Περσίας maniacs

Κοιτα δεν μπορεις να το ξερεις αυτο...Εγω ειχα και γατονι που χωρις θηλυκο ειχε τρελαθει,και τον πηγα για στειρωση εξι μηνων,κι ο Σειριος που μενει και με κοριτσακι εκτος απο την επιθετικοτητα δεν μου εχει κανενα αλλο "συμπτωμα".
Eμενα ο Μαρκο ακομα τιποτα...σαν μωρακι κανονικα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Darkjudith κοιτα ποσο μοιαζουν...:(
Sli8erin καταλαβες τωρα την αδυναμια μου εκει...
327.jpg

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ναι zorica το είχα δει και εγώ, έχουν τα ίδια χρώματα. Μην το σκέφτεσαι όμως, τώρα έχεις τον Μαρκούλη και από όσα διάβασα πας και για δεύτερο!:up:

:/:Nαι,αλλα δεν ξεχναω και την Μελινουλα... :/:

:/:Nαι,αλλα δεν ξεχναω και την Μελινουλα... :/:
Και βέβαια δεν την ξεχνάς!!!;)
Ζορίτσα τι λέει...δεν σκέφτεσαι να πάρεις και 2ο γατάκι?:rolleyes::happy:

Υ.Γ. είδε τα μωρά μας ο καλός σου που τα έχει και αδυναμία?:D

Δώρα μου σε αυτό το θέμα θα διαφωνήσω κάπως... Παίρνοντας ένα γατάκι ράτσας, δεν στερείς αυτόματα και την υιοθεσία κάποιου άλλου αδέσποτου γατουνίου. Και θα στο τεκμηριώσω αμέσως...
Αυτός που έχει λόλα με κάποιες ράτσες κ θέλει τη γάτα του τέτοια, την θέλει για συγκεκριμένους λόγους, γιατί το έχει ψάξει συνειδητά, γιατί θέλει τα συγκεκριμένα γνωρίσματα του χαρακτήρα της, της φάτσας της, κλπ. Είναι λοιπόν σίγουρο πως θα ψάξει για κάτι συγκεκριμένο. Δεν θα υποχωρήσει και δεν θα αρκεστεί στο να πάρει κάποιο άλλο γατάκι, ακόμα κι άν είναι άλλης ράτσας... Αυτό όμως δεν αναιρεί την περίπτωση του να πάρει μεν ράτσας, ή μέχρι να αποκτήσει τη συγκεκριμένη ράτσα, να δώσει κ στέγη σε κάποιο αδεσποτάκι. Προσωπικό παράδειγμα εγώ.. Λατρεύω γενικά τις γάτες. Πρώτα τις γάτες κ μετά όλα τα άλλα ζωάκια. Λοιπόν από πάντα είχα αδέσποτα. Ο πρώτος μου γατούλης που ήταν ξεχωριστή προσωπικότητα ήταν αδεσποτούλης κ μου τον έφερε η αδελφή μου 1 μηνός που τον μάζεψε μπροστά από το γήπεδο του Πανιωνίου (γιατί μένουμε δίπλα σχεδόν) από την μέση του δρόμου. Τον λάτρευα κ έμοιαζε πραγματικά με πάνθηρα όμως στα χρώματα ακριβώς του Μάρκου. Ο Τίμυ μας είναι κι αυτός αδεσποτάκι κ πιστεύω πως είναι από τα ωραιότερα κεραμυδογατάκια που έχω συναντήσει. Κατ΄αρχήν είναι κ 2μετρος ο άτιμος...:)
Τον έσωσα από βέβαιο θάνατο κ δεν μετάνοιωσα ποτέ. Αντιθέτως του είχα πάντα αδυναμία σε σχέση με τη σκυλίτσα που είχαμε κ με την Λούση μετέπειτα. Σημειεωτέον ότι μετά την Θιβετιανή καθαρόαιμη σκυλίτσα πήραμε τη Λούση που ήταν ημίαιμη της ημιάιμης κ βράστα. Δεν την ήθελαν ούτε κ τα αδέλφια της κ της προσφέραμε μια στέγη. Και πάλι δεν μετάνοιωσα αν κ σαν χαρακτήρας είναι πεισματάρα κ δύσκολη με εμάς γιατί τα ζώα τα λατρεύει.
ΟΜΩΣ: Το όνειρό μου ήταν να αποκτήσω μια μέρα ΠΕΡΣΙΚΟ γατί. Και έφτασε το πλήρωμα του χρόνου. Οταν τα παιδιά μου μεγάλωσαν, όταν ήρθε η στιγμή που μπορώ να το υποστηρίξω κ να το περιποιούμαι, και να αποκτήσω κ δεύτερο τη Νάλα, και νομίζω πως μπορεί κάποιος να προσφέρει και στα αδεσποτάκια συγχρόνως. Ο άνθρωπος Δώρα μου που αγαπά τα ζώα θα ΒΟΗΘΗΣΕΙ με όποιον τρόπο μπορεί και δεν θα πάψει να τα βοηθά. Και αυτός που θέλει τη ράτσα ΘΑ την αποκτήσει σίγουρα κάποτε (μιλάμε πάντα για συνειδητοποιημένους κ όχι για κάποιους που θέλουν να πάρουν ένα ζώο έτσι για να το πάρουν χωρίς να σκεφτούν κ τις συνέπειες)
Πάρε παράδειγμα κ τον εαυτό σου. Δεν ξέρω αν ήξερες τη ράτσα των σιάμ. Τώρα όμως που την γνώρισες με τη Μόιρα κ την λάτρεψες δεν θα ήθελες κάποια στιγμή ίσως να αποκτήσεις πάλι σιάμ??? Λέμε ρε παιδί μου έστω κ μετά από χρόνια. Δεν θα θες τα χαρακτηριστικά της συγκεκριμένης ράτσας, την προσωπικότητά τους.???Ασχετο με το αν θα βοηθάς πάντα τα αδέσποτα.
Συγγνώμη για το μακρύ μήνυμα. Και πολλά φιλάκια στα ζουζούνια σου.

Συμφωνω απολυτα Αναστασια μου,αλλα δεν ειναι πολλοι αυτοι που ψαχνουν συνειδητα για γατακι ρατσας επειδη θελουν τα συγκεκριμενα χαρακτηριστικα.Σε καποιους απλα εντυπωσιαζει η εμφανιση(ξερεις ποσες αγγελιες εχω δει με περσακια που δεν μπορουν την τριχα και τα χαριζουν; )και δεν εχουν υπολογισει ολες τις παραμετρους,ή οταν θελουν ενα γατακι,και βλεπουν ενα ημιαιμο να χαριζεται στην ιδια στηλη με ενα ρατσας,επιλεγουν το ρατσας.Ειναι σαν να σου λενε οτι μπορεις να φας δωρεαν μπριζολα ή φιλετο(χωρις να θελω να μειωσω τα ημιαιμα που λατρευω με τον παραλληλισμο),ακομα κι αν ο ανιδεος που παραγγελνει δεν εχει φαει ποτε φιλετο,επειδη του ακουγεται πιο "πολυτελες" το επιλεγει.Φυσικα τα μωρα μας ειτε ειναι ημιαιμα ειτε ρατσας,ειναι ολα φιλετακια του γαλακτου!:up:Αλλα ο κοσμος ειναι στενομυαλος και δεν σκεφτονται ολοι υπευθυνα...:|

orica;208126]:/:Nαι,αλλα δεν ξεχναω και την Μελινουλα... :/:[/quote]
Σε καταλαβαίνω Ζορίτσα. Ποτέ δεν ξεχνάμε τις αγάπες μας. Αλλωστε κάθε ζωάκι εχει την προσωπικότητά του και το αγαπάμε για συγκεκριμένους λόγους και μας αφήνει συγκεκριμένες αναμνήσεις και συναισθήματα.
Οπως άλλωστε κ οι άνθρωποι που αγαπήσαμε κ έφυγαν...

Συμφωνω απολυτα Αναστασια μου,αλλα δεν ειναι πολλοι αυτοι που ψαχνουν συνειδητα για γατακι ρατσας επειδη θελουν τα συγκεκριμενα χαρακτηριστικα.Σε καποιους απλα εντυπωσιαζει η εμφανιση(ξερεις ποσες αγγελιες εχω δει με περσακια που δεν μπορουν την τριχα και τα χαριζουν; )και δεν εχουν υπολογισει ολες τις παραμετρους,ή οταν θελουν ενα γατακι,και βλεπουν ενα ημιαιμο να χαριζεται στην ιδια στηλη με ενα ρατσας,επιλεγουν το ρατσας.Ειναι σαν να σου λενε οτι μπορεις να φας δωρεαν μπριζολα ή φιλετο(χωρις να θελω να μειωσω τα ημιαιμα που λατρευω με τον παραλληλισμο),ακομα κι αν ο ανιδεος που παραγγελνει δεν εχει φαει ποτε φιλετο,επειδη του ακουγεται πιο "πολυτελες" το επιλεγει.Φυσικα τα μωρα μας ειτε ειναι ημιαιμα ειτε ρατσας,ειναι ολα φιλετακια του γαλακτου!:up:Αλλα ο κοσμος ειναι στενομυαλος και δεν σκεφτονται ολοι υπευθυνα...:|

Αυτό ξαναπέστο. Εχεις δίκιο. Πολλοί μαλάκες υπάρχουν τέτοιου είδους. Πήραμε και τρανό παράδειγμα την κότα που έδωσε το περσάκι το καλοκαίρι να το κουρέψουν κ επειδή το πλήγωσε ο γιατρός κ γέμιζε το σπίτι αίματα, το άφησε για ευθανασία. Μα αυτά τα άτομα είναι για φτύσιμο. Εγώ σκέφτομαι πως για να πάρεις ένα ζωακι πρέπει να είσαι συνειδητοποιημένος. Ομως έχεις δίκιο πολλοί το κάνουν. Ακου σημερα τι μου είπε κάποιος στην Τήνο. Του λέω: Εσείς δεν έχετε ένα ζωάκι στο σπίτι? είναι κ εξοχή εδώ κ θα ήταν καλό για το παιδί. Μου απήντησε λοιπόν: Είμαστε πολύ φιλόζωοι γι αυτό δεν έχουμε. Του λέω: Δηλαδή??
Μου απαντά: Επειδή ξέρουμε πως δεν μπορούμε να ανταπεξέλθουμε στη φροντίδα του δεν παίρνουμε γιατί δεν θέλουμε να είναι δυστυχισμένο.
Είναι κι αυτό μια άποψη. Μου φάνηκε πιο ειλικρινής από κάτι άλλους σαν αυτούς που λες.... Παρεπιπτόντως η Μόιρα με κατέπληξε στις φωτο στο παράθυρο (τις τελευταίες εννοώ στο άλλο ποστ. Αυτές που έδειχνες στην Αννα.) Οσο πάει κ ομορφαίνει. Ο Σείριος τί κάνει? Εχει καθόλου ορεξούλες??? :lol:

Αυτό ξαναπέστο. Εχεις δίκιο. Πολλοί μαλάκες υπάρχουν τέτοιου είδους. Πήραμε και τρανό παράδειγμα την κότα που έδωσε το περσάκι το καλοκαίρι να το κουρέψουν κ επειδή το πλήγωσε ο γιατρός κ γέμιζε το σπίτι αίματα, το άφησε για ευθανασία. Μα αυτά τα άτομα είναι για φτύσιμο. Εγώ σκέφτομαι πως για να πάρεις ένα ζωακι πρέπει να είσαι συνειδητοποιημένος. Ομως έχεις δίκιο πολλοί το κάνουν. Ακου σημερα τι μου είπε κάποιος στην Τήνο. Του λέω: Εσείς δεν έχετε ένα ζωάκι στο σπίτι? είναι κ εξοχή εδώ κ θα ήταν καλό για το παιδί. Μου απήντησε λοιπόν: Είμαστε πολύ φιλόζωοι γι αυτό δεν έχουμε. Του λέω: Δηλαδή??
Μου απαντά: Επειδή ξέρουμε πως δεν μπορούμε να ανταπεξέλθουμε στη φροντίδα του δεν παίρνουμε γιατί δεν θέλουμε να είναι δυστυχισμένο.
Είναι κι αυτό μια άποψη. Μου φάνηκε πιο ειλικρινής από κάτι άλλους σαν αυτούς που λες.... Παρεπιπτόντως η Μόιρα με κατέπληξε στις φωτο στο παράθυρο (τις τελευταίες εννοώ στο άλλο ποστ. Αυτές που έδειχνες στην Αννα.) Οσο πάει κ ομορφαίνει. Ο Σείριος τί κάνει? Εχει καθόλου ορεξούλες??? :lol:
Οποτε,με αυτη τη λογικη που δρουν δεν στερουν απο ενα ημιαιμο γατακι της ευκαιρια του;Εκτος αν εισαι πολυ πολυ σιγουρος για την επιλογη των γονιων και ειναι φανατικοι σιαμεζομανεις που δεν ειχαν την ευκαιρια,τα χρηματα,δεν ξερω κι εγω τι,να αποκτησουν ενα.Ποσο εφικτο ειναι αυτο;:hmm:
Δεν γινεται μια κουκλιτσα;:rolleyes:Πραγματικα οσο παει και ομορφαινει.Παρολα αυτα,αφηνει τον γοη του σπιτιου αδιαφορο.Ενω αυτη του κανει τα γλυκα ματια,ο Σειριος δεν της δινει σημασια καθολου.Την Παρασκευη κανονισα να τον παω στο γιατρο να μας πει αν ειναι ετοιμος,κι αν ναι,να τον στειρωσει.Αν παμε με αμαξι,θα παρω και τη μικρη μαζι να τη δει η γιατρος και να συζητησουμε για το ενδεχομενο μιας γεννας.
Η αδυναμια μου η Νάλα τι κανει;

Οποτε,με αυτη τη λογικη που δρουν δεν στερουν απο ενα ημιαιμο γατακι της ευκαιρια του;Εκτος αν εισαι πολυ πολυ σιγουρος για την επιλογη των γονιων και ειναι φανατικοι σιαμεζομανεις που δεν ειχαν την ευκαιρια,τα χρηματα,δεν ξερω κι εγω τι,να αποκτησουν ενα.Ποσο εφικτο ειναι αυτο;:hmm:
Δεν γινεται μια κουκλιτσα;:rolleyes:Πραγματικα οσο παει και ομορφαινει.Παρολα αυτα,αφηνει τον γοη του σπιτιου αδιαφορο.Ενω αυτη του κανει τα γλυκα ματια,ο Σειριος δεν της δινει σημασια καθολου.Την Παρασκευη κανονισα να τον παω στο γιατρο να μας πει αν ειναι ετοιμος,κι αν ναι,να τον στειρωσει.Αν παμε με αμαξι,θα παρω και τη μικρη μαζι να τη δει η γιατρος και να συζητησουμε για το ενδεχομενο μιας γεννας.
Η αδυναμια μου η Νάλα τι κανει;
Είναι πολύ καλά η κουκλάρα μου. Τώρα καθεται πλαι μου και με παρακολουθεί. Οταν τη σηκώνω αγκαλιά είναι πουπουλάκι το μωρό μου. Ανάλαφρη και απαλή σαν βελούδο. Μωρέ καθώς τη χάιδευα έπιασα στο λαιμουδάκι της από κάτω από τη σιαγόνα, και στα πλαϊνά των μαγούλων της στη βάση του τριχώματος κατι καπαλάκια σαν να έχουν γίνει από ξύσιμο. Το δέρμα της είναι η αλήθεια είναι πολύ λεπτό κ πού κ πού την βλέπω που ξύνεται όμως όχι ιδιαίτερα. Οπως ξύνονται όλα τους σε φυσιολογικά πλαίσια. Θα την πάω στο γιατρό να μου πει τι είναι αυτό. Σαν να το έχει ξύσει με δύναμη κ να το έχει γδάρει κ να έχει ξεραθεί το γδάρσιμο. Αλλά στο δέρμα δεν υπάρχει τίποτα. Μήπως έχει καμια δερματίτιδα???

Είναι πολύ καλά η κουκλάρα μου. Τώρα καθεται πλαι μου και με παρακολουθεί. Οταν τη σηκώνω αγκαλιά είναι πουπουλάκι το μωρό μου. Ανάλαφρη και απαλή σαν βελούδο. Μωρέ καθώς τη χάιδευα έπιασα στο λαιμουδάκι της από κάτω από τη σιαγόνα, και στα πλαϊνά των μαγούλων της στη βάση του τριχώματος κατι καπαλάκια σαν να έχουν γίνει από ξύσιμο. Το δέρμα της είναι η αλήθεια είναι πολύ λεπτό κ πού κ πού την βλέπω που ξύνεται όμως όχι ιδιαίτερα. Οπως ξύνονται όλα τους σε φυσιολογικά πλαίσια. Θα την πάω στο γιατρό να μου πει τι είναι αυτό. Σαν να το έχει ξύσει με δύναμη κ να το έχει γδάρει κ να έχει ξεραθεί το γδάρσιμο. Αλλά στο δέρμα δεν υπάρχει τίποτα. Μήπως έχει καμια δερματίτιδα???
Δεν ξερω καθολου...Αποπαρασιτωση εχει κανει κανονικα;Μηπως την τρωει τιποτα;Κι εγω πρεπει να κανω στο Σειριακι,γιατι οι δικοι μου το ξεχασαν και εχει περασει ο μηνας.Δεν ξυνεται βεβαια,αλλα ποτε δεν ξερεις.:/:

Δεν ξερω καθολου...Αποπαρασιτωση εχει κανει κανονικα;Μηπως την τρωει τιποτα;Κι εγω πρεπει να κανω στο Σειριακι,γιατι οι δικοι μου το ξεχασαν και εχει περασει ο μηνας.Δεν ξυνεται βεβαια,αλλα ποτε δεν ξερεις.:/:

Ναι. Της είχα δώσει το χάπι.Αλλά θα την πάω να τη δει ο γιατρός. Γιατί τα πιάνω αυτά τα καπαλάκια καιρό τώρα και νόμιζα πως ήταν τυχαίο από τοπικό ξύσιμο και θα φύγουν. Τώρα βλέπω πως μένουν . Δεν φαίνονται καθόλου να φανταστείς μόνον τα πιάνω εγώ γιατί είμαι γενικά σχολαστική κ τα χαϊδεύω επί τούτου στη ρίζα του τριχώματος για να τα ελέγχω. Τα τραβάω λοιπόν μαζί με την τρίχα που βγαίνει μ΄αυτά κ βλέπω πως είναι άπομεινάρια ξυσίματος... Θα δούμε τι θα μας πει ο γιατρός. μηπως την ενοχλεί το σαμπουάν?? Αλλά και πάλι την κάνω μπάνιο κάθε ενάμισυ με δυο μήνες...

Ναι. Της είχα δώσει το χάπι.Αλλά θα την πάω να τη δει ο γιατρός. Γιατί τα πιάνω αυτά τα καπαλάκια καιρό τώρα και νόμιζα πως ήταν τυχαίο από τοπικό ξύσιμο και θα φύγουν. Τώρα βλέπω πως μένουν . Δεν φαίνονται καθόλου να φανταστείς μόνον τα πιάνω εγώ γιατί είμαι γενικά σχολαστική κ τα χαϊδεύω επί τούτου στη ρίζα του τριχώματος για να τα ελέγχω. Τα τραβάω λοιπόν μαζί με την τρίχα που βγαίνει μ΄αυτά κ βλέπω πως είναι άπομεινάρια ξυσίματος... Θα δούμε τι θα μας πει ο γιατρός. μηπως την ενοχλεί το σαμπουάν?? Αλλά και πάλι την κάνω μπάνιο κάθε ενάμισυ με δυο μήνες...
Ποτε δεν ξερεις...Εξωτερικη αποπαρασιτωση εννουσα βρε αν της εχεις κανει τελευταια.Καλυτερα να το δει ο γιατρος.
Α,μολις μας κοπηκε και το ρευμα...:down:

Οχι δεν της έχω κάνει εξωτερική αποπαρασίτωση. Δεν βγαίνει κανείς τους έξω οπότε δεν το φαντάστηκα. Λες να έχει κανενα παράσιτο κ να μην το έχω πάρει είδηση? Γεννά ο οργανισμός τους παράσιτα μήπως από μόνος?? Και πάλι δεν θα το κολλούσαν κι οι άλλοι δυο?? Τώρα μου άναψες φωτιά... Μα χρειάζεται κ εξωτερική αποπαρασίτωση αφού δεν βγαίνουν ποτέ έξω? Ο Τίμυ εκτός από το χάπι μονον μια φορά έχει βάλει αμπούλα μικρός. Και ποτέ δεν είχε το παραμικρό πρόβλημα.Προληπτικά τη βάλαμε. Κι ο Πέρσης ποτέ δεν έβαλε κατι εξωτερικα. Δεν θα μου το έλεγε ο doctor???

Α,εμενα η γιατρος μου μου ειπε οτι αμπουλα αν μενει μονο μεσα θα κανει καθε τρεις μηνες,γιατι ακομα κι απο το χωμα μπορει να κολλησει ψυλλους.Αλλα και τον Εκτορα,και τον Σειριο που τον ειχαμε μεσα στο σπιτι,τους καναμε αποπαρασιτωση μεσα εξω κανονικα.Παντως καποιο δερματικο νομιζω οτι ειναι ετσι οπως το περιγραφεις.Δεν χανει τριχωμα,ετσι;Την τρωει;

Α,εμενα η γιατρος μου μου ειπε οτι αμπουλα αν μενει μονο μεσα θα κανει καθε τρεις μηνες,γιατι ακομα κι απο το χωμα μπορει να κολλησει ψυλλους.Αλλα και τον Εκτορα,και τον Σειριο που τον ειχαμε μεσα στο σπιτι,τους καναμε αποπαρασιτωση μεσα εξω κανονικα.Παντως καποιο δερματικο νομιζω οτι ειναι ετσι οπως το περιγραφεις.Δεν χανει τριχωμα,ετσι;Την τρωει;

Μα αυτό είναι το περιεργο. Ούτε τρίχωμα χάνει (και μάλιστα όταν την βουρτσίζω δεν βγαίνει σχεδόν τίποτα. Μόνον κάτι χνούδια τρίχας αφήνει εκεί που κάθεται κ όχι πάντα) ούτε και την τρώει κάτι. Την βλέπω σπάνια να ξύνεται. Ξύνεται όπως κ οι άλλοι ξέρεις... όλα το κάνουν κάποιες στιγμές.
Για τον Πέρση δεν το συζητώ το πόσες τρίχες βγάζει σε κάθε βούρτσισμα κι ας τον έχω βουρτσίσει 10 λεπτά πριν...:P

Δώρα μου καληνύχτα. Πάω για ύπνο γιατί κλείνουν τα μάτια μου... Φιλιά πολλά.

Δώρα μου καληνύχτα. Πάω για ύπνο γιατί κλείνουν τα μάτια μου... Φιλιά πολλά.
Kρημα τωρα που ηρθα τελειωσε το party!!!
Περασαμε ωραια στη Τινο?:)

Και βέβαια δεν την ξεχνάς!!!;)
Ζορίτσα τι λέει...δεν σκέφτεσαι να πάρεις και 2ο γατάκι?:rolleyes::happy:

Υ.Γ. είδε τα μωρά μας ο καλός σου που τα έχει και αδυναμία?:D
Οχι Ραισα μου,ολα τα βραδια παμε καπου στα γεννεθλεια και γιορτες και με το που ερχομαστε σπιτι πεφτει ξερος.Εγω καθομαι μονη τα βραδια με παρεα το Mycat...αλλα καποια στιγμη δεν θα τα δει,που θα παει..:)
Και ναι λεω(μονη μου παλι,χωρις να εχω στηριξη απο τον κυριο) οτι καποια στιγμη θα παρω ενα Ιμαλαϊων..:D
Δεν πιστευω οτι αυτα τα ειπες σχετικα με μενα ετσι Δεν νομιζω ομως οτι επρεπε να τα πεις αυτα στο ποστ αυτο.Ειδικα αυτο οπου εχουμε πολυ απο μας και κεραμιδοφατσες .Μπορει ομως να μην το ηξερες και γι`αυτο σε συγχωρω και σε πληροφωρω με εικονα
IMG_0867.JPG

Aυτα ειναι τα 4 αδερφακια που δεν ηθελα να τα χωρισω και τα πηρα και τα 4...Ειμαι ατομο που ξερει παρα πολυ καλα τι θελει και τι κανει,υπευθινα παντα(ετσι ειναι το ζωδιο μου:P).
Δεν χρειαζεται αλλο ,αρκετα νομιζω ειπα.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back