αλλα βγάζει τσίμπλες κτλ.
Αυτό είναι φυσιολογικό να συμβαίνει με τις περσίας?
Σήμερα θα κάνει και το πρώτο μπάνιο της! καμία συμβουλή?
Σας ευχαρηστώ προκαταβολικά!
Απέκτησα μια γατουλα περσίας και είναι μόλις 2 μηνών!
Έχω εμπειρία στις γάτες όσο αναφορά τη συμπεριφορά τους κτλ.
Φαίνεται τα μάτια της να δακρύζουν πολύ κάποιες στιγμές και φταρνίζεται συχνά!(όμως δέν έχει χάσει την όρεξή της πάιζει και θέλει χάδια και τέτοια, πραγμα που με κάνει να καταλαβαίνω πως δέν είναι άρρωστη) τις βάζω κολλήριο παρόλα αυτά αλλα βγάζει τσίμπλες κτλ.
Αυτό είναι φυσιολογικό να συμβαίνει με τις περσίας?
Σήμερα θα κάνει και το πρώτο μπάνιο της! καμία συμβουλή?
Σας ευχαρηστώ προκαταβολικά!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα.
31-03-09
11:15
Γραψε την απορια σου και εδω, για να τη δει το παρεακι των Persian Maniacs
https://www.mypetz.gr/threads/Περσίας-maniacs.221944/

https://www.mypetz.gr/threads/Περσίας-maniacs.221944/
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ruko
Διάσημο μέλος
Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα.
31-03-09
12:26
Ξέρω ότι τα περσικά δακρύζουν, αλλά το φτάρνισμα δεν μου ακούγεται φυσιολογικό... Μήπως έχει καμιά ρινοτραχείτιδα;
Αν είναι ακόμα ελαφριάς μορφής, δεν θα δείξει ατονία και ανορεξία. Πάντως, κοίταξέ το, γιατί είναι μικρούλα ακόμα.
Για το μπάνιο δες εδώ.
Αν είναι ακόμα ελαφριάς μορφής, δεν θα δείξει ατονία και ανορεξία. Πάντως, κοίταξέ το, γιατί είναι μικρούλα ακόμα.Για το μπάνιο δες εδώ.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα.
31-03-09
12:35
Ρουλιτσα, εχει παει στους Persians και του δινουν με λεπτομερειες τα φωτα τουςΞέρω ότι τα περσικά δακρύζουν, αλλά το φτάρνισμα δεν μου ακούγεται φυσιολογικό... Μήπως έχει καμιά ρινοτραχείτιδα;Αν είναι ακόμα ελαφριάς μορφής, δεν θα δείξει ατονία και ανορεξία. Πάντως, κοίταξέ το, γιατί είναι μικρούλα ακόμα.
Για το μπάνιο δες εδώ.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum